המלצה על עורכת דין

שלומות0

New member
רמה כללית ללא ציון שמות

לא דומה לרמה איישת והוצאת דיבה ולשון הרע על אדם ברמה אישי!

זה הרבה יותר גרוע לדעתי

כי את עושה את זה לכולם, בזמן שהבעיה היא עם איש אחד. יתר על כן, את מטעה אחרים לגבי אפשרויות שיש במקומות אחרים ואולי מתנהגים אחרת...
ואם את אומרת אמת אין שום בעיה של לשון הרע והוצאת דיבה.
אבל הבנו שאנחנו לא מסכימים..

TikvaBonneh

New member
מה שמונע זה המנהלות

שלומית ואני יושבות בפורום, קוראות ובוחנות כל הודעה בשבע עיניים, ולא מרשות שזה יקרה.
זה לא אינטרנט פתוח פה, זה פורום עם כללים.
פותח השירשור כותב כבר שלוש שנים בפורום, פירסם בעבר את המייל שלו, וסיפר הרבה על עצמו.
זה לא ניק חדש.

שלומות0

New member
נהדר

ומנגד יש כאן גולשות קבועות שחושבות שיש טעם לפגם מותר לגולשות אחרו להביע דעתן שפרסום מהסוג הזה מפריע!

schlomitsmile

Member
מנהל
מישהו שלל זכותך? הבעת דעתך, ענינו לך

מותר לנו לענות?

TikvaBonneh

New member
מותר להן להביע את דעתן

כל עוד לא שלחנו מסר לגולשות קבועות אלו שההודעה שלהן עוברת על הכללים, הן יכולות להיות שקטות שמותר להן לכתוב מה שכתבו.
לכל הגולשים מותר להביע את דעתם.
יש דעות שונות בנוגע לפירסום בפורום.
יש גולשות שחושבות שאין מספיק פירסומות ויש שחושבות שיש יותר מידי.
איש איש ודעתו.

guychen

New member
המלצה מניסיון אישי שלנו

אנחנו הורים לילד על הספקטרום והיה לנו ניסיון טוב עם בעלת המקצוע שרצינו לשתף, לא מפרסמים, לא מקושרים ולא מרוויחים מזה.
בתור הורים שמחפשים לפעמים חוות דעת על פסיכיאטר\בית ספר\סייעת וכו` ומאד חשוב לנו לשמוע המלצות מניסיונם של אחרים כך שיתפנו את המלצתנו.

dina199

New member
פשוט די משונה שהשם מופיע

בפורום פתוח. אפשר היה לכתוב : 'פרטים במסר למי שרוצה'

שלומות0

New member
אני גם נגד פרסום שם

של אנשי מקצוע כאן כי מניסיון להורה אחד יש הצלחה טובה עם אותו איש מקצוע ולהורה אחר דווקא יש ביקורות,
ולכן אני מאוד בעד להיכנס ולכתוב שיש לי המלצה על איש מקצוע או עורך דין ופרטים במסרים..
וגם אם נכנס הורה ושואל לגבי אנשי מקצוע אני מאוד בעד תשובות במסרים,
האם הגעתם לעורכת הדין הזו פרטי או דרך עמותה?

שלומות0

New member
יש בעיה

הורים לא רוצים לכתוב דברים לא טובים, וחוץ מזה שאם כותבים משהו לא טוב ומזכירים שם יש הסתכנות של הוצאת דיבה,
כן ועוד איך שיש בעיה

usi1

New member
למה לא פנית לאלו"ט?

הם עוזרים והם מצויינים .
יכלו לטפל לך בזה.
אם כבר להמליץ, ממליצה על אלו"ט ככתובת לבעיה מסוג זה ובכלל כל הביורוקרטיה מול הבתי ספר, מועצות/ עיריות וכו .

guychen

New member
כמה נקודות

מבחינתי אין בעיה להעביר פרטים במסר פעם הבאה לנוחות כולם אך כמה נקודות למחשבה בהמשך להתכתבויות שקראתי :

• לצערי הרב ילדי לוקה ב-PDD, הייתי נותן הכול כדי להיות מתחזה אך חיפוש מהיר של הניק שלי מראה פוסטים לאורך השנים
• אני בטוח שבדיקות כגון הנ"ל נעשות ע"י מנהלות הפורום, כפי שצוין, על מנת לסנן פרסום – למשל מנוי שרק פתח חשבון וישר נותן המלצה מחשיד.. אגב, בדיוק באותו אופן ניתן להתחזות ע"י חשבון פיקטיבי ובמסר להעביר את הפרטים של בעל המקצוע
• לגבי דיבה – לא כל ביקורת הינה עבירת דיבה, אחרת לא היו ביקורות מסעדות, טורים בעיתון כמו "דני מתעצבן", קולבוטק ובכלל עיתונות וטלוויזיה חוקרת.
עבירת דיבה הינה הכפשה ללא בסיס, כלומר או שסיפרת שקרים על מישהו, או שהכפשת, לדוגמא אמרת שהבן אדם טיפש וקיללת אותו.
בהחלט את יכולה לספר מה קרה לך ומניסיונך ולחוות דעה כזאת או אחרת, כמו בדוגמאות שציינתי מקודם, וזאת בפירוש לא הוצאת דיבה גם אם את אומרת דברים על מישהו ספציפי.
אגב, כשחיפשתי בפורום אנשי מקצוע ראיתי גם קטילות לא מועטות.
• באופן כללי אני לא חושב שהמלצות פתוחות הן דבר רע, כמו ב"יצאת צדיק", אני חושב שנכון לתת את הקרדיט לאנשי מקצוע טובים בייחוד בתחומים הנוגעים לעולם שלנו, בגלל שאנשים נקלעים למצוקה ומחפשים בפורום מישהו טוב ומהר כמו שקרה לי כמה וכמה פעמים, עם סייעת, פסיכיאטר ועוד.
בנוסף, אני בדעה שהפורום הוא של כל משפחת ה-PDD , אנשים שכותבים יותר ופחות, וכאלה שרק קוראים, ולכן אני בדעה שאיש באמונתו יחיה, לא חייבים לקרוא פוסט שפחות מדבר אלייך.
• בנוגע לאלו"ט, אכן אנו חברים באגודה ואני נעזר בשירותם המשפטי גם כן, אך אני מרגיש שזה טוב לדברים עקרוניים וגדולים יותר, וזה שונה מעו"ד אישי – שם אני לא דיברתי ישירות עם העו"ד, לא היה לי את הסלולרי שלו, ואני לא יכול להפעיל אותם על כל "שטות" כגון איחורים בהסעות וכיוצא בדומה, אחרי חודשיים של סבל עם העירייה לי סובייקטיבית פשוט הסידור התאים כי אני רגוע שיש מי שמטפל בדברים צמוד – לי באופן אישי זה מאד עזר והקל.

למעלה