המלצה משומרי משקל

אור685

New member
המלצה משומרי משקל

זה לא ממש מהם אבל שם שמעתי על זה- לשתות על הבוקר , איך שקמים, הרבה מים (אומרים ליטר וחצי,אבל אפשר פחות) ואח"כ במשך שעה לא לאכול כלום (כולל קפה) טוענים שזה מנקה את הקיבה,עוזר לעיכול ולהרזיה. נראה לי קשה, אבל- אם נצרף את זה לניסוי המדעי שלנו-תוך שבועיים כולנו דוגמניות,נכון? אם מישהי מחליטה לנסות-ספרו על תוצאות

אכן זה עובד. מודה מנסיון של שנים.

זה גורם לך לניקוי לא נורמלי של הקיבה והמעיים על הבוקר. אני עושה את זה כבר קרוב ל-7 שנים.

המהדרין שמכר לי את הטיפ זה "חמי"

והוא מתבל את העניין בשני עלי נענע ופלח לימון ובמקום לשתות את המים בטמפ' החדר או מהמקרר כמו שאמר לי המאמן כושר שלי (אנחנו שותים את זה קצת חם מה שנקרא מעט מתחת לפושר). ועדיין לא להמתיק כי אחרת זה כבר הופך לאיזה שהוא משקה עם קלוריות ואת זה לא רוצים.

ליאת 0212

New member
אז לפי הגישה הנטורופטית (אאל"ט)

עד השעה 12:00 יש לאכול רק פירות טריים (ללא הגבלה, כמובן שעדיפים פירות כמו תפוח/אגס ולא ענבים/אבטיח) ומיובשים (עד 5 ביום) ולשתות מים או חליטה לא ממותקת. מנקה, עוזר לעיכול וכו'.... לא הצלחתי להתמיד בזה כי לא מצאתי את כח הרצון (לפעמים זה הולך לי אבל נשברת מהר).

ליאת 0212

New member
ואפרופו גישות לדיאטה

אני מעלעלת בימים אלה בספר של ליאורה חוברה "הדיאטה הסינית", ומקווה להוציא משם כמה דברים שיעזרו לי להיות אדם בריא יותר. כרגע אני בשלב העלעול בלבד כי אינלי מוזה להתרכז בזה, אבל כשיהיו לי רשמים אחלוק אתכן.

ronanit

New member
ניסיתי את זה..

זה באמת ניקה.. הקאתי כל היום

למעלה