המלצה על ספרים

neophile

New member
מזלזל משהו

מה הקשר בין מדיטציה לניו אייג'? הכוונה לא לעשות מדיטציה פעם ב...אלה לתרגל מדיטציה על בסיס קבוע שזה חלק אלמנטרי מהעבודה המאגית . אז בבקשה תשמור את הזילזול הזה שהוא ממש לא במקום לעצמך.

neophile

New member
מזלזל משהו

מה הקשר בין מדיטציה לניו אייג'? הכוונה לא לעשות מדיטציה פעם ב...אלה לתרגל מדיטציה על בסיס קבוע שזה חלק אלמנטרי מהעבודה המאגית . אז בבקשה תשמור את הזילזול הזה שהוא ממש לא במקום לעצמך. לא אמרתי שזה ספר קל לקריאה , זה ממש לא "כישוף וקסם" טענתי שזה ספר עוצמתי והוא דורש יישום של העקרונות אותם הוא מציג ככה שלקרוא אותו לראשונה זאת רק התחלת העבודה איתו.

אורי רז

New member
לא אמרתי שמדיטציה זה ניו-אייג'

אבל לטעון שצריך לעשות מדיטציה כדי להבין את הספר, כמו גם ש"לתרגל מדיטציה על בסיס קבוע שזה חלק אלמנטרי מהעבודה המאגית" כן.

neophile

New member
אתה מעדיף לקחת סמים אני מבין

אבל לטעון שצריך לעשות מדיטציה כדי להבין את הספר, כמו גם ש"לתרגל מדיטציה על בסיס קבוע שזה חלק אלמנטרי מהעבודה המאגית" כן. מה כלכך תלוש בזה שצריך לעשות מדיטציה כדי להבין את הספר? יותר מדוייק להיות במצב מדיטטיבי? תירגול מדיטציה על בסיס קבוע כחלק אלמנטרי מהעבודה המאגית זה מאגיה לא ניו אייג',אתה פשוט טוען את זה כחלק מהקונטקסט של השירשור כולו.

אורי רז

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל אני לא מעדיף לקחת סמים. תירגול מדיטציה על בסיס קבוע אינו חלק אלמנטרי מהעבודה המאגית, ואני לא טוען את זה כחלק מהקונטקסט של השירשור כולו. כן, זה אולי טבעי ומתבקש לשלב מאגיה עם מדיטציה, אבל זה ממש לא מתחייב. "מה כל כך תלוש בזה שצריך לעשות מדיטציה כדי להבין את הספר?" מה תלוש בזה שצריך לעשות מדיטציה בשביל להבין את העיתון היומי ?

neophile

New member
תקן אותי אם אני טועה

אבל אתה לא מתייחס לכל טקסט באותו האופן כמו שלא תתייחס לספר לימוד כמו אל עיתון זה פשוט שונה בייחוד בספרים שמכילים כמה שכבות של מידע. אתה רוצה להתווכח איתי שאין כזה דבר מספר שכבות של מידע? אני לא טוען שבעיתונים אין סבטקסט אולי אפילו יותר מבטקסטים אחרים אבל ההתכווננות היא שונה. הדברים שבעיתון רלוונטים לחלקים דיי שטחיים בך, לעומת טסקטים פילוסופיים לדוגמה שדורשים התעמקות. תקן אותי אם אני טועה.

אורי רז

New member
לא אתיימר לעשות את זה

"אבל אתה לא מתייחס לכל טקסט באותו האופן כמו שלא תתייחס לספר לימוד כמו אל עיתון זה פשוט שונה בייחוד בספרים שמכילים כמה שכבות של מידע." לא, אני לא מתייחס לעיתון כמו שאני מתייחס לספר לימוד מתימטיקה תיכונית כמו שאני מתייחס לטקסטים מאגיים. "אתה רוצה להתווכח איתי שאין כזה דבר מספר שכבות של מידע?" לא. "הדברים שבעיתון רלוונטים לחלקים דיי שטחיים בך, לעומת טסקטים פילוסופיים לדוגמה שדורשים התעמקות." יש עתונים ויש עתונים, יש טקסטים פילוסופיים שדורשים התעמקות. התקדשות קרוב יותר ל pulp fiction מאשר לטקסט פילוסופי שדורש התעמקות.

neophile

New member
דעתך הלגיטימית

שזאת דעתך אל תשכח להוסיף. באותה מידה אתה יכול להגיד על טקסט פילוסופי שאתה לא מבין או מתחבר אליו שהוא יותר קרוב לpulp fiction מאשר לטקסט פילוסופי שדורש התעמקות. מה אני יגיד לך..זה מריח כמו טיעון לא מבוסס זאת לא תופעה זרה שבתי ספר של פילוסופיה מסויימת התנגדו לבתי ספר אחרים. למרות שכל בתי הספר נבעו מבית הספר האחד.

אורי רז

New member
אכן - דעתך הלגיטימית

שזאת דעתך, אל תשכח להוסיף, שהתקדשות הוא לא pulp fiction. באותה מידה אתה יכול להגיד על המקומונים שמצאת בהם עומק פילוסופי באמצעות מדיטציה. מה אני יגיד לך ... זה מריח כמו טיעון לא מבוסס. "זאת לא תופעה זרה שבתי ספר של פילוסופיה מסויימת התנגדו לבתי ספר אחרים. למרות שכל בתי הספר נבעו מבית הספר האחד." מה אני יגיד לך ... גם המשפט האחרון מריח כמו טיעון לא מבוסס.

ToryMaster

New member
קצת יותר ספציפי?

נרוא קשה להמליץ כשלא יודעים באיזה כיוון אתה מתעניין.

Taking over me

New member
אני בת../images/Emo13.gif

ואני מתעניינת בכשפים, טקסים, מדיטציות, דמיון מודרך...

ToryMaster

New member
לא מיקדת לי

התכוונתי למסורת שאת מתעניינת בה. בהגדרה הכי רחבה אפילו האם את מתעניינת במאגיה טיקסית או טבעית. פאגאניזם מעניין אותך, או משהו יותר לכיוון של קבלה? דברים כאלה.

Taking over me

New member
נכון, בסיס.

אני לא יודעת למקד כי אני לא מכירה את הנושא כמעט בכלל. משהו בסגנון האתר magick רק ששם המידע נעצר ואין שום דבר על טקסים עצמם, דוגמאות לכשפים וכו'.

RainBird

New member
דוגמאות לכישופים וטקסים לא יעזרו לך בשלב כ"כ מוקדם. אני בהסתייגות מציע מציע לך את כישוף וקסם של אמבר ק' ומבקש ממך לקבל את מה שכתוב בספר בערבון מוגבל מאוד. ארדן.

Taking over me

New member
למה לי לקרוא ספר כזה?

ז"א שאני צריכה לקחת כל מה שנכתב בו בערבון מוגבל מאוד? אני מעדיפה אמין.

למעלה