המלצה על טיסן..

ran 15

New member
המלצה על טיסן..

יש לי מנוע 91 של os מסדרת fx ... אחרי שהבנתי שברשותי טיסן שלא מתאים למה שאני רוצה להטיס החלטתי למכור אותו ולעביר אתהציוד לטיסן חדש, שיתאים למה שאני רוצה. מפה אני צריך את העזרה שלכם , אני צריך המלצה לטיסן 3D (בקשר ליודע או לא ידוע להטיס טיסן כזה, סביר להניח שאני לא ידוע להטיס 3D אבל כמו כל דבר בחיים קצת הרבה אימון והכל מסתדר) שיתאים למנוע . אני יודע שזה דיי דבילי ללהתאים טיסן למנוע ולא להיפך אבל זה מה שאמצעים הכלכליים שלי מאפשרים לי כרגע. אז יש המלצות לטיסן כזה ? או שמנוע 90 זה "לא לפה ולא לשם.."... תודה

המלצה לטיסן 3D למנוע91FX

לפני שלוש שנים היה לי את ה U CAN DO60 עם מנוע O.S91FX שעחיו הותקן פרופ APC14X4W. יש לציין שהמנוע מתאים לטיסן ודבר נוסף ה U CANDO60 הוא טיסן מצויין ללימוד יסודות ה 3D. בכרטיס שלי תוכל לראות תמונה שלי עם ה U CAN DO המדובר. בהצלחה

ran 15

New member
אחלה תודה רבה לכולם..

האמת ששבת האחרונה ראיתי את היו קן במנחת (שמרת) , עשה רושם של טיסן נחמד מאוד (יפה הוא לא ...) אפשר קישור לגרובי 90 והפיוזן 90 ? ד"א אם הוא מיועד למנוע 90 , זה לא אומר שהוא למנוע כבד !?...

IgalR

New member
לא מכיר גרובי.

אבל אתה יכול לראות סרטים של פיוזן עם מנוע 91 http://www.ohiomodelplanes.com/67fusionarf/

strtal

New member
הקטאנה 50 הוא לא טיסן 3D

נכון שאפשר לרחף גם עם פייפר אבל אם אתה רוצה ללמוד ולהתאמן ב-3D לך על טיסן מתאים. את האחרים אני לא מכיר אבל שמעתי שהגרובי 3D לא משהו ב-3D. טיסני הקרש כגון פיוז'ן וקאטנה 70 הכי מתאימים לדעתי. שרון.

eldar646

New member
קטאנה 70 גוף קרש

ממש לא מתאים למנוע 91 FX זה חזק מאוד..........לי יש אתה הקטאנה 70 עם מנוע 61 Fס וזה יושב בול ה-91FX יפרק את הטיסן. כמו שאמרו היו קן דו הוא טיסן טוב וה- 91 FX יהיה לו טוב.... אני ראיתי את הטיסן הזה עם ה91 וזה יושב עליו מצויין בברה אלדר

avistar6

New member
תלוי מה אתה מחפש..

לי יש את הUCD60 והוא ממש אחלה של טיסן מאוד יציב אבל די "טריינרי" מבחינת הטרידי שלו. הייתי ממליץ לך ללכת על הקאטנה 70 הביצועים שלה ברמה יותר גבוהה אבל מצד שני זה טיסן קרש.. כל אחד והטעם שלו אין לי נמיסיון עם שאר הטיסנים שיש כאן בשירשור אבל נראה לי שמנוע91 גדול על הקאטנה 50

ran 15

New member
אני לא מכיר אותו..

אם אני לא טועה עם קוצים , אם היית השבת , אז הוא היה בחלק שגבי וטיסניפלצת שלו... חברה בנוגע לאפסילון ?! מה אתם חושבים , נראה טיסן איכותי... וכמה סמ"ק זה מנוע 91 ?!. תודה

ran 15

New member
אז טיסן שדורש מקסימום 15

ומינימום 10 , האם זה יהיה טוב ?!

למעלה