המלצה על מאפרת

טל חזון

New member
המלצה על מאפרת

אני רוצה להמליץ על אורית ויזל המאפרת שעשתה אותי מ-ד-ה-י-מ-ה לקראת החתונה שלי. יש לה אתר אינטרנט ואני מצרפת את הקישור- חובה להציץ!! www.ov-makeup.co.il

למה חובה?

הדברים שמוצגים באתר הם עבודות משנות השמונים, היא לא ממש מראה דברים חדשים..

טל חזון

New member
תסתכל קצת יותר טוב

יש באתר עבודות החל משנות התשעים ועד לימינו אנו (במיוחד תראה את זה גלריית הכלות- יש שם מגוון עצום!) וזה מה שיפה כאן: לא מדובר במישהי שגמרה אתמול בית ספר לאיפור ומתיימרת להיות פיגורה בענף, אלא במישהי שעובדת לאורך זמן מעבר לכל זה שגם זכיתי להתאפר אצלה, היא נעימה ורגועה ועשתה לאמא שלי טיפול רייקי בנוסף, והכי חשוב- איפרה אותי משגע.

אווה123

New member
ותשימו לב שהיא מודה שם לבעלה

טל. גם שם המשתמש שהיא בחרה הוא טל. אוף.

באמת ישן אבל....

אני חושבת שהסיגנון הישן לא כל כך גרוע והאיפור יכול ליהיות מאוד יפה!

וחוצמיזה...

למה להיתנפל עלייה ככה?! אתם אנשים מבוגרים פה חוצממני .. אני בוגרת וכאנשים מבוגרים תישמרו את הדעות שלכם לעצמכם כי מאיפה לכם אולי היא איפרה אותה בסיגנון של היום?! מה גם שלכל מאפרת יש את הסיגנון שלה..

טל חזון

New member
כנראה שלא הבנתם כלום

יקירותי !! אז דבר ראשון- אווה 123- אני אישה (מרוצה מאד, יש לומר) שהתאפרה אצל אורית, יש אפילו את התמונה שלי באתר. ככה שלתיאורית הקונספירציות שלך אין שחר. דבר שני- לדעתי ראיתם יותר מדי אם-טי-וי ופרסומות. כלה- לא תמיד נראית כמו דוגמנית, מה לעשות. אז נכון שיש אתרי איפור שמראים לכם ילדות בנות 12 וכותבים שאלו כלות- תעצרו רגע ותחשבו על זה . כשלוקחים מאפרת הביתה צריך לבדוק שלושה דברים: שהיא אשת מקצוע ברמה עליונה, שיש לה נסיון עם כלות, ושהיא לא מרוששת אותך. זו דעתי לפחות, ובמקרה שלי זה ענה על כל הציפיות. זכותכם לחשוב אחרת אבל לא להשמיץ.

אווה123

New member
התמונות מאוד ישנות

ואם את נמצאת בינהם אז התחתנת לפחות בשנות השמונים המאוחרות.. ופתאום התעוררת הבוקר להמליץ לנו על המאפרת שלך? מה שאת מתארת בתכונות של המאפרת לא דומה בכלל למה שאני מחפשת אצל מאפרת. מה שאת מתארת זה קורס יזמות ושיווק עסקי.. אשת מקצוע נסיון עם כלות מחירי טוב מה עם: טעם דומה, כימיה, קשובה ורגישה לדרישות הכלה, ומישהי שעבדה קצת בשנים האחרונות כמאפרת כי מה לעשות איפור הוא מקצוע אופנתי ומי שלא דואגת לעשות שידרוג לתיק העבודות שלה נראית לא טוב בעיני הלקוחות שלה. ואם את לא מבינה את זה. את לא מבינה מה זה איפור.

RReuTT

New member
תיראי... מה שרואים בטלויזיה זה מה

שהולך היום... אני לא יודעת אם שמת לב אבל אם תעבירי פעם אחת לערוץ VH1 שזה ערוץ של מוזיקה שרובה דיי ישנה, תראי קליפים של זמרים בשנות ה-80 שמאופרים באותו סגנון של העבודות שיש שם באתר.. ושימי לב שזה גם התסרוקות ככה. הכל הולך לפי השנים, הזמנים והאופנה.. וכך גם האיפור.

yottami

New member
לפי דעתי האתר די יפה מושקע אבל....

