המלצה על מחשב נייד

המלצה על מחשב נייד

שלום חברים הגיע הזמן לרכוש מחשב נייד חדש, הפעם אני רוצה שמשהו יקנה לי את זה בארה"ב. חשוב לי שאוכל לקבל עליו שרות בארץ. אני צריך אותו בעיקר להפעלת כמה תוכנות די כבדות, להצגת תוכנות כבדות, לכן הוא צריך להיות משהו מהיר וחזק. שיהיה קל, בקיצור, אני צריך משהו שגם עוד שנתיים יהיה מחשב מעולה. התקציב שלי זה 2500 דולר. המלצות בבקשה, וכמו כן, מה כדאי לשים לב כשקונים מחשב נייד בארצות הברית?

Jan22

New member
א' כל תבדוק שיש שירות לקוחות ונציגות בישראל

זה לא יהיה אפקטיבי עבורך לקנות ללא לברר ,מן הסתם. אז ראשית כל - טרם הקנייה - תשאל ! בכל אופן ,לא כל חברות המותג כיום מאפשרות רכישה OVERSEAS ואז מתן שירות לקוחות בישראל. HP למשל לא מאפשרת בזמן שLENOVO/IBM כן מאפשרת (השירות ניתן במעבדות IBM) רכישה בחו''ל ושירות בארץ. זה מאוד נחמד שאתה מחפש מחשב חזק ושאתה רוצה להריץ תוכנות כבדות ,אבל תמיד יהיה נייד פחות כדאי עבורך ויותר כדאי עבורך. פרט את התוכנות שאתה עובד איתן היום ,האם קידוד/חישוב ,האם עיצוב/גראפיקה/שרטוט ...וכו' ... תוכנות כגון הנ''ל יצטרכו זיכרון ג-ד-ו-ל-! של מינימום 1G (גראפיקאים מקצועיים יעדיפו לא לרדת מ2G ,כנ''ל לגבי אנשים שמריצים תוכנות חישוב כבדות). עדיף שתפרט.

אז ככה

קודם כל תודה אני לא ייקח מחשב עם פחות מ-2g וכעת להמלצות, איזה דגמים כדאי ללכת. אגב, מה פער המחירים, דהיינו, מחשב שעולה שם 2500 דולר, כמה הוא עולה פה בערך?

eliel11

New member
המלצות חפש באינטרנט לדעתי

אתרים כמו notebookreview.com או notebookcheck.com נותנים ביקורות מעולות על מחשבים. יש עוד לא מעט אתרים כאלה. השיטה הכי טובה היא פשוט לקחת את שם הדגם ולהקליד בגוגל: T61 review וכו. הבדלי המחירים הם משמעותיים מאד. מקבוק למשל עולה כאן 6500שח בקונפיגורציה הכי חלשה ובארהב הוא עולה 1000$ בגדול המחירים בארך גבוהים בכ50%. זה כמובן תלוי חברה. HP למשל לא עולה הרבה יותר בארץ לעומת זאת THINKPAD יעלה 70% יותר ולפעמים גם פי 2. זה תלוי דגם וחברה. יש אתר zap.co.il שם תוכל להשוות למחירים שתראה בארהב. חוץ מזה המבחר בארהב יותר גדול. ההמלתה שלי תהיה XPS1330 מחשב שמשלב ביצועים סבירים פלוס עם ניידות אמיתית. (1.8 קילו) אבל המבחר כל כך גדול שבאמת קשה לתת המלצה. מכונות ביצועים גם לא חסר. שוב מציע לך לעשות חיפוש ולהביא לפה קישורים ואז נוכל לתת חוות דעת

הבעיה הוא

הענין הוא שאני לא יודע אנגלית, ואני לא יודע איך לחפש ואיפה לחפש, כי אני לא מוצא את הידים והרגליים. הרעיון של זאפ לא רעיון טוב, כי המחירים לא אותם מחירים, ושם יש גם הרבה יותר מבחר. אני ישמח מאד באם אחד החברים ישים עין על אחד האתרים שהצעת, ויגיד לי מה לבקש.

eliel11

New member
התכוונתי שתשווה למחיר בזאפ...

כדי לדעת כמה אתה חוסך. שמע, תסביר למה המחשב. תוכנות כבדות לא אומר לי כלום.. איזה סוג תוכנות איזה תוכנות ספציפית. אם משחקים אז איזה וכו ואני אנסה להתאים לך משהו.

תוכנות

אני מדבר על שימוש בתוכנות רציניות של מסדי נתונים ענקיים ב-SQL, כמה מערכות בו זמנית. תוכנות שעושות חישובים של אלפי נתונים.

למעלה