המלצה על ספר

• פותח הנושא TaL53
  • פורסם בתאריך
דבר אחד בטוח

החוצפה שלך עוברת כל גבול. אני ממש ממש לא מתכוון לנהל איתך דיון פסבדו-רציני עם סוג כזה חסר שחר של לוגיקה ( אנטישמי חייב להיות יהודי ויתר דברי ההבל).

אנטוליו

New member
../images/Emo6.gif אני חושב שחוצפתך עולה על שלי,

כי כינית אותי כך בלי שום התגרות מצדי. ד"א, מנהיגי השלישי לא היו בדיוק התגלמות הגזע הארי הלבן, החל מהיטלר עצמו וכלה בגבלס, גרינג והימלר. לתדהמתי ראיתי פעם אחד ממנהיגי הנאצים האוסטרליים שדמה במראהו יותר לאבוריגן. ככה זה - אנשים איכותיים באמת לא יבליטו את יתרונם, ביולוגי או אחר, לעומת אנשים מתוסכלים ובעלי רגשי נחיתות למיניהם. ואל דאגה: אם אתה לא מסוגל לנהל את הדיון איתי בפורום - אוכל לעמוד בזה.

TaL53

New member
מה הקשר?!

>אז איך זה שהוא טרח בחריצות גמורה כ"כ לפתור את הבעיה היהודית דווקא, אלא אם הוא כנראה סבל אישית מכך? אם הבנתי נכון למה שאתה מתכוון אז העם היהודי כולל כנראה מאות מיליונים אם כול אנטישמי בעולם הוא בעצם יהודי במסווה. בזמנו קראתי איפשהו שניסו להלביש על חמילניצקי גם כן מוצא יהודי לא ברור וההסבר היה שהוא מאוד שנא יהודים בגלל שאביו הלא חוקי היה יהודי. אבל זאת כמובן שטות כי חמילניצקי לא שנא את היהודים לבדו אלא עם כול העם האוקראיני. באותו עניין גם היטלר. יש הרבה השערות למה הוא שנא יהודים, אומרים שזה בגלל שרופא יהודי טיפל באמו כשנפטרה. אבל לדעתי היטלר כמו אנטישמים רבים וטובים פשוט הושפע מהלך התקופה לאחר ההפסד של גרמניה במלחמה. לפעמים סיגר הוא רק סיגר ולא צריך לחפש מה שלא קיים שם מלכתחילה.

אנטוליו

New member
זה חדש בשבילי שגם לחמלניצקי היה אב

יהודי. אגב, תנחש מי נחשד כצאצא שלו בארץ.

TaL53

New member
מזל טוב!!!

אותי האמת לא מעניינים הויכוחים התיאולוגים האלה מי אנטישמי ומילא. העיקר שיהיו נושאים נורמלים לדון עליהם בפורום. וויכוחינו אנו- במאה ה17 הזמין הצאר אלכסיי מבלש פרטי חקירה בדבר מוצאו של חמילניצקי(כי חמילניצקי טען בזמנו שהוא צאצא של משפחת אצולה אוקראינית). אותו חקר מצא שמועה שחמילניצקי הוא בן לא חוקי לאב יהודי שהיה בעל מסבאה ליד לבוב. האמת היא שהוא גם מצא שאותה שמועה הופצה ע"י אויביו של חמילניצקי כדי להכפיש אותו אבל בכול זאת הוא כלל את העניין בדו"ח שלו לצאר. ומשם זה התגלגל..אבל כמובן שגם פה אין שום קשר ליהדות.

למעלה