המלצה על מצילות

1חרטטן

New member
המלצה על מצילות

טוב, בגלל שאני חייב מצילות חדשות (יש לי קראשרייד שזה על הפנים), ואין לי תקציב גבוה מידי, חשבתי על Paiste PST -3 זה יוצא מצילת קראש ומצילת רייד, שתיהן ביחד באיזה 900 ככה במוזיק סנטר, וזה בערך התקציב שאני יכול להקציב לשתיהן, מישהו מכיר את המצילות ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליהם, ואם לא, יש לכם רעיון למצילות אחרות במחיר הזה? (אני לא אוהב טורקיש ובוזין כלכך)

dw drum

New member
תשובות

קצת מידע על סדרת הPST , בעיקרון זה מתחלק לשני סדרות סדרת Paiste PST -3 היא בעצם ליין חדש של ה302 והוא בעיקרון למתחילים, וה502 היום זה PST5, הם מיועדות למתחילים אבל מה שחשוב זה אם אתה אוהב אותם ולא מה אחרים חושבים עליהם....ציטוט מתוך האתר של פייסט: "The results of these intensive efforts are our new Paiste Sound Technology cymbals - PST 3 and PST 5. With these series we present affordable cymbals with never before realized sound quality and professional appearance לגבי דגם האלפא- זהו הדגם האמצעי של פייסט כלומר חצי מקצועי , שהוא בין המתחילים להכי מקצועיים.. חשוב מאוד שתקנה מצילות לפי טעמך ולא תסתמך על דיעותיהם של אחרים. לגבי המחיר- זהו מחיר מעולה לשתי מצילות אבל תנסה להוריד אותם במחיר... בכל מקרה שיהיה בהצלחה! יום טוב!

DiamonDbikeR

New member
לי יש אותם

אני קניתי סט לפני משהו כמו שנה, הייהט, רייד וקראש.. הקראש נשמעת מעולה בדיוק הטעם שלי וגם ההייהט.. מהרייד פחות התלהבתי אבל היא גם סבבה. בעקרון, המצילות האלו נשמעות טוב ועל האיכות לא משהו.. הקראש נסדקה לי.. (אבל תיקנתי אותה
) ועוד דבר, אני זוכר שקניתי את הסט שלי (כולל הייהט) ב700 (או 900) ומשהו חדש מחנות..

למעלה