שלום לך, אנחנו עשינו סורגים אצל מקסידור, איש המכירות שלהם בשם פיני הוא היצור הכי מעצבן וחלקלק שיש. בגדול אנחנו מרוצים חוץ משני סורגים שהביאו לנו לא בדוגמא שביקשנו ולא עזר כמה שהתקשרנו וצעקנו וביקשנו הם עדיין אצלינו. ונראה לי שישארו כי פשוט התיאשנו מהם.לגבי המחיר באמת אפשר להוריד אותם. האיכות בסדר גמור. רק תבקשו שיעשו לכם רווחים או חורים בצדדים כך שתוכלו לנקות את המשטח עליו הם מונחים. שאני רוצה לנקות לוקח הרבה זמן למים לרדת. שיהיה בהצלחה
אכן איש המכירות שלהם , פיני, על הפנים. אנחנו תיקשרנו איתם רק באמצעות מנהל המכירות שלהם שיושב באזור. המחירים הרבה יותר טובים מטרלידור והאיכות בסופו של יום זהה לחלוטין. אל תתעסקו עם איש המכירות פיני- או החבר שלו. פשוט שני "דבילים" (צר לי על הביטוי הקלוקל אבל זו המציאות) שחבל על הזמן.
יש לו ניסיון רב מאוד (עם חברות קבלניות ואנשים פרטיים. עושה סורגים, מעקות, דלתות למקלט ועוד...) סורגים בטיחותיים במיוחד. והכי חשוב, לא יקר!! הוא לא צריך לשלם למזכירה, משרד וכאלה... פרטים נוספים במסר..
החלטנו ללכת על טרלידור למרות שהיה קצת יותר יקר. בעלי טיפל בכל הנושא הזה והוא הבין שהפינים של טרילידור עשויים מחומר קצת יותר חזק או משהו כזה... בגדול מקסידור וטרלידור דומות. פיני ממקסידור אכן פלגמט (סלחו לי על הניסוח) הוא פשוט נתקע המון אם תשובות לא מובנות ולא פתורות לשאלותנו. רשתות התקין לנו אלום קינג (לא עבודה מושלמת... אך מספקת) מה שעיצבן אותי זה שקשה להשיג אותו בטלפון (השארתי הודעות ולא חוזר- צריך לנסות שוב ושוב...) קיבלנו הצעות מחיר גם מ"רשתות כל" -נתן הצעה דומה לשל אלום קינג ודינמיקה רשתות נתנו הצעת מחיר שהיתה יקרה יותר ב- 500 שקל. בהצלחה.