אני לא יודע אם שמעתם עליה אבל היא פשוט מדהימה: tracy chapman אני חושב שאין שם לדיסק שאני ממליץ עליו אבל הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם!! אתם חייבים לשמוע! זה כדאי!! מתן, שסבור שהוא רשם את ההודעה הזו בגלל ההודעה של מר תאני
מוכרים ב3 דיסקים במאה אבל היא לא אייטיז כזה, משהו מיתולוגי כמו פיקסיז אני יודעת? אני די אוהבת את הדיסק שלי יש בבית (כאמור משלושה דיסקים במאה), ובאמת פוליס זה שיר ממש יפה.
את לא מתביישת המחיר זה מה שחשוב לך ? העובדה שזה זול יותר לא אומרת בהכרח פחות טוב !!!!!!!!!!!! זה לקח לחיים !!!!!!!!! לי אישית יש את כל הדיסקים שלה אי פעם כוללם דברים נדירים טרייסי היא זמרת עם כל עמוק ששרה על עניינים קצת יותר רציניים משאר ראפריות וחוצמזה יש לה קול עמוק נעים ומרדים............ דבר שני כן אני כן שמתי לב שבסופו של דבר הודית בעובדה ואמרת שפוליס שיר יפה ואם שמת לב את קצת סותרת את עצמך בהודעה הזו אז תבהירי עמדות שלא ייפלו פה פתאום טעויות ................. יערה , שלא אוהבת סתירות ועוד יותר לא אוהבת סטירות
לטרייסי יש סגנון שקט כזה נעים והיא גם שרה על דבריים אמיתיים על החיים שלה על האהבה וגם על כאב ועצב אבל היא עושה את זה כמו שאף אחת אף פעם לא תוכל לעשות את זה הדיסקים שלה שנים על גבי שנים אצלי בבית אם אתה רוצה אתה יכול לבקש דיסק שלה .............אני אשמח
הדיסק שלה באמת ענק, היא זמרת גדולה יש לה שיר בדיסק המדובר בשם fast car שאני ממליצה לכולם להוריד הוא ממש טוב. ובתור דרך אגב אני רק יגיד שזה מאד יפה שיש אנשים ששומעים סגנון מוזיקה כזה כי היא זמרת יחסית ותיקה( יחסית!!!!!) והיא לא שרה על מתחרים, וזיונים! הפתעתם אותי ליאתוש