המלצה על סרט

moti80

New member
המלצה על סרט

אתמול הלכתי לראות בסנימטק תל-אביב את הסרט "דינר-רש" (diner rush). הסרט רובו ככולו עוסק במסעדי איטלקית במאכלים איטלקיים נפלאים!!!! (מומלץ ללכת לסרט שבעים...) נהנתי מאוד מהסרט, בעיקר מהצורה בה הוצגו הדמויות - כל דמות ודמות קיבלה טיפול אישי ממש. כל דמות בסרט מתפתחת ובעלת עולם פרטי משלה... עשוי בצורה מעניינת ומעוררת תאבון ממליץ! (מה זה קשור לאומנות? תראו ותבינו....) שמש מוטי

moti80

New member
מה קרה לכל חובבי המטבח האיטלקי?

דנ...באמת - זה סרט שעשו במיוחד בשבילך :) (בלי גבינה) שמש מוטי

DrorCh

New member
dove tutti ?

tutti con due אני איטלקי יהיה כיף לראות סרט טוב סוף סוף באיטלקית הוא באיטלקית נכון ? יש פה אגב עוד דוברי איטלקית ? או אנשים שמעוניינים ללמוד את השפה לצורכי לימוד באסכולות באיטליה ?

Julia L

New member
עד כמה שאני יודעת

הסרט דווקא באנגלית. בטח הכניסו כמה משפטים באיטלקית בשביל האותנטיות. רציתי לראות אותו, אבל הוא ירד בירושלים אחרי שבועיים. בקשר ללימוד איטלקית, די איבדתי את ההתלהבות אחרי שנתקעתי עם צרפתית.

moti80

New member
הסרט לא מדובר באיטלקית, אבל

הוא רצוף משפטים וביטויים באיטלקית....עדיין חושב שתהנה :) שמש מוטי

danbros

New member
sono qui!!

גרתי בפירנצה שנה אז דיברתי אטלקית, אבל כרגע נראה לי שיהיה לי קצת קשה לבטא את עצמי בשפה יפהפיה זו, כי מאז שחזרתי לא היה לי עם מי לדבר.. ma adesso forse c´e qualcuno che vuole parlare.. secondo me, e´ la lingua piu bella nell mondo. no? מוטי, לא ראיתי את הסרט עדיין (איפה יש זמן לסרטים בימים כאלה...) אבל אם אתה אומר שאין שם גבינה, אני מכניסה את הסרט לרשימת ה"must" שלי.
דנ

moti80

New member
אין לי שמץ באיטלקית (בינתיים)

אולי תתרגמי לי? שמש מוטי

DrorCh

New member
היא שואלת אם זאת לא השפה הכי יפה

בעולם נדמה לי שהיא התכוונה שעכשיו יהיה לה עם מי לדבר

eranoz

New member
איטלקיות הוא לא נושא הסרט

הסרט הוא נסיון ללכוד את האווירה הניו-יורקית על הבד המסעדה שבה מתרחש הסרט היא מסעדה ניו-יורקית אופנתית. שנקודת המוצא שלה זה המטבח האיטלקי. העלילה מאוד אמריקאית לא תמיד אמינה. אבל זה לא פוגם מההנאה מהסרט כי היא רק תירוץ להצגה של פסיפס רבגוני של דמויות ניויורקיות. (לא רוצה לגלות יותר מזה.) וזה מה שיפה בסרט הצליחו לספר את סיפורה של ניויורק דרך מסעדה אחת

למעלה