המלצה על מדריך - חשוב ביותר

המלצה על מדריך - חשוב ביותר

טוב . אז אחרי שעשיתי את הפסיכומטרי באוקטובר , והתאכזבתי מאוד מהציון 0 למדתי לבד , אבל בחרשנות יוצאת מן הכלל ) וקיבלתי 570 , זה פעם שלישית שאני עושה פסיכומטרי , ואני ממש בייאוש לא יודעת איפה נפלתי , אני צריכה 720 , אני לא יודעת מה לעשות ואיך לשפר , אם יש למישהו רעיון או המלצה על מורה טוב , פרטי או בקורס , אבל לא סתם רק מנסיון של מי שעבר משהו דומה כי אני ממש רוצה לשפר באפריל אבל לא סתם חשוב לי מורה טוב , או מדריך טוב שידע לתת לי יתרון , ולחזק אצלי נקודות חלשות , \ אשמח להמלצות של מדריך ספציפי ומאיזה איזור כי אני מאיזור פ"ת . תודה לכולכם . שיר

נועם m

New member
האמת?

אם היו כבר פעמיים בהן למדת לבד והוצאת ציון שהוא לא מאוד גבוה, אולי כדאי לשקול לעשות את הבחינה עם קורס הפעם. יכול להיות שזה מה שיתן לך את הקפיצה המשמעותית.

חרגון

New member
להיפך

בגלל שהשיפור שהיא צריכה כל כך גדול, אסור לה לקחת קורס. לעשות קורס פסיכומטרי זה, איך לומר, די שטות (למרות שאני מלמד בקורסים...) קחו קורס ממוצע - 150 שעות לימוד ברוטו (עם הסימולציות, התרגולים וההפסקות...) בשורה התחתונה, שעות לימוד בפועל יש בערך 50-80, תלוי בקורס. בעלות של 100 שקלים בשעה, קחו מדריך פרטי, וב-5,500 שקלים יש לכם 55 שעות - ממש כמו קורס רגיל, אבל שיעור פרטי ! ! ! אחד על אחד ! ! ! קחו חבר שילמד אתכם, ותקבלו אפילו יותר שעות מקורס רגיל. אה, כן. ותוסיפו עוד איזה 250 שקל על הספרים - נו באמת... אנשים עושים קורסים בגלל שהם לא מודעים לאופציה של מורה פרטי. וגם כי כולם עושים את זה והמכונים משקיעים מליונים בשיווק. ומי שצריך מסגרת - מה יותר טוב ממורה פרטי? לא כזה שלוקחים אצלו שיעור פרטי, אלא קורס פרטי. עם ימים ושעות קבועים. הרבה יותר קל לא להגיע לשיעור כיתתי, אבל שיעור פרטי? (המורה ישים לב שלא הגעתם...)

a p p l e m a n

New member
לא מסכים..

בלי קורס זה לאנשים או שלבד הם מגיעים לציונים. לבד הכוונה גם בעלי המשמעת המתאימה וגם בעלי היכולת. קורס יכול לתת לה הרבה. אולי יש לה בעיית זמן כי היא פותרת תרגילים בשיטות שלוקחות הרבה זמן והיא לא מכירה את השיטות של המכונים. חבר שלי חרש לבד. והצליח לשפר בקורס 100 נקודות. סה"כ את מכירה את עצמך ואת הנקודות החלשות שלך. את יכולה לדעת לבד מה טוב בשבילך. אל תתרגשי מציונים.

חרגון

New member
אתה סותר את עצמך

מי אמר בלי קורס? מדריך פרטי. יש יותר טוב מזה? למה צריך קורס? - זה לא משתלם - תעשה חשבון לבד. מדריך פרטי שיושב איתך באופן אישי. הכנתי כבר עשרות תלמידים באופן פרטי, וכמה אלפים בקורסים. השיפור בקורס לא מתקרב לקורס פרטי עם מדריך.

gabimaor

New member
כרגיל הכל תלוי במדריך

יש שוני עצום בין לימוד תלמיד באופן פרטי ולימוד תלמיד בקורס ומדריך שלא מנוסה בזה עלול לעשות טעויות בהכנה של התלמיד. בנוסף,יש הבדל משמעותי בין תלמיד שכבר עשה קורס ולא הוציא ציון מספק לעומת מישהו שמעולם לא ראה פסיכומטרי. אל תשכחו שגם אופי התלמיד משפיע כאן ואסור להתעלם מכך. למרות כל האמור אין ספק שאם מדובר במדריך מנוסה התועלת יכולה להיות רבה.

חרגון

New member
כבר לא...

בעבר כן, היום כבר לא. אולי אוכל להמליץ על מישהו, תלוי באזור. נסה בפרטי

hecq

New member
בקורס גם מקבלים יופי תוכנות אינטרנט

אחלה תוכנות ללימוד מילים, וכל מיני מחוללי שאלות למינהן בכל מיני נושאים. וואלה אבל כשאני חושב על זה תכלס, מורה פרטי מומחה פסיכומטרי זה משהו משהו, מלווה עד המבחן מלמד ומתקן בדיוק בדיוק את האזורים שדורשים שיפור, הסבר נוסף, שיטה..

Wolfpaw

New member
קורס חוזר- כדאי

קורס יכול לשפר לך את הציון ב50-100 נקודות ... מניסיון!!!!

Wolfpaw

New member
בקידום

אני יודעת שיש בקידום אפשרות לקורס אחד על אחד רק אתה והמדריך... הוא לא זול אבל שווה את זה והמדריכים של קידום מ-ע-ו-ל-י-ם!!!!!

למעלה