המלצה על דוד שמש

hachling

New member
המלצה על דוד שמש

אני צריך לקנות דוד שמש לבית פרטי בבנייה שמיועד ל-5 נפשות. הגג הוא גג רעפים והדוד ישב על הגג - חיצוני לחלוטין על המפנה הדרום-מזרחי (אין מפנה דרום מוחלט). הבית ברמת השרון. המליצו לי על דוד בקיבולת של 150 ליטר. קיבלתי המלצה על דוד של נמרוד או כרומגן טופ כשההבדל במחיר הוא כ-2000 ש"ח לטובת הדוד של נמרוד (הזול יותר). המחיר כולל עבודה על גג רעפים. הדבר היחיד הוא שבכרומגן אמרו לי שיכולה להיות בעיה להתקין את מערכת הטופ ואולי יהיה אילוץ להתקין מערכת רגילה. יקבע בשטח ע"י המתקין שלהם. למישהו יש אפשרות לעזור לי להבין מה האפשרות העדיפה?

goesh pro

New member
תבקש שישלחו מתקין שיראה את המקום ויגיד מה

תבקש שישלחו מתקין שיראה את המקום ויגיד מה מתאים ( כרומגן ), אני באותה התלבטות עם דוד שמש ( אני לא מכיר את הטופ ) ואני ממש לא יודע מה לומר ומה להתקין. הכל נראה לי אותו דבר. . . . לכרומגן לא היה משהו ממש קריטי להגיד על המערכת שלהם למעט העובדה ש "אנחנו מס' אחת בארץ" ואנחנו משווקים ל35 מדינות" , תכלס אני לא מבין את ההבדל בנהם. אני עדיין ממתין לשרות של נמרוד שישלחו לי מתקין הביתה שיראה את המקום ויחליט מה לעשות.... . . .כרומגן לעומת זאת כבר שלחו, ובעקבות כך קיבלתי המלצה של האיש והצעת מחיר.

למעלה