המלצה על מסעדה

stאסתי

New member
המלצה על מסעדה

יין ויאנג מסעדה סינית...האוכל טעים..האוויר נחמדה העיצוב קצת פחות:) ממליצה בחום על הוון טון והצלעות בשום ודבש. ועוד ועוד ועוד והמחירים? למרות שהתפריט מגיע לא מתומחר..(כמו שאהרוני אוהב). המחיר יצא נמוך משחשבנו ארוחה לשניים בלי יין 200 ש"ח. שדרות רוטשליד 64 ת"א. הכניסה מהבנין:)

בן הצבי

New member
נשמע מתאים.. יש לך מושג אם

יש לך מושג אם יש שם תעודת כשרות? אני צריך מסעדה/בית קפה ליום חמישי בת"א לשבת עם מישהי ששומרת סופר כשרות...

בן הצבי

New member
טלפן, ונדבר ספאג יקירי..

הפרטים לא לפורום. ואין לי גישה למחשב, הספריה הציבורית בשביתה... :)

spag

New member
טיפש.

וגם - למה אתה חושב שיש לי ת'מספר שלך? עיינו בחתימה.

בן הצבי

New member
כבר לא כ"כ אכפת לי,

אז אל תנקוט באמצעי זהירות בשבילי ספאג יקירי. הם פשוט לא מזיזים לי עד כדי כך...

בן הצבי

New member
נשמע מתאים.. יש לך מושג אם

יש לך מושג אם יש שם תעודת כשרות? אני צריך מסעדה/בית קפה ליום חמישי בת"א לשבת עם מישהי ששומרת סופר כשרות...

Le Fay

New member
חחח...

אז קח את הקישור למטה (רק אל תשאל למה יש לי אותו).

בן הצבי

New member
אם כבר מדברים לה-פיי...

הרי כבר כתבתי לך פעם שאני אוהב את ההודעות שלך, אז רציתי לומר לך שאתמול העתקתי אחת מהן ליומן האישי שלי...

בן הצבי

New member
ואם כבר תוכלי לעזור לי לה-פיי, אשמח

את מכירה איזה בית קפה נחמד בת"א באזור נטול חרדים לחלוטין כמובן, עבור הסיבה שהזכרתי לעיל?

Le Fay

New member
מכירה, אבל שכשישבתי בו פעם עם מכר

התברר ש: א. הם לא מגישים רק קפה הפוך אלא גם רוסטביף. ב. זה כנראה מקום מפגש קבוע של גייז (אחלה חבר'ה). ג. המכר לא רק מצדד בכהנא אלא גם לא מת על אוכלוסיית המקום. למותר לציין שהנ"ל כבר לא נמנה על חוג מכרי, ושמאז ועד עצם היום הזה לא הזדמן לי לחפש בית קפה כשר. מצרפת עוד לינק, במסגרת החיפוש אפשר לסמן "כשר" אבל מעולם לא ניסיתי את זה, ומציעה בחום להימנע מ"אצל יהודית" (גן העיר) ומ"רולדין".

Le Fay

New member
מצאתי: קופי בין, נטול בשר וחרדים

אין לי מושג יש להם תעודת כשרות.

למעלה