המלצה על פיק נחמד

Nushi G

New member
הנה עוד כמה:

(כולם מ-fanfiction.net): * thruogh the lonely night- מרגש... * the little things- אחד מאלה שכשמסיימים לקרוא אותו צריך לקחת נשימה עמוקה... * undercover- לא גמור עדיין, אבל חביב ביותר. * a harm and mac valentine-אאוץ' כמה שזה יפה... * baisers voles stolen kisses- (שתי המילים הראשונות בכותרת הן stolen kisses בצרפתית)- לא גמור, רומנטי עד כאב... ואחרון, אחד מאלה שגורמים לדמעות בעיניים- * simplicity- אין מילים... פשוט מושלם.

shipper heart

New member
תרי שלך ארוך רצח...ודרך אגב-

הייתי נורא שמחה אתמול בלילה אחרי שהפסקנו לדבר... משו גרם לי אושר
*באמת...חחח אל תזלזלי
*

Nushi G

New member
לעומת שאת, אחרי שכולכם נטשתם אותי

הייתי מאוד בודדה.. הייתי ערה עד הפרק של ג'אג, ולא היה פה אף אחד לדבר איתו!!!!

harmless

New member
ארוך אבל שווה

אי פעם המלצתי על משהו גרוע???????????????? ועוד לא אמרת לי מה דעתך על sail away ו- hidden desires

shipper heart

New member
סייל אוויי הסוף עיצבן אותי!!!! חחחח

הפיק עצמו היה מדהים אבל הסוף לא היה מספק....לא מספיק בכולופן חח.. הידן דיזיירס אני איפשו באמצע...חח זה ארוך בצורה מזוויעה...חח אה וקראתי את מה שהמלצת עליו עכשיו... קראתי אותו לפני מלא זמן כשהייתי בחיפושים אחרי פיקים ב2 בלילה או משו חחח...נורא אהבתי אותו

Nushi G

New member
הכל מסתדר ביניהם אבל זה מתואר נורא

בקצרה, ולא מספק.. אני זוכרת שזו היתה התגובה שלי כשסיימתי לקרוא אותו...

Nushi G

New member
עוד המלצות-

מ-fanfiction.net: * the morning after-מדהים!!!! * gotta satisfy that junk food craving- אחד הכי שיפריים שקראתי כבר הרבה זמן-unbelievabley good!!!!

Nushi G

New member
OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני סיימתי הרגע לקרוא את הפיק הכי טוב שקראתי בחיים שלי!!!!
אני לא חושבת שאי פעם הגעתי לכזו סערת רגשות ודמעות אמתיות ממשהו כזה!!
אתם פשוט חייבים לקרוא אותו! הוא נקרא Port Royal. תקראו לאט, מההתחלה ועד הסוף. זה שווה כל שנייה. אני מבטיחה!! הנה לינק:

shipper heart

New member
ושוב...חחח קראתי ../images/Emo3.gif אני עוקבת אחרי

האתר הזה אבל בזמן האחרון בקושי יש סיפורים חדשים שם...

Nushi G

New member
so? אני פשוט נכנסתי לקטגוריה רק של

ה-romance וכל מה שיש שם- ואני פשוט קוראת אותם אחד אחד... בתנאי כמובן שהם שיפריים... אז אני שרוטה.. מה קרה???? חחחח

shipper heart

New member
חחח...יש שם את הסיפור הקבוצתי הזה

שכל פעם מישו ממשיך...זה כזה יפה אבל זה נעצר בפרק 18 כבר איזה 4 חודשים! שימשיכו!!

shipper heart

New member
לא זוכרת...כנסי לקולבריישנס או איך

שקוראים לזה...זה זה שהכי למטה

Nushi G

New member
anyway, המלצה אחרונה להיום (או שכבר

מחר?)- * from court to love- קצר, נחמד וקולע!!! Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

למעלה