המלצה על ספרים

Taking over me

New member
המלצה על ספרים

מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בנושא מאגיה בעברית? אתמול הסתכלתי בחנות ספרים אבל לא רציתי סתם לקנות ואח"כ להתאכזב.

RainBird

New member
דווקא לא אהבתי. לי זה עשה רושם של אישה היסטרית בעלת זמן חופשי מידי על הידים שלא האמינה בפסיכותרפיה.

neophile

New member
אם זה מה שאתה אומר עליה...

מעניין מה אתה אומר על קראולי וזה ידוע שאתה רואה אותו בתור מודל לחיקוי

RainBird

New member
רואים כמה אתה יודע. אין לי דעה מגובשת לגבי קראולי כי אני פשוט לא התייחסתי אליו בלימודי המאגיים.

neophile

New member
אני שוב אומר "התקדשות"

מבחינתי זאת הספר הכי טוב ללימוד מאגי בעברית , ספר עוצמתי מאוד ארדן אני ממש בספק אם קראת אותו עד הסוף ,בטח עצרת בסביבת הפרק על 12 זוגות הניגודים. עכשיו בוודאי תגיד לי שהוא שיעמם אותך על ההתחלה מיד אחרי שהבנת שזה עוד ספר ניו אייג'... או איזה שהיא אמירה חסרת ביסוס אחרת כמו בתגובה הראשונה שלך הרי ארדן האגדי למד רק מספרים ישנים וטחובים שהוא מצא לאחר שחפר באדמה במשך שלשה ימים רצופים בעקבות מסר שקיבל מאת מלך המתים בזמן טקס נקרומנטי שכלל ,איך לא, שריפת וולדה של חתול דרוס ובו המיקום המדוייק שלהם.

RainBird

New member
אם מישהו עוצר בפרק 12 של כל ספר ואומר "וואלה, הספר הזה ממש לא מתאים לי" אז כנראה יש דברים בגו. בכל אופן, אתה היחיד ששמעתי אותו אומר את זה מבין העוסקים הרציניים במאגיה (אתה עוסק רציני במאגיה? שמעתי הרבה שטויות ניו אייג' ממך). ולשאלתך (חסרת הניקוד והנימוס) מאיפה אני לומד מאגיה זה מהטבע ומתובנה אישית. אני מתעב פולחן אישיות מכל סוגיו. מה שמופיע בתור תובנה טהורה ואנושית זאת תחילת הדרך. אני לא צריך שאנשים אחרים יגידו לי "כך עובד וכך לא" כי אני מתנסה לבד. ארדן.

ToryMaster

New member
אז?

זה שהוא מדבר בסגנון ניו אייג'י שמעצבן הרבה אנשים, או מאמין או פועל בדרכים שבעינייך הן שטויות ניו אייג'ריות - לא אומר שהוא לא רציני. אני שמעתי ממך כמה הצהרות שאם הייתי חושבת בקו שלך, היו גורמות לי להתגלגל על הרצפה ולשאול את עצמי "מי זה המהטמה וונאבי הזה?". זה אומר שאתה לא רציני?

ToryMaster

New member
אין לי ציטוט, גם לא מהזיכרון

אבל אני זוכרת את זה בעיקר מההכרות המוקדמת איתך.

RainBird

New member
את מכירה אותי שנים. ../images/Emo13.gif בכל אופן, מהטמה גאנדי אני לא.

neophile

New member
אנחנו אף פעם לא לבד

ארדן אפשר להצטרף למועדון המעריצים שלך? אני מתכוון לארדן שאתה מציג עכשיו ,ממש מעורר השראה. אני לא פוסל דברים בגלל שהם "נגועים" בניו אייג' , עובדה שמבחינה אסטרולוגית זה באמת תחילתו של עידן חדש. נכון שהמבוגרים הופכים את זה לפלאף מזעזע , אבל זה רק בגלל שזאת הדרך שלהם להתמודד עם השינויים אני לא טוען שאני כולי חמל עבור כל העולם ואישתו . חמלה זאת תכונה שאני רוצה לפתח בעצמי ,אני מוצא בה עוצמה אדירה ורק בגלל שהמבוגרים מוציאים לה שם רע לא אומר שאני צריך לקנות את החרא שלהם כי אין להם מושג מה זאת חמלה. לגבי ה"מתנסה לבד" אתה אף פעם לא לבד כי חלק גדול מהרגשות,המחשבות ואפילו הרצונות מושפעים מתת המודע הקולקטיבי הספר התקדשות הוא מדריך להתנתקות מתת המודע הקולקטיבי ולפיתוח של עצמי אלוהי בנוסף להסברים הפראקטיים שלו לגבי נושאים כמו גיאומטריה מקודשת ,אסטרולוגיה ,רוחות השמיים ועוד. ולכן אני ממליץ עליו בחום

