המלצה על חברת איפור

IamBday

New member
המלצה על חברת איפור

היי לכולם (-:

עד היום השתמשתי במוצרים של חברת MAC, אבל בגלל החלטה לנסות להיות יותר מוסרית אני רוצה לקנות מחברות שלא מבצעות ניסויים בבע"ח. לפי מה שאני יודעת, החברות בארץ שעונות לדרישות הן ג'ייד, קרליין, אינגלוט, ד"ר האושקה, סופטאץ' ו CHIC. אף פעם לא ניסיתי מוצר של אף אחת מהחברות, אז אשמח אם תוכלו להביע חוות דעת במידה ומכירים. גם אם יש חברות טובות שלא מוכרות בארץ אבל אפשר להזמין מוצרים שלהם מחו"ל אשמח לדעת.

תודה רבה מראש (-:

youngG

New member
המלצה גורפת?

מנסיוני עם החברות האלו כדאי למקד את ההמלצה למוצר ספציפי, לדוגמא לקרליין יש טוש אייליינר מצויין ומצד שני לסופטאץ' יש עפרונות עיניים מעולים, לג'ייד יש פריימר פנים מעולה וכן הלאה... כלומר אין חברה שתקבל אצלי מקום ראשון באופן גורף על כל המוצרים שלה. יש מוצר כוכב לכל חברה בהשוואה לחברה אחרת, כנ"ל לגבי מאק (פשוט למאק יש הרבהההה מוצרים מנצחים).

יש לא מעט חברות מחו"ל

מינרליות וגם לא מינרליות.

בישראל באמת האפשרויות מעטות יותר אבל בכל חברה אפשר למצוא את המוצרים המנצחים שלה.
אם תבקשי המלצות למוצרים ספציפיים יהייה יותר קל להביע חוות דעת.

גם אהבה, לייף וגאיה לא עושים ניסויים.

IamBday

New member
מוצרים ספציפיים

קודם כל תודה רבה (-:
אני מחפשת בעיקר מייק אפ ופודרה כי זה מה שיותר חסר לי כרגע...

מציעה כמה אפשרויות

נוזליים: בעבר היו כאן המלצות על המייקאפ סטיי+ של סופט טאץ' וגם על המייקאפ העמיד של קרליין.
מהאינטרנט יש את המייקאפ coverall cream foundation של חברת wet n wild.

מינרליים (אבקה בתפזורת): יש לחברת גאיה (אבל הוא מאוד יקר)
השתמשתי במייקאפ המינרלי של silk naturals עד שהוא נגמר לי
עכשיו אני משתמשת בזה של just pure minerals. שניהם טובים ואת שניהם צריך להזמין מהאינטרנט.

פודרות: אהבתי את הפודרה refill של ג'ייד והשתמשתי בה עד שהיא נגמרה לי.
אם את רוצה פודרה שקופה לגמרי אז יש לחברות המינרליות שהזכרתי קודם.

ולקפוץ לאינגלוט זה באמת רעיון טוב אבל אין לי ניסיון עם המוצרים שלהם.

MacabreDoll

New member
אינגלוט מצויינים

הם האלטרנטיבה האהובה עליי למאק, אני מציעה לך לפשוט על החנות כי שמעתי שהיא לא תשאר עוד הרבה זמן

avitali1993

New member
כנראה שהשמועה הזאת לא נכונה

דיברתי עם אחת המאפרות בחנות בסנטר שבוע שעבר והיא אמרה שהם לא מתכוונים לסגור בקרוב ושהם מקבלים השבוע/שבוע הבא את הקולקציות החדשות

למעלה