הסגנון מיושן בעיני הכלות שם אופרו בשנות ה-80 המוקדמות סגנון האיפור הזה כבר נמחק מהעולם המודרני. אין פה שום טיפה של אופנה רעיון האתר משגע אבל הסגנון פשוט מחריד ולא מתאים... היא ערבבה שם כל מיני דברים שלא ממש הבנתי שלא קשורים באיפור מקצועי כגון רייקי וכו' ולדעתי אין לזה מקום בכלל באתר כזה. והכי הכי אהבתי את הסבתות שלה...הן כל כך חמודות כמעט חשבתי שהיא איפרה אותן באלוהים........אבל קיבלה ממני 10 על ההשקעה. אורית ויזל שיהיה לך בהצלחה......

yottami

New member
משהו מליבי לכל חברות הפורום..כנסו

תראו בנות חמודות.. התחום הזה הוא תחום מאד רגיש שכן הוא נתון לביקורתיות תמידית ואף אכזרית לפעמים....ואני כמובן לא חייה כשצריך לפרגן אני מפרגן באמת מכל הלב ואוהב תמיד לתקן ולהעיר הערות בונות מתוך רצון לשפר וליצור איזה שהוא סוג של רמה מקצועית פה בפורום...וכמו שכולן יודעות ומכירות אותי אני לא חוסך במילים כל מה שיש לי לומר אני אומר ומשתדל כמה שפחות לפגוע, אם זה לטובה ואם גם לא. אז אני רוצה שתבינו שכל ביקורת שלא תמיד נעים לשמוע לא נאמרת כדי להעליב או לפגוע אלא כדי לשפר ולהועיל למעשה. חשוב מאד שכולן ירגישו חופשיות להביע דעה כמובן ללא לשון הרע. תראו אני לא מנהל הפורום אבל יש לי הרושם שלא נותנים פה ממש לחוות דעה אמיתי שלפעמים פוגעת,והרבה פעמים מצאתי את הדעות שלי מחוקות כי הן ישירות ואמיתיות אז בנות דעו לכן שכולכן מקסימות אבל אני את הדעה האמתית שלי תמיד אגיד גם אם היא תמחק....כי "אין כמו האמת"....שלכן יוסי כהן .......ואווה אני מסכים איתך מילה במילה....

RReuTT

New member
האמת שכל מה שרציתי להגיד כולם

כבר אמרו... סך הכל העבודות והתמונות דיי מיושנות... זה נראה הכל משנות ה-80... אמא שלי הייתה מאופרת בסגנון כזה בחתונה שלה.. וזה היה לפני 19 שנה... אני מאמינה שהיא מאפרת טוב ויש לה ניסיון אבל מן הסתם צריך להתאים גם את בוק העבודות לזמנים של היום... אי אפשר לבוא ללקוחות בשנות ה-2000 ולהראות להם עבודות משנות ה-80...

ובדיוק כמוך אווה תלמידתי היקרה

(רואים שלמדת משהו...
) מעבר לזה שהאיפור אופנתי, אנחנו מוכרים משהו לזה המסתכל עלינו..יש יגידו פנטזיה, יש יגידו שהאיפור מהווה מסכה, יש לא מעט נשים שהאיפור עבורן מהווה אפילו שריון מגן.. אין מצב שמאפר טוב לא מתעדכן ומשדרג את עצמו. לא רק בגלל הצרכים של המאופר, אלא בגללו עצמו. היצריתיות והיצריות שיש בנו המאפרים מדגדגת לנו באצבעות לשנות וליצור. ולכן, כשאנחנו מסתכלות על תמונות כל כך ישנות ודהויות זה עושה לנו בבטן תחושה של ישן. וביננו? מי לא רוצה להיות מעודכן?

yottami

New member
אתי אמרה את הדברים הנכונים בזמן

הנכון....אני מסכים מילה במילה......

למעלה