RainBird

New member
אני מעדיף שלא תצטרף למועדון המעריצים שלי. בכל אופן, אני קיים לבד בלי קשר לקולקטיב המלא בעולם. אני פוסל דברים שהם נגועים בהתלהבות של אדם מתחיל של דבר חדש במיוחד כי בעולם העתיק היה צריך להקריב חיים שלמים לדבר הזה שנקרא מיסטיקה. אליסטייר קראולי היה מתהפך בקיברו אם הוא היה שומע אילו שטויות עשו מהמונח שלו "עידן חדש". "המבוגרים" מינוח של ילד בן שלוש. אנחנו מבוגרים. אני לפחות. אני בגיל 22 ומבחינת החוק "מבוגר". אני מכיר גם אנשים בני ארבעים פלוס ויותר שמתנהגים כמו ילדים קטנים. הכללה זה כ"כ לא "אור ואהבה" מצידך יקירי. חשבתי שאתה קולקטיב. ולגבי אסטרולוגיה, של ההודים יותר טובה ומדוייקת. הגיאומטריה משעממת אותי עד דמעות, ואם רוצים לדעת על רוחות השמיים שואלים אותן. נגמר הסיפור, אני אתן לאורי רז להמשיך לדון איתך על הספר- הוא מבטא את דעותי נאמנה. ארדן.

neophile

New member
בלעכס

"בכל אופן, אני קיים לבד בלי קשר לקולקטיב המלא בעולם. אני פוסל דברים שהם נגועים בהתלהבות של אדם מתחיל של דבר חדש במיוחד כי בעולם העתיק היה צריך להקריב חיים שלמים לדבר הזה שנקרא מיסטיקה." להקריב חיים שלמים כולל גם את האגו "יקירי" לגבי שאר ההודעה היא בעיקר ארס מרוכז אז תסלח לי אם אני ילך להקיא.

RainBird

New member
ואגב, ההנחות לך בנוגע למאיפה אני לומד מה דורשות ריענון.

אורי רז

New member
אני מסכים איתך

קראתי את הספר מהתחלה ועד הסוף, וכשסיימתי אותו הרגשתי הזדהות עם מכר מהצבא שהתערב שהוא יכול לאכול 60 קרמבואים תוך שעה והפסיק באמצע הדרך - מתוק בפה, תחושת בחילה, ותהיה למה זה היה טוב ?

neophile

New member
הנחה

אני מניח שלא עשית מדיטציה לפני. גם רצוי לא לקרוא אותו בבת אחת אלה לתת לכל חלק לחלחל. זה כמו שאנשים קוראים את הוודה יום אחרי יום או פרקים מתהילים וכו'... זה טקסט שמכיל קודים והוא מכיל את הפענוח שלהם כמו טקסטים מאגיים אחרים צריך להתכוונן לתדר, במדיטציה למשל, מה גם שהוא מכוונן לתדרים עוצמתיים...שיכולים לבוא בניגוד עם תדרי השליטה . זה כמו שתקרא ספר על אלכימיה שמתאר כל שלב , זה שתקרא אותו גם 20 פעם לא אומר שאתה תעבור את השלבים האלה בפועל. זה דורש כמו כל פעולה מאגית את הרצון והמוכנות שלך

אורי רז

New member
מישהו אמר סגנון ניו-אייג'י ?

"אני מניח שלא עשית מדיטציה לפני." אולי גם לא ישנתי טוב בלילה ? ולא לקחתי ויטמינים ? "גם רצוי לא לקרוא אותו בבת אחת אלה לתת לכל חלק לחלחל." קראתי אותו לאט. כמו שאותו מכר לא הצליח לאכול שישים קרמבואים בשעה, אני לא הייתי מסוגל לקרוא את הספר במכה, בלשון עדינה. "זה כמו שאנשים קוראים את הוודה יום אחרי יום או פרקים מתהילים וכו'..." זאת מסורת לקרוא את כל ספר תהילים בשבוע. אולי לא קולטים הכל כשקוראים בערך עשרים פרקי תהילים ביום, אבל התקדשות הוא ברמה טיפה יותר גבוהה מספר קריאה. "זה טקסט שמכיל קודים והוא מכיל את הפענוח שלהם כמו טקסטים מאגיים אחרים צריך להתכוונן לתדר, במדיטציה למשל, מה גם שהוא מכוונן לתדרים עוצמתיים...שיכולים לבוא בניגוד עם תדרי השליטה ." מדיטציה ? אני חושב שעישנת משהו. תיקון, אני חושב שהזרקת משהו. זה כמו שתקרא ספר על אלכימיה שמתאר כל שלב , זה שתקרא אותו גם 20 פעם לא אומר שאתה תעבור את השלבים האלה בפועל. זה דורש כמו כל פעולה מאגית את הרצון והמוכנות שלך" את זה אפשר לאמר גם על ספרי לימוד למתימטיקה של אספיס.

למעלה