המלצה לLOOP כרקע לקליפ

giladarad

New member
המלצה לLOOP כרקע לקליפ

שאלתי ולא נענתי לכן אני שואל שוב (בפעם האחרונה - מבטיח) הכוונה לרקעי מוסיקה ווידאו שניתן "לנגן" בLOOP כרקע לקליפ. הכוונה היא לחומר "חופשי" מזכויות יוצרים שניתן להוריד חינם מהרשת. לחילופין, האם למישהו יש המלצה לקיט כזה (תמורת תשלום) איכותי? ראיתי הרבה כאלה למכירה ברשת אבל לא בא לי להוציא כמה מאות דולרים למשהוא לא שווה. בהזדמנות זאת, אם יש למישהו המלצה ו/או הפניה לאפקטים סטייל זיקוקי דינור, אש וכו'. אשמח לקבל המלצות גם לכך. בתודה מראש. גיל-עד

אילb

New member
תשובה.

אין חומר וידאו באיכות טובה (או בכל איכות) אשר נקי מזכויות יוצרים. נקודה. אין כזה דבר! בכל אופן אני יודע שיש חברות שמוכרות קטעי וידאו לרקעים ולופים (חברת IMAGE BANK למשל), אבל מדובר בחומרים יקרים מאוד (בדרך כלל בקנייה בודדת של לופ ספציפי) אבל אני בטוח שאפשר למצוא דיסק או בטא של שלל רקעים ולופים מהסוג היותר "המוני" - תחפש בגוגל... לגבי זיקוקים, אש, ואפקטים אבסטרקטים- תוכנת COMBUSTION פשוט נולדה לזה, והיא באה עם שלל אפקטים פירוטכנים מסוגים שונים. מומלץ לנסות! לסיכום, מצלמת DV טובה אחת, יום שמש בהיר, שמונה שעות עבודה ועין יצירתית יביאו לך שלל קטעי וידאו שיוכלו לשרת אותך אחר כך במשך תקופה ארוכה. אפשר אחר כך לשבת עם תוכנת עריכה ולשחק עם ה COLOR CORRECTION עם ה SPEED ועם הקונטרסט ולקבל יופי של תוצאות. בהצלחה

giladarad

New member
../images/Emo127.gifסכתיין על התשובה

איל, כמה קרוב ככה פשוט
לפעמים צריך מישהוא שיתן את הדחיפה הקלה שתעזור לצאת מה"קיבעון המחשבתי". פשוט לא עלה בדעתי שאני יכול לצאת ולצלם בעצמי ... אני מבטיח לך שאם תצאה היום החוצה ותחפש היטב, בוודאי תראה איזה אחד שמסתובב ומצלם LOOPים בDV שלו...
שוב תודה. גיל-עד

kkdd

New member
האם את האפקטים שאני מכין בתוכנה

COMBUSTION אוכל לצרף לפריימיר?

למעלה