המלצה על טיסן..

IgalR

New member
האפסילון יעלה לך מעל 2000 וכואב הלב

כ 3D ראשון . הכי נכון הוא שתקנה טיסן קרש ל46 ביחד עם מנוע ו2-3 גלונים דלק יעלה לך פחות מ 1000 שח.

ran 15

New member
יש לי גם מנוע 46 AX בבית עדיין על הטריינר..

פשוט , אין מקום בבית לעוד טיסן...ז"א בעיה למכור וזה..חתיכת סיפור...

IgalR

New member
לא הבנתי את הבעיה

תקנה את היאק הכחול בסביבות 500+- תטיס תלמד תשבור תהרוס . מה שישאר ממנו במידה ויהיה חצי הגיוני תמכור ב 100-200 שח . דמי הלימוד שלך יהיו 300-400 שח שזה יותר זול מקואל/חיפויי גלגלים של האפסילון (וזה עוד בלי להתחשב בהפרש עלויות הדלק)

ran 15

New member
אמממ...

תשמע , אני לא מאלה שישר משתוללים טיסות ראשונות יהיו רגועות , אחרי כן תרגילים בגובה מאוד גבוה..ואז לאט לאט.. אנימ לא מממהר.. כרגע יש לי Extra 300L משהו כזה , למנוע 60 , יטסן כבד אבל אבל המנוע הזה לוקח אותו בלי בעית.. אבל הוא לא 3D ז"א היטסן עצמו לא מתאים לכך , ואני רוצה לשנות אותו לטיסן שכן יתאים , בקשר לטיסן קטן יותר , ברובם נראים כמו זבובים... למרות שההצעה שלך בהחלט לקוחה בחשבון . ז"T אני צריך לעשות חושבים מה עדיף לי וזהו..

umbo

New member
מה לעשות - אתה טועה.....

מנוע 0.91 זה מנוע בנפח מעט יותר מ 15 סמ"ק. והנה רעיון בשבילך - אם התשובה שלך מתחילה ב"אם אני לא טועה" תפסיק מיד לכתוב ותשאיר את התשובה למי שבטוח בה שהוא כותב !!! שיהיה לך יום טוב .

Flat spin

New member
התקרבת מאוד ../images/Emo8.gif ../images/Emo22.gif

מנוע 0.91 הוא 15 סמ"ק, ואם לדייק לגמרי, אז 14.9 סמ"ק

Flat spin

New member
המידות המקובלות למנועי מתנול ../images/Emo22.gif

ניתנות ביחידות של אינץ' מעוקב. מנוע 46 פירושו 0.46 אינץ' מעוקב, מנוע 61 הוא 0.61 וכן הלאה. להפיכת אינץ' מעוקב אחד, ליחידות של ס"מ מעוקב, יש להכפיל את שווה הערך של האינץ' בס"מ (2.54) בחזקה שלישית (נפח). כלומר 1 אינץ' מעוקב שווה 2.54X2.54X2.54 שהם 16.387 סמ"ק. מכאן ואילך, כל נפח מנוע נתון ביחידות של אינץ' מעוקב כפול 16.387 יתן את שווה הערך בסמ"ק.

למעלה