המלצה על ספר

חחח78

New member
המלצה על ספר

שלום, בעלי ואני נמצאים בהליכי גירושים. השבוע סיפרנו לילדה שאבא הולך לעזוב את הבית ולגור בבית משלו. אשמח אם תמליצו לי על ספר שאפשר להקריא לה ויכול לעזור במשהו להבין את המצב הזה. אני אציין שהיא בת 3 וחצי... תודה

יערית

New member
כמה ספרים חשובים

1.אמא בגדה בסתר אבל זה בסדר 2. אבא בגד בסתר וזה בסדר 3.אבא ואמא לא "מסתדרים" אבל אוהבים את ילדיהם 4.לא משחקים שוברים את הכלים 5. זו סתם המצאה שלאבא יש סולם ארוך 6.אם לאבא היה סולם ארוך, לא היו גרושים. סתם צוחקת....לא הקראתי סיפורים, שוחחתי עם הילד שהיה בן 3 בגובה העיניים של ילד בן 3 . בהצלחה:)

NoaModiin

New member
אחלה ספרים ../images/Emo6.gif

לרגע רציתי להאמין שיש כאלו ספרים. ואם אין - עלית על startup יקירתי

יערית

New member
היתה לי תחושת בטן

שיזדהו כאן עם הספר החמישי והשישי, הם יצאו בעשרות שפות והעתקים בעולם :)))

ye44

New member
יש עוד כמה ספרים של הסופר הנודע YE סלינג'ר

התפסן בשדה הגרושות אבא מבקר את סווטה אבא עוזב את השופל מעללות אבא בחלונות הגבוהים מיץ XL מעשה בחמישה גרושות היידי בת זונה שאת מלכה

אני

הייתי הולך על עיתון ``מזונות אחרונות``,היומון הכי אופטימי בסביבה... עדיף על ``מי הזיז את האישה שלי``,שלא ממש אהבתי את הסוף שלו... /tapuzforum/images/Emo8.gif.

Rtitan

New member
יש ספר שהייתי מקריא לבן הגדול שלי...

כשעברנו את התהליך של הגירושין ואחר כך גם לצעיר... "אבא ואימא של טל נפרדים" - ספר נחמד מאד, לא בטוח שמתאים לכל המקרים אבל אני הייתי משנה קצת את הסיפור כי שיתאים לנו
אהבתי להקריא להם גם את "אבא עושה בושות" של מאיר שליו - לא קשור במיישרין בגירושין, אבל מדגים יפה הבדלים בהורות ואפילו בין אבות שונים. ב-"מנטה" מצאתי את הרשימה הבאה... לא ממש מכיר את כל הספרים הללו, אבל תבדקי אותם לפי טעמך: · "אבא ואמא נפרדים" – גיל בן דוד,הוצאת "אות ועוד" · "אבא ואמא של טל נפרדים"- שולה מודן,הוצאת: מודן. · "כל אחד והמשפחה שלו"- יהודה אטלס, יעל משאלי,הוצאת: רואים אור. · "לאמא יש חבר חדש"- אורה מורג,הוצאה: "דביר" ספריית פועלים. · "איפה אבא"- שרה יניב. · "יום אמא יום אבא"- אורה מורג, הוצאה: "דביר" ספריית פועלים. · "אבא אמא ברוגז"- רותי וולף, שמואל זימזון. · "מה קרה לאבא ואמא"- רחל הרץ לזרוביץ, הוצאה: פועלים. · "בית עם אבא, בית עם אמא"- רונן פרידמן,הוצאה: שניים.

למעלה