המלצה על הובלה ?

מותק 9

New member
המלצה על הובלה ?

הובלה שמביאים ארגזים.
מישהי ניסתה גם כאלו שאורזים?
מה ההבדל במחיר?

kokula12

New member
אין לי המלצה באיזורך, אבל לגבי אורזים

בעיניי - שווה מאוד. ניסינו במעבר הדירה האחרון שלנו (לפני שנה וחצי בערך), וזה היה מעולה מבחינתנו (בנוסף, הייתי בחודש תשיעי כשעברנו, ולא היה הוגן להפיל את זה בלעדית על הבעל). התשלום היה פר ארגז. סה"כ אם אני זוכרת נכון זה ייקר את ההובלה במשהו כמו 1000 ש"ח, בהינתן ריהוט של דירת 4 חדרים די סטנדרטית (מבחינת כמות הריהוט/חפצים), יחסית להובלה ללא אריזה. מבחינתנו כאמור, בהינתן הנסיבות, לא היתה אופציה הגיונית אחרת. ניסינו גם פעם חברת הובלה שסיפקה ארגזים ואנחנו ארזנו, בסופו של דבר יצא שהיינו צריכים לשבת להם המון על הראש כדי שיביאו מספיק ארגזים (הביאו את זה טיפין טיפין, וזה די מבאס להיתקע בלי ארגזים כשאת בשוונג של אריזות).

ExNewYorker

New member
בטח שאריזה! זה פשוט עולם אחר

עברתי כשהייתי בחודש תשיעי. אפילו כפית לא ארזתי. בבוקר שבאו האורזים הבית נראה כרגיל - שום תכונה של "תיכף עוברים".
רק לארגז אחד דאגתי - ניירת וכו,

השתמשתי בזמנו בויקטור הובלות: 050-5439258
מקווה שזה אכן עדיין הטלפון שלו. היה מעולה. המלצתי עליו רבות. מקווה שעדיין הוא הוגן ואמין כמו שהיה לפני 5 שנים.....

בהצלחה

נטלי22

New member
גם אצלנו ממליצים על ויקטור.

ההורים שלי עבור איתו לפני המון שנים, ומאז כל החבר'ה שלהם השתמשו בו, ולאחרונה גם גיסי עבר איתו וכולם ממש ממליצים.

הטלפון שנרשם בהודעה של אקס... הוא נכון גם היום.

rnavina

New member
כן. ואלרי 0526743243

ארזו לנו דירת 3 חדרים, 5 נפשות, והעבירו את הדברים.
תקתקו את כל הדברים כך שבצהריים (אחת וחצי) כבר היינו בדירה החדשה, והיו לנו 100 ארגזים.

אשרז4

New member
יש לי מישהו לא יודעת אם יש לו ארגזים ואם אורז

שלום 057-7446784
אישית אף פעם לא לקחתי אריזה
אם ישאלו אותי זה מעולה אבל תכלס לא יודעת אם מסוגלת להשתמש בשרות הזה.
מבחינתי מעבר דירה זו הזדמנות לניפוי וארגון מחדש.
כמו כן מכוון שאין לי המון מקום איחסון כרגע אז יש לי הרבה דברים שרק לי ברור למה הם נמצאים היכן שנמצאים ובאריזה לא שלי הכל יכול להתבלבל.

כשעברנו פעם ראשונה הבנותה יו בנות 4 חודשים
ופעם שניה כשהן היו בנות 4 וקצת

תמיד התחלתי לארוז בנחת חודש ואף יותר לפני המעבר.
כל יום כמה ארגזים בהתחלה בגדי העונה שלא בשימוש וכלי אירוח ספרים דיסקים קישוטים ודברים שלא בשימוש ולאט לאט מצמצמים מלאי בבית עד שנשארו כארגז בגדים ומצעים ודברים שימושים ליום המעבר.

בקרוב (אני מקווה, מחזיקה אצבעות, מתפללת נושאת עיני מעלה : ) נעבור שוב ונראה לי שגם הפעם אעשה כך

מותק 9

New member
תודה רבה מאד

למעלה