המלצה על מנתח

optimit13

New member
המלצה על מנתח

היי לכולן, אני אמורה לעשות ניתוח לפרוסקופיה. אני מתלבטת בין כמה מנתחים: פרופ' גולדנברג ( תל השומר), ד"ר חן גלדשמיט ( מנתח בבלינסון).כנראה שאעשה פרטי את הניתוח אשמח לקבל המלצות אם מישהי נותחה על ידם לילה טוב

טל249

New member
אני נותחתי אצל דיקר,אין רופאים כאלה !!!!

לא מכירה את אלה שרשמת, דיקר מנתח בהרצליה מדיקל סנטר, הוא זה שאמר לי את המילה אנדומטריוזיס לפני 10 שנים, כשאף אחד עוד לא ידע להגיד לי מה יש לי, וחיכה 5 שנים לנתח כי זה לא היה הכרחי. הוא אמנם מומחה מס 1 ללפרוסקופיה, אבל בניגוד לרופאים אחרים, לא ידחוף לניתוח סתם, כדי לבדוק מה יש לך, אלא רק אם זה באמת חיוני לבריאותך! ומעבר לזה, רופא עם נשמה, וסבלנות שלא פגשתי כזה מאז, ופגשתי לא מעט.... מוכן לעזור בכל דבר, ואם לא זמין, מתקשר חזרה תוך שעה.., באמת לא פגשתי רופא כזה מאז. לכי לייעוץ אצלו - ותביני..

זהבה2204

New member
דיקר-פרטים

בוקר טוב. גם אני מחפשת רופא . מה השם הפרטי של דיקר ואיפה הוא עובד באופן כללי. יש לך את הטלפון שלו? זהבה

טל249

New member
פרופ' דב דיקר

הוא עובד בהרצליה מדיקל סנטר. הטלפון במרפאה: 09-9553205. יש לי את הנייד שלו, אם מישהי צריכה אותו - תפנו אלי במסר

אליסהב

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

גם אני נותחתי אצלו (פעמיים והשלישית בדרך). באמת רופא עם נשמה.

טל249

New member
לא חשבתי אפילו לרגע להחליף אותו !!!

כמו שכתבתי אין רופאים כאלה !!! יש לנו קצת קשרים בבית החולים בו היתה כל הפרשה וכשהתחלנו "לפשפש" גילינו שהדעה הרווחת היא שהיה פה משהו מסריח. כנראה שלאור מאבקים "פוליטיים" שהיו שם - מישהו חיפש את הדרך ה"אלגנטית" להעיף אותו....

זואילי

New member
שאלה מעניינת

יש פרשות עליהן אין שום מחילה. מאוד בעייתי ומאוד תלוי (מבחינתי) בסוג ה"שלד".

טל249

New member
אבל זה לא העניין פה !!! ואם מישהו שם לו רגל

והוא הושעה מהתפקיד הבכיר אליו הגיע במאמץ ובזכות - זה ממש לעשות עוול, ועוד לאדם שכולו טוב..

אליסהב

New member
../images/Emo45.gif

במקרה הזה ולאור ההיכרות שלי איתו, אני מתעלמת מה"שלד" וכמו טל249 גם אני שמעתי על הריח...

galim29

New member
השאלה מה הכוונה לשלדים../images/Emo2.gif

יש רכילות ויש שלדים שיכולים לסכן את הבריאות. מאוד תלוי מה את מגלה ועד כמה זה מבוסס... ברור שאם זה לא ירגיש לי נכון אחליף את הרופא.

שלום

עברתי היסטורסקופיה ניתוחית אצל פרופסור גולדנברג .....והיה מוצלח. הוא נחשב למנתח מצויין. על השני לא שמעתי. שיהיה בהצלחה.

למעלה