המלצה על נייד

מיכאל1111

New member
המלצה על נייד

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסדר גודל של 5000 ש"ח ( פלוס מינוס 500 ש"ח). הייתי רוצה מסך לא ענק (14.1 ומטה) מעבד טוב (ז"א לפחות core 2 Du) ורצוי JD טוב וגם זכרון RAM סבבה לויסטה. אני משום יותר נוטה ל- LG אבל לא ממש יודע למה, נראה שזה מה שאני מכיר אבל אין לי בעיה לחשוב גם על חברות אחרות אם אתם ממליצים, מחכה לשמע את המלצותיכם/ן, תודה רבה

יאיר B

New member
מחשבים קטנים - יותר כסף.

14.1 זה עוד בסדר. מתחת לזה זה בדרך כלל 12" - מה שמיקר מאוד (אני לא מאמין שתמצא 12" במחיר שאתה מוכן לשלם). זו גם בעיה כי לא הרבה מיצרים מחשבים קטנים (יש נטייה לגדולים יותר, והקטנים יקרים). קור 2 דו זה המעבד הכי מתקדם שיש. אתה יכול לחסוך אם תקח מעבד פחות טוב (למשל דו-קור, אלא אם כן יש סיבה שבגינה אתה צריך מעבד חזק מאוד: תלת ממד, חישובים מורכבים וכאלה). שים לב: למעבד משמעות קטנה יותר מאשר כמות הזיכרון על ביצועי המחשב. בנוגע ל-HD - אתה לא שולט על היצן. זה חברת המחשבים עושה (לרוב גם לא תדע מי היצרן). אתה יכול לבחור גדלים לפעמים (120GB זה די סטנדרטי כיום). זיכרון: כל הניידים מגיעים כיום עם 1GB. להרצה תקינה של חלונותויסטה מסוג פרימיום (עם ממשק AERO) כדאי שיהיה לפחות 2GB (תמיד אפשר להוסיף). כרטיס מסך זה תלוי בשימושים שלך (לא ציינת!) ראיתי לפני כמה ימים משהו דומה של LG בבאג. תציץ שם. אם לא - אתה יכול להריץ חיפוש בזאפ על המפרט שכתבתי.

מיכאל1111

New member
אחלה, תודה אבל...

איזה חברות מחשבים ניידים יותר ממולצות? האם יש דגמים ספציפיים שאתם מכירים אשר ממולצים כיום? כתבת גם שנושא הזכרון יותר חשוב מנושא המעבד? איך זה? מה עדיף מחשב עם מעבד Core Duo עם זכרון 2G על מעבד Core 2 Duo עם זכרון 1G? תודה

מיכ22אל

New member
באופן כללי

מומלץ לפי $$$ שאתה מוכן להשקיע ללכת על מחשבי דל ממליץ על המחשב הזה. עומד בתנאים שהצבת. אך אם תסביר לנו מה שימושי המחשב נוכל לכוון אותך למחשב שיתאים לך ולתקציב שלך. חשיבות הזיכרון הינה עקב הממשק של ויסטה אשר דורש משאבי מערכת גבוהים יחסית ל XP או לינוקס. המחשב הנ"ל מגיע עם שלוש שנות אחריות 2 גיגה זיכון 160 גיגה הארדיסק מסך 14.1 לפי בקשתך שים לב כי לא מגיע עם מערכת הפעלה!.

מיכאל1111

New member
אני אפשר קצת על השימושים שאני צריך...

אני סטודנט ובנסוף אני נוסע הרבה ברכבת (כל יום כמעט מבאר שבע לרחובות ובחזרה). לכן אני רוצה מחשב שהוא נוח לנסיעות מצד אחד ונוח לעבודה מצד שני מבחינת משקל, ניידות ונוחות עבודה. בנוס, השימישם העיקריים שלי הן תוכנות כגון מטלב, גלישה באינטרנט. אני מעוניים במחשב חזק כדי שאל להיתקל בבעיות בעתיד עם עליית מורכבות התוכנות והרצת ישומים מורכבים (לכן חשבתי על ה- Core 2 Duo). היה לי עד לא מזמן מחשב LG שהיה סביר (הוא היה מהדור של Celron) ככה שזהו חברת הניידים היחידה שאני מכיר ממ שטוב, לכן אשמח לשמוע המלצות על ניידים בכלל ומה שנראה לכם יתאים לצרכים שלי. בבעיקר מחשב יציב, עמיד ונוח לעבודה ונשיאה. תודה רבה

rivertrino

New member
ממשיך בהמלצה על הVOSTRO1400

נראה ממש טוב, אגב בהקשר לחנות המפורסמת שמעתי עליהם רבות (דברים חיוביים)

מיכאל1111

New member
כן אבל הוא לא מכוער קצת???

ז"א, הוא מחשב נייד שנראה עמיד והכל אבל הוא לא נראה יפה כמו ה- LG למיניהם או ה- ThinkPad לא? אן שאןךי רק בתמונה הוא נראה קצת יבש?

מיכאל1111

New member
כן, אבל האם הוא באמת מגושם כמו בתמונות?

באמת אפשר להשוות אותו למחשבים של LG? אני בעצם שואל האם מישהו ראה את המחשב הזה וחשב שהוא באמת יפה? כי אני רואה אותו במחשב ולא ראיתי אותו במציאות ואני תוהה האם הוא באמת נראה כל כל כבר ומגושם?

מיכ22אל

New member
אתה צריך לעשות קצת סדר

בתקציב שאתה רוצה המחשב הזה נותן לך את התמור הטובה ביותר לכסף שלך פחות יפה או יותר יפה זה שיקול אחר לגמרי ופה אף אחד לא יכול לייעץ לך כאן ניכנס טעם אישי. קפוץ לחנות שמוכרת מחשבי DELL ותתרשם בעצמך. בהצלחה.

מיכאל1111

New member
אוקיי אז בנושא אחר, עמידות...

שמעתי שמחשבי DELL הם פחות עמידים ונוטים להתקלקל יותר. גם מבחינת חומרת המחשב וגם מבחינת חלקים חיצוניים כגון מקשים, חיבורים וכן הלאה. האם יש משהו בדברים האלו? תודה

RoyBO

New member
שטויות, אפשר לומר את זה על כל חברה

וזה תלוי בשמירה על המחשב ובסדרה שלו, אם תקח סדרה עסקית היא יותר עמידה מסדרה בייתית. אבל שוב זה תלוי ביכולת שלך לשמור על המחשב ולא להפיל אותו על הרצפה כל יום יומיים.

מיכאל1111

New member
מסכים אבל עדיין זה משתנה בין חברות ודגמים לא?

הרי הרבה אנישם חשבו שהמחשבים של IBM הם הכי עמידים ואמינים למשל, לא? אתה יודע מה, ספציפית, לגבי הדגם הזה של DELL, איך הוא? האם הוא יציב? טוב? אמין? מתקלקל יותר מאשר אחרים או לא? תודה

מיכאל1111

New member
לא מצאתי ביקורות...

אתה אולי מכיר איזה אתר שעשה ביקורת למחשב הזה? יתר נכון אולי איזו סקירה למחשב, עלות מול תועלת וכ"ו... תודה רבה

מיכ22אל

New member
ביקורות

רק צריך לחפש קצת בגוגל vostro 1400 review ויש תוצאות יפות הנה אחת מ- notebookreview

למעלה