המלצה על בתי ספר

גמייקני

New member
המלצה על בתי ספר

שלום, אנחנו מתגוררים בחו"ל. בסוף שנת הלימודים הנוכחית אנחנו חוזרים לארץ ושוקלים להתגורר במודיעין. ילדי ילמדו בשנה הבאה בכיתות א' ח' ו-י' אודה על התייחסות ליתרונות ו/או חסרונות של בתי ספר תיכוניים ויסודיים בעיר בכלל ולבתי ספר רמון ועירוני ג' (מוטה גור) בפרט. חשוב לי שמעבר לידע, בית הספר ישים דגש על פעילות חברתית ותרבותית (העשרה, הצגות, דיונים בנושאים שונים) ושהיחס לתלמידים יהיה אישי.

א 1 א

New member
שלום וברוכים הבאים

לגבי מוטה גור (עירוני ג') מומלץ ביותר בני לומד שם בכיתה ח'.ביה"ס צומח שנה הבאה תהיינה גם כיתות י'.השנה רק עד ט'.יש העשרה והרצאות גם להורים .לא מזמן הייתי בערב על אלכוהול. וכן גם הרצאה על האינטרנט והשפעותיו ודרכי התמודדות.יש לנו מסורת של תחרויות צילום.העשרה (פרויקט מיכאל)ועד המון דברים. לגבי רמון נדמה לי שביה"ס מלא .וכנראה לא יקלוט יותר תלמידים מבחוץ .צריך לברר.ביה"ס בסדר גמור .יש ממלכתי חדש בחטיבת הצנחנים ,עמק זבולון לא מכירה.מקווה שעזרתי.

הגדולה שלי התחילה השנה את חטיבת

הביניים בעירוני א' ואנחנו מאוד מרוצים. יש שם מגמות שאין בבתי ספר אחרים במודיעין (מחול, תיאטרון, מוסיקה). הבת השניה שלי לומדת בעידנים, וזה בי"ס בסדר גמור. לא יותר מזה. את הקטן, שמתחיל א' בשנה הבאה, רשמתי למעוז המכבים.

כן, שלא יתאגדו לי פתאום ויעשו

שביתות

מסלול יזמ"ה בבית ספר האלה

ברוכים הבאים לישראל ולמודיעין!!! בשנה הבאה נפתח מסלול יזמ"ה בבית ספר האלה, ועומדות להפתח שתי כיתות א'. במסלול יזמ"ה הילדים מקבלים, בנוסף למקצועות היסוד של משרד החינוך, העשרה בתחומי היהדות המתקדמת וכן בתחומים נוספים, נהנים מצוות הוראה איכותי ומתוגבר, ויש גם אפשרות ליום לימודים ארוך - עד ארבע או חמש לפרטים נוספים - אתם מוזמנים לפנות אלי במסר

גמייקני

New member
איפה ממוקם בית ספר האלה

ומדוע הוא לא מופיע ברשימת בתי הספר היסודיים באתר הרשמי של עיריית מודיעין?

בית ספר האלה הוא ממלכתי י' לשעבר

והוא נמצא ברחוב עמק האלה קהילת יזמ"ה פותחת שם מסלול ייחודי ברוח היהדות המתקדמת ובשנת הלימודים הקרובה ייפתחו שתי כיתות א'

talia 2

New member
לילדון הקטן ממליצה על בי"ס

מעוז המכבים. בי"ס קהילתי, קטן (אם דיברת על יחס אישי) עם פעילות חברתית ותרבותית עשירה.

3ונמיי

New member
../images/Emo140.gifברוכה השבה, לאן נעלמת?

כמעט שלחתי משלחת חיפוש

גמייקני

New member
בית ספר מעוז מכבים

מה המשמעות של היות בית הספר מחוץ למודיעין? בעיקר מבחינת הסעות ומבחינה חברתית?

עדיין אי אפשר ממש לדעת, עד שלא

יתקבלו השיבוצים של העירייה. ממה שהבנתי, הולכים להיות בו ילדים מכל רחבי מודיעין, כך שבעיקרון אתה יכול לגלות שהילד שלך לומד בו עם הבן של השכנים. יכול להיות גם, כמובן, שמרבית הילדים יהיו מאזור מסויים, ואז תצטרכו לעבוד הרבה ב"מונית" המשפחתית כדי להסיע את הילד לחברים ומהם. אני עושה את זה כבר 12 שנה. זה לא כל כך נורא.

מעוז המכבים

גם שנה שעברה הם יצאו בקמפיין מרשים על כל מיני פרוייקטים ייחודיים והשנה בתחילת השנה היה משבר גדול והמון הורים עזבו אז אני לא מכירה את בית הספר הזה מקרוב, אבל הוא נשמע לי לא מציאה גדולה

talia 2

New member
נכון שהיה משבר...

אבל ביה"ס חזר לאיתנו. ישנה מנהלת חדשה מדהימה הן במקצועיותה והן כאדם, צוות מורים משכמו ומעלה וכמו שאמרתי, בי"ס קטן, מושקע ואיכותי.

גמייקני

New member
מעוז מכבים

האם ניתן לומר מאיזה שכןנה או איזור במודיעין מגיעים מרבית הילדים הלומדים במעוז מכבים. משום שאנחנו חדשים יתכן שזה ישפיע על בחירת אזור מגורים בתוך העיר.

גמייקני

New member
ועוד דבר...

מה יש לומר על בית ספר רמון? האם יש בכלל סיכוי להכנס לשם לכיתה א' (מבחינת מקום)? מה המשמעות של העובדה שגן חובה וכיתה א' לומדים יחד? האם ממש ממש יחד ללא כל הפרדה?

אתה מתכוון לחט"צ, הצרה שנהוגה

בכל בתי הספר בעיר, פרט למעוז המכבים. זה לא בדיוק ביחד, אבל גם לא בדיוק לחוד. בעיקרון, ילדי כיתה א' אמורים להיות חלק מהגן ולצאת ללמוד, אבל במציאות זה 35 ילדי גן ו- 35 ילדי כיתה א' במבנה אחד, שבו כיתה. ילדי כיתה א' לומדים בד"כ בקבוצות, כשחצי לומדים והשאר במרחב הפתוח של הגן, כשהצוות החינוכי מונה גננת, סייעת ומורה.
רמון הוא בי"ס מעולה, שקוצר הרבה שבחים.

למעלה