המלצה על מצלמה

roymesi

New member
לא לקנות!!! רעש רקע נוראי!

יש לה בעיה נוראית ברעש הרקע. עד כדי כך שרובם המכריע של הקונים פשוט קוטלים אותה (בארה"ב). תקיש בגוגל: optura 20 noise ותקבל מושג ראשוני למה הכוונה. כנס ל:www.camcorderinfo.com ותחפש ביקורת לאופטורה 20, תרד למטה לתגובות הגולשים ותראה כמה מתלוננים לגבי רעש הרקע. קראתי על הרבה גולשים שאמרו שבטח סתם מגזימים אבל כשהם קיבלו את המצלמה הם לא האמינו... הגדלתי לעשות ושלחתי אימייל לקנון עם הבעיה שכביכול יש לי במצלמה. תגובתם האוטומטית הפנתה אותי לתשובה אוטומטית שמתעסקת ישירות בבעיה הזו של אופטורה 20, והתשובה אומרת מה לעשות במצב של רעש רקע (תשב רגוע, כי לא תאמין שזו התשובה...): להגביר את הרעש שיש ליד המצלמה כדי שזה יבטל את רעש המנוע של המצלמה. לא האמנתי.... למעשה, חברה בסדר גודל של קנון מודה כי יש לה באג במצלמה וזו התשובה שהיא נותנת... כל כך הרבה אנשים התלוננו שאני ברחתי מזה כמו מאש! יצא לי אמנם גם לקרוא על תגובות של גולשים שאמרו שהם שמעו על הבעיה אבל אצלהם אין רעש. אבל זה מיעוט שבמיעוט! אם אתה בעניין של לוטו - תקנה...

man in wall

New member
מה מומלץ?

אני רוצה לקנות מצמלת וידאו דיגיטלית בסדר גודל של 1000$. חשוב לי שהיא תוכל גם לבצע המרה של אנלוגי לדיגיטלי. מה ההמלצות? אמיר

roymesi

New member
משהו יוצא דופן שאני ממליץ עליו...

הוא optura Xi. זו מצלמה פשוט מעולה מבית קנון (שם אין את הבעיה שציינתי). יש לה גם אופציה של זברה (מראה פסי זברה על מסך הLCD במקומות בהם יש חשיפה גדולה מדי לאור), וגם צילומי סטילס הטובים ביותר שישנם. בארץ היא עולה 9000 ש"ח. בחו"ל (NTSC) היא עולה סביב ה-800 דולר. הרבה יותר זול, אבל NTSC... תעשה את השיקולים שלך. מצלמות טובות נוספות - של סוני, ויש הרבה. יש את ה-TRV-38 שאותה אין בארץ והיא מצלמה מצויינת, אם כי קצת חובבנית בהשוואה לXI, השאלה מה אתה מחפש. כנס לאתר שרשמתי לך קודם ותעיין במצלמות, תקבל קצת מושג מה משווים... שתי אלו מבצעות המרה. למעשה כל המצלמות החדשות של סוני מבצעות המרה.

roymesi

New member
היא טובה אבל TRV33E...

ה-TRV33E יותר טובה. גודל הצ'יפ הוא מה שקובע וב-33 הצ'יפ יותר גדול, מה שמבטיח צילומים יותר איכותיים. ובכלל, כעקרון אני נגד סוני, שדופקים מחיר חסר פרופורציות, אבל בהקשר למצלמות וידאו - הם וקנון הכי טובים, אין אפס. יש גם את TRV38E שהיא בדיוק אותו מפרט טכני כמו ה-33 אבל המסך יותר גדול (3.5 אינץ' לעומת 2.5). הקטע של המצלמות האלה זה מסך המגע, שכן אין להם כמעט כפתורים חיצוניים, הכניסו את כולם לתוך מסך המגע, מכאן שככל שהמסך גדול יותר כך הוא נוח יותר. שיטה שעובדים איתה הרבה צלמים ב-TRV33E ובכל דומיה עם מסך המגע היא להפוך לחלוטין את המסך ב180 מעלות ולסגור אותו שוב, כלומר המסך עם הפנים החוצה. ואז ה'כפתורים' שנמצאים על מסך המגע נותנים את התחושה כאילו מדובר בכפתורים אמיתיים כי אתה לא חייב להביט למסך בעת הצילום אלא רק לגשש עם האצבעות, אם אתה מבין את כוונתי...

למעלה