המלצה על גלידה?

אפרתש

New member
המלצה על גלידה?

הבטחתי לבתי שכאשר תבריא אקח אותה לאכול גלידה "מיוחדת". יש מקום עם גלידה שמרשימה ילדים קטנים? משהו עם רוטב שוקולד, איזה דובדבן למעלה, או סוכריות קטנות?

reuthal

New member
שמעתי שהגלידה בסלומון משהו מיוחד

אבל אני לא בטוחה שזה ירשים ילדים. אמרו שזאת גלידה איטלקית משובחת. נדמה לי שבמודיעין סנטר יש להם סוכריות ושוקולד- למטה ליד גנש- בית קפה.(מקום לא כשר אם זה חשוב)

שלגיה ו7

New member
לא משנה להם איזה גלידה לאכול

העיקר שיש סוכריות צבעוניות מעל

אפרתש

New member
נכון מאד.

אז במודיעין סנטר יש סוכריות? אני יכולה להביא מהבית, ולתת לאיש שיפזר לה....

שלגיה ו7

New member
גם את הגלידה

אפשר להביא מהבית, יוצא יותר זול
במודיעין סנטר יש בבורגר קינג וליד חנות מתנות לגבר.

למה לחכות עד שתבריא?

אפשר לתת גם לילד חולה גלידה.יתרה מזאת, זה אפילו מומלץ...הגוף חם,אין תיאבון,אין מצב רוח...ואת כל זה הגלידה גורמת שכן יהיה.לא רק גלידה גם קרטיב. גם אנחנו חולים
חום,חירחורים,נזלת,שיעול ועוד ועוד...אני נותנת לרוני לשתות במזרק...היא מסרבת לשתות או לאכול ועומדת להתיבש
תהיו בריאים.

אופס...לא נעים../images/Emo4.gif

נכון,אסור גלידה. אבל ארטיק מותר
זה כמו מיץ. תרגישו טוב

טיפים לקלקול קיבה

חליטת קמומיל ונענע מאד מומלצות. מרגיעות את הקיבה. אפשר להוסיף קצת טיליה, אבל היא לא טעימה לרוב הילדים. מומלץ להמתיק עם דבש, מולסה או סוכרלוז ולא עם סוכר לבן. לגבי המזון - רצוי שלא לתת מוצרי חלב. במצבי קלקול קיבה חלק מהרירית של המעי הגס נהרסת והיות ושם נמצאים חלק מהחידקים שמעכלים חלב, רצוי לא להאכיל את הילד מוצרי חלב ומעדנים היות והם רק תורמים להמשך השלשולים. אפשר לתת יוגורט לבן (ביו) ולהמתיק אותו עם פירות מתוקים ודבש. אפשר ורצוי להוסיף לו קצת סיבים תזונתיים כמו שיבולת שועל. החיידקים הידידותיים שנמצאים ביוגורט תורמים לבניית רירית המעי, כשהסיבים שבפירות ובשיבולת השועל תורמים ליצירתם של אותם חיידקים בד בבד עם בניית רירית המעי גם כן. רק בריאות

אפרתש

New member
בגלל החלב הבטחתי גלידה. אפשר לשאול?

בשבת שותים אצלנו שוקו, ובגלל הקלקול קיבה - לא יכלה לקבל שוקו. כדי לנחם אותה, הבטחתי שהפיצוי יהיה גלידה מיוחדת. תודה על עצת הביו, אין לילדות בעיה לאכול ביו במקום יוגורטים אחרים. זכור לי שתפוח עץ (בלי קליפה), אורז לבן ועוף מבושל הם המאכלים המומלצים. זה עדיין נכון? והאגדות על הקוקה קולה נכונות? היא טובה לקלקול קיבה? היא לא היתה מוכנה לשתות שום תה שהוא. ניסינו רגיל, קמומיל, מנטה. שום דבר.

גלידה עשויה מחלב...

עדיף שלא. אבל אולי כשהיא תבריא - שתאכל גלידה.. (רצוי גלידת יוגורט, אבל פעם ב.. זה לא נורא גם גלידה רגילה) תפוח עץ עם קליפה דווקא, אורז לבן - נכון, ומרק עוף עדיף על עוף מבושל. קוקה קולה - בשום פנים ואופן לא. בדיוק להפך. קולה מכילה חומצה זרחתית שהיא חומצית מאד ולא תורמת דבר מלבד חומציות לגוף (שהוא גם ככה בדרך כלל יותר חומצי, אלא אם כן אוכלים הרבה פירות וירקות).

לא מומלץ לתת לילד חולה גלידה

מיץ פטל, ממתקים או סוכרים. חוסר התאבון הוא הגיוני, היות ומע' החיסון צריכה להלחם בפתוגנים והגוף לא מבזבז משאבים על דברים אחרים. סוכר לבן מחליש את מע' החיסון וכך מאריך את זמן המחלה. מומלץ לתת מקסימום פירות (בננה מרוסקת, תפוח, תפוז) ומרק עוף עם הרבה ירקות שהם קלים לעיכול, מזינים, ותורמים לחיזוק הגוף ולהחלמה מהירה יותר.

ורדה 1

New member
אין כמו הגלידה בליגד סנטר ליד היציאה לכיוון המשחקיה. יש סוכריות ושוקולד וכל מה שילדים אוהבים. וגם היחס אדיב במיוחד. מומלץ ביותר!

אפרתש

New member
איזה יופי!

הילדה עוד לא ממש בסדר, אבל אני מקווה שמחר כבר נוכל לממש את ההבטחה. נשמע מצוין מה שאת מתארת.

למעלה