המלצה על פסיכיאטר

mory001

New member
המלצה על פסיכיאטר

בוקר טוב, הבנתי שבגילי המופלג (39) עדיף לפנות לפסיכיאטר לאבחון, מאשר לנורולוג - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לקבל המלצות על פסיכיאטר מאזור המרכז, השייך לקו"ח מכבי (ויש לי גם ביטוח משלים, כך שאפשר גם יועץ). תודה.

zivadina

New member
לא מכירה

פסיכיאטרים שמתמחים באבחון ADHD במבוגרים שעובדים עם מכבי. את מוזמנת לשאול בפורום התמיכה למבוגרים ADHD, אשר נמצא בתוך הקישור הבא, באות פ' לפי הא"ב:

noga star

New member
פסיכיאטר

דר' ורד אהרון בסדר גמור נמצא בקופ"ח חיים עוזר קומה 5.

05 מיכל

New member
האם היא מומחית ל ADHD?

בכל מקרה, בין אם פונים לנוירולוג ובין לפסיכיאטר, חשוב מאוד לפנות למישהו שהתמחה בADHD. מצער ומפתיע עד כמה זה קריטי. וברוכות הבאות שתיכן!

noga star

New member
מעט מניסיון.

האמת פעם הלכתי לנוירולוג היסברתי לו שלילדי ADDמכאן המסכנה של מה יש לי ADD כמובן הייתי בסדר ורציתי לחסוך לו את... ושירשום ריטלין וזהו כי אני כבר היספקתי ליטול את הכדורים השכוחים של ילדי והבנתי מה צריך. אבל הוא למד כל כך הרבה שנים כדי שתבוא איזה ADD אחת ותאמר לו מה לעשות? לא אז הוא שלח אותי לבדיקת EEG שבה מחברים אלקטרודות לראש וכ' אבל אני שלא מסימת מסימות גם את זו נטשתי וזה סוף הסיפור מסתפקים בכדורים השכוחים. ואגב אולי עדיף נוירולוג על פסיכולוג כי הפסיכולוג ישאל200000 שאלות והנוירולוג פחות. ועוד משהו דר' ורד הוא בן.

למעלה