המלצה על נתורופת

efrosb

New member
המלצה על נתורופת

היי! אנחנו מחפשים נתורופת עם נסיון טיפול בילדים אוטיסטיים. מישהו שיכול להמליץ על דיאטה ותוספי מזון. יש לנו ילדה בת 9 שלאחרונה התדרדרה התנהגותה בצורה קיצונית. דברים שלא היו מעולם. מדובר בהתקפי זעם, אלימות עצמית, וונדליזם ופגיעה באחרים. כמובן שאנחנו מטפלים בה כל כיוון פסכיאטרי, ניירולוגי, התנהגותי ורגשי ללא הצלחה רבה. לכן רוצים לנסות גם את הכיוון ביו רפואי. נשמח מאוד להמלצה, עדיף מנסיון אישי. איזור בארץ לא משנה. תודה מראש!

לא מכיר אבל

אני איני ממליץ על טיפולים כאלו או אחרים בעיני זה לא באמת עוזר, אני חושב שצריך לנסות להבין את הילדה, ולמה היא פעולת כפי שהיא פועלת, לברר ולשאול אלא להיות בדאילוג מתמיד עם הילדה , לגשש, לברר לראות מה הסיבה אתם חיים איתה וכנראה מכירים אותה לכן יכולים יותר להבין מאין זה נובע, וכמובן אל תסמכו בעינים עצומות או בכלל על " דעת מומחים " לפי דעתי אין להם ממש מה להציע, אני בתור ילד אוטיסט שהיה אלים, וכו בדיוק כמו שאת מתארת זה לא עזר לי בכלל ואפילו החמיר כי חשתי שרואים בי מופרע שצריך לתקן וזה רק החריף , לאט לאט גדלתי והיום אני הרבה אבל הרבה פחות אלים , והכל לבדי , זהו זה מה יש לי לומר, שהיה בהצלחה .

שאלה טובה

ובזה אני מכוון בלברר, שום דבר לא קורה סתם, ואתם כהורים יש לכם מידע יותר זמין מכל מטפל לדעת למה זה קרה או לפחות לנסות לדעת ,כי אתם חיים איתה .

dina199

New member
האם הטיפולים הפסיכיאטריים והנוירולוגיים

כוללים תרופות ?

אמלה ט

New member
ממליצה בחום על פרחי באך

אצלנו זה עשה קסמים. צריך סבלנות ורואים שינויים

אמלה ט

New member
פרחי באך

טפלנו אצל אביטל אהרון.
הטיפות הרגיעו יותר מכל תרופה נירולוגית שנסינו.
הילד נרגע, התחיל לטעום דברים חדשים, קפיצה קוגנטיבית משמעותית, פחות חרדות.

למעלה