המלצה על ספר

• פותח הנושא jeshu
  • פורסם בתאריך

jeshu

New member
המלצה על ספר "עד סוף העולם" מאת שלמה כורך. בשנת 94 נעלם בנו שלמה כורך,ניב,תוך כדי טיול בטיבט ובהוטאן.שלמה נסע שלוש פעמים לחפש אותו וכתב ספר קצר ומרתק על החיפושים. הספר לא מרשים במיוחד מבחינה ספרותית,אבל הסיפור אמיתי כל כך. מומלץ בחום - הספר יצא להערכתי בהוצאה עצמית של שלמה כורך ואני לא יודע איפה צפוי להתקל בו.

sela v

New member
שוב סוחר ממולח שמנסה לשווק לנו את ספרו החדש כחובה לתרמילאי הנודד? ../images/Emo8.gif אז למה שאני לא אנסה לשווק את תרמילי סלע? אחלה תרמיל מותאם אישית לאישה או לגבר, באיכות משובחת והמחיר מצחיק. תרמילי סלע אחלה תרמיל.

jeshu

New member
ממש לא, מדובר בספר שנכתב לא במטרה להיות ברשימת רבי המכר והוא לא כזה מוצלח מבחינה ספרותית.זהו ספר על סיפור אישי מרגש וגם לא תמצא אותו בחנויות.אני נתקלתי בו במקרה אצל חבר.

sela v

New member
לא ניתן להשיג בחנויות רק במדיה דירקט ../images/Emo13.gif

eranzeller

New member
מדובר באבא שאיבד בן הוא לא כתב את הספר למטרות רווח כספי אלא כדי לשתף את כולנו בסיפור הקשה שלו

sela v

New member
ההודעה שלי הייתה בדיחה בשביל זה הקריצה ליונתן, פשוט כתגובה למישהו שהמליץ פה על ספרים לפני כשבועיים.

natyh

New member
יש ספר נוסף על הנושא : נעלם בבוהטאן של מנחם מרקוס ספר מצוין , שמספר על החיפושים עד למציאת הגופה ורומז מה באמת קרה שם .

למעלה