המלצה על ספר...

danonit

New member
המלצה על ספר...

"שנת הבשרים שלי" באת רות אוזקי My Year of Meats - Ruth Ozeki ספר סוף הדרך על בחורה אמריקאית חיצי יפנית שעובדת עם צוות צילום יפני על תוכנית טלויזיה "לאישה היפנית" במימון יצואני הבשר בארה"ב ומגלה פרטים לא נעימים על התעשיה הזאת.

עששית

New member
טוב שהזכרת לי, כבר כמה זמן שרציתי

לקנות אותו. התלבטתי אם בעברית או באנגלית. באיזו שפה קראת?

עששית

New member
ואגב,

חיפשתי ספרים של הסופרת שהמלצת עליה, marian Keyes. ולא מצאתי. אולי יש לי טעות בשם? איפה מצאת את הספרים שלה?

danonit

New member
אם את קוראת אנגלית ...

אז בטח שבאנגלית, יש שם חלקים שלא נראה לי שאפשר לתרגם טוב לעברית, כמו את כל התכתובת שלה עם הבוסים ביפן, משהו שמאוד קרוב לליבי והצחיק אותי עד דמעות. Marian Keyes גם היא כותבת באנגלית, אין לי מושג אם יש תרגומים של הספרים שלה לעברית, אבל ראיתי אותם באנגלית בסטימצקים ברחבי הארץ - אלה ספרים קלילים, בסגנון בריג´ט ג´ונס שאפשר לקרוא מאוד בכיף

gmgy

New member
אחלה ספר

אמא שלי קנתה לי אותו ושלחה לי אותו לכאן (למרות שאני לא אוהבת לקרוא ספרים מתורגמים מאנגלית) ומאוד אהבתי אותו. ונכון, יש כמה דברים שלא מתרגמים טוב, אבל אז מיד עושים בראש סוויץ´ הפוך והכל בסיידר.

Ronnie*

New member
אני קראתי בעברית

את "שנת הבשרים שלי", ומאוד אהבתי... (אני באופן כללי יותר נהנית לקרוא בעברית - למרות שכן יצא לי לקרוא הרבה באנגלית). קחי בחשבון שאת עלולה להפוך לצמחונית...

למעלה