המלצה על ספר "הילד שלא הצליח להפסיק להתרחץ" מאת ד"ר ג´ודית רפופורט... ספר מצויין על OCD. אלה
E ^Ella^ New member 1/12/01 #1 המלצה על ספר "הילד שלא הצליח להפסיק להתרחץ" מאת ד"ר ג´ודית רפופורט... ספר מצויין על OCD. אלה
ת תואר חוזרת New member 3/12/01 #4 יא- ראיתי את הספר הזה בסטימצקי../images/Emo6.gif האמת? גם אני מיתרחצת ללא הרף כי יש לי ניקיון כפייתי, זה שייך אצלי לטוראט יותר מאשר לאו סידי אוהבת ותודה על העיצה נשמה- מיקי
יא- ראיתי את הספר הזה בסטימצקי../images/Emo6.gif האמת? גם אני מיתרחצת ללא הרף כי יש לי ניקיון כפייתי, זה שייך אצלי לטוראט יותר מאשר לאו סידי אוהבת ותודה על העיצה נשמה- מיקי
ע עמית_ New member 6/12/01 #7 לסיזי The Boy Who Couldn´t Stop Washing by Judith L. Rapoport למה אתה צריך את הספר באנגלית? (בגלל זה ה- של לאב). מצ"ב קישורים
לסיזי The Boy Who Couldn´t Stop Washing by Judith L. Rapoport למה אתה צריך את הספר באנגלית? (בגלל זה ה- של לאב). מצ"ב קישורים
ל לאב New member 6/12/01 #8 לא נכון ה - זה כי לא ידעתי איך קוראים לספר באנגלית אבל במחשבה שניה לא איכפת לי שזה יהיה גם לעניין השני - מה רע לנו בשפת הקודש?
לא נכון ה - זה כי לא ידעתי איך קוראים לספר באנגלית אבל במחשבה שניה לא איכפת לי שזה יהיה גם לעניין השני - מה רע לנו בשפת הקודש?