המלצה על ספר..

המלצה על ספר..

לכבוד היום הולדת [^^] קנו לי ספר ממש מדהים-שמדבר על הזמן הוא נקרא "לקחת זמן לעצמך"-קראתי את כולו-אלו משפטים שכתבו הוגי דעות וסופרים חכמים על זמן ובכלל על החיים. נהנתי לקרא-רציתי לשתף ולהמליץ וכמובן, אם למישהו/משהיא יש ספר שהיה מעוניין להמליץ עליו-מוזמן לשרשר פה.

chuchi46

New member
המיקרה המוזר של הכלב בשעת לילה*-*

ספר ממש ממש מדהים *-* טרילוגיה שלושת המוסקטרים *-* גיבעת ווטרשיפ
הסיפור שאינו ניגמר *-* (אבל חלק ב' דיי מיותר לדעתי P:) וכמובן- הנסיך הקטן *-* ניראה לי שכולנו קראנו אותו ליפני כמה שנים- עכשיו תיקראו אותו שוב ותיראו כמה משמעות יש לספר המדהים הזה *-* כרגע אני לא זוכרת עוד, אבל... מה שכתבתי כאן הם באמת ספרים מדהימים...

count on me

New member
אני דווקא לא אהבתי

את הספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה"..יש לי אותו בארון ואני לא הצלחתי לסיים אותו...!! ואני אחת שאוהבתת מאודד מאוד לקרוא ספריםם!!

chuchi46

New member
באמת?!

זה נישמע לי ממש מוזר... כל מי שאני מכירה שקרא אותו ממד אהב אותו... אולי תנסי בכל זאת לסיים אותו? כי זה באמת ספר יחיד במינו...

count on me

New member
קודם כל - מזל טוב!

אני שמחה בשבילך שנהנית מהספר...ולעולם אל תפסיקי לקרוא.. יש לי מספר של ספרים שאני יכולה להמליץ לך מכל הלב...ספרי ששווים קריאה.. : *"קיץ אחד ביחד " וספר ההמשך שלו...(לא עולה לי בראש כרגע איך קוראים לשני..סוריי..) *"אינטילגנציה רגשית/ד"ר דניאל גולמן-->מומלץ ומעניין ביותר! *"המנכ"ל והדלת המסתובבת"/פיטר מורגן קאש-->ממש יפההה *"חוכמה גדולה"/סטיבן ד.פרייס-->המון משפטים חכמים,יפים ונכונים. [ יש לי עוד המון ספרים...לא יודעת מה הסגנון שלך...ומה הרמה שאת אוהבת לקרוא...! קריאה נעימה..ואשמח לקבל המלצות על ספרים נוספים...

כנסי!!!!!

מה??!?!?!? ל"קיץ אחד ביחד" יש המשך?!?! את חייבת למצוא לי את השם!!! ואיי-אם אהבת את זה אז תאהבי גם את "מבחן קבלה" יש גם את "לוינסגטון השחף"-אני לא בטוחה שקוראים לו ככה-נראה לי חסרה לי מילה-אבל ספר יפה מאוד. וגם "האי ברחוב הציפורים"-על השואה-אבל בנימה יפה. וכמובן- "הילד הזה הוא אני"-ספר חמוד שאני אוהבת לעבור עליו מידיי פעם.

count on me

New member
כן..יש המשך..

והספר השני עוצר נשמיה.... קוראים לו "תנו לגדול בשקט "....וזה ספר מהמםם...(מקווה שככה קוראים לו,אבל משהו בסגנון הזה...) קריאה נעימה !

למעלה