המלצה על עגלה לתינוק

המלצה על עגלה לתינוק

היי, הגעתי מגוגל אחרי שחיפשתי מהי עגלת התינוק המתאימה ביותר לדעתכן ובאיזו עגלה אתן משתמשות, אבל לא מצאתי כאן שרשור של זה. מישהי יכולה לעזור לי? על איזו עגלה אתן ממליצות? תודה!

Happy Goth

New member
העגלה שלי

לי יש את פג פגרו בוק פלוס בשחור.
היא מורכבת משלד, טיולון, אמבטיה, וסלקל.
את שלד העגלה עם הטיולון עליו אפשר לקפל ולפתוח ממש בקלות ביד אחת כשביד השנייה יש תינוק.

כמובן שאי אפשר לקפל את השלד כשהאמבטיה עליו.
אני השתמשתי באמבטיה מגיל לידה ועד גיל שלושה חודשים.
הסל קל גם מתחבר לשלד.
אין ספק שהעגלה איכותית וטובה מאד, עמידה, מודולרית, עם המון אופציות של הגגון, כיווני הטיולון ועוד.
אני גרה בקומה 2 (על עמודים)
ללא מעלית ואין לי
. אין ספק שאני מתה כבר שהתינוק יהיה גדול מספיק ולקנות טיולון קל קל קל קטן כזה ופשוט כדי שאוכל להעלות ולהוריד במדרגות ביותר קלות.
אז לסיכום: אני מאד ממליצה על העגלה כי היא מודולורית ועמידה, ובחגורה של הטיולון לא צריך להשחיל את ידיי התינוק דרך הרצועות, כי הרצועות נפתחות לגמרי ככה שחוגרים אותם סביב היד שלו.

החיסרון שלה זה הסרבול בעלייה וירידה ממדרגות, אבל אם יש לך מעלית או גרה בקומת קרקע, הכל טוב

אם יש לך עוד שאלות על העגלה הזו או בכלל על פונקציות בעגלות, אשמח לעזור

אמאנחל

Member
מנהל
תחפשי "מבחן העגלות הגדול" של אבי ורון

גם אם זה לא מעודכן זה ייתן לך מושג למה כדאי לשים לב.

השאלה מה חשוב לך בעגלה
יש הרבה קריטריונים שאפשר לבחון כשבוחרים עגלת תינוק. אבל קודם כל כדאי שתחשבי מה יהיה השימוש העיקרי שלך בה. איפה את מתכננת לאחסן אותה בזמן שהיא לא בשימוש. האם היא תהיה בתא המטען של האוטו? בבית? האם יש לך מדרגות או מעלית בכניסה לבית? האם את או בן זוגך גבוהים או נמוכים במיוחד? מה התקציב שאותו את מייעדת להוציא על עגלה?
אחרי שתבחני את הנושאים האלה תוכלי לבחון את נוחות הקיפול של העגלות, המשקל שלהן, הגובה שלהן, המחיר שלהן.... ככה תוכלי לצמצם את הבחירה שלך.
ואם יש לך שאלות ספציפיות יותר על עגלה מסויימת או על בחירה בין עגלות ספציפיות אני בטוחה שיהיו פה בפורום אמהות שישמחו לעזור.

למעלה