המלצה לIVF

מצב
הנושא נעול.

elad04

New member
המלצה לIVF

המלצה לIVF
שלום לכולכן.. הייתי שמח לשמוע כמה וכמה דיעות מפורטות ככל האפשר מהחברות בפורום על בתי חולים במרכז שמבצעים IVF אם אפשר להוסיף האם באותו מכון קיים בנק זרע זה מאוד יעזור לי בהרבה תודה אלעד

אני מטופלת בתל השומר

המלצה לIVF
שלום לכולכן.. הייתי שמח לשמוע כמה וכמה דיעות מפורטות ככל האפשר מהחברות בפורום על בתי חולים במרכז שמבצעים IVF אם אפשר להוסיף האם באותו מכון קיים בנק זרע זה מאוד יעזור לי בהרבה תודה אלעד
אני מטופלת בתל השומר
מאוד מרוצה מהצוות והיחס החם. לדעתי יש שם רופאים טובים.

הייתי מטופלת בבלינסון

המלצה לIVF
הייתי מטופלת בבלינסון
יש לי רק דברים טובים לאמר על המחלקה שם. לא חזרנו לשם רק בגלל המרחק הגדול מהבית וממקום העבודה. לא יודעת לגבי בנק זרע.

elad04

New member
תודה רבה.עוד נשים מוכנות לתת מידע?

הייתי מטופלת בבלינסון
יש לי רק דברים טובים לאמר על המחלקה שם. לא חזרנו לשם רק בגלל המרחק הגדול מהבית וממקום העבודה. לא יודעת לגבי בנק זרע.

ג ל2

New member
אני מטופלת

אני מטופלת
בהדסה והם נהדרים גם האחיות ןעם המעבדה שאחרי 11 טיפולים של כלום מצליחים לתת לי עוברים שמישתרשים . בהצלחה

mizkeren

New member
אני הייתי בעבר הרחוק מטופלת

אני הייתי בעבר הרחוק מטופלת
באיכילוב, ולא כ"כ הייתי מרוצה (למרות שזה לא גרוע עד כדי כך = פשוט לא מצאתי את עצמי בגודל ובצוות, אחרי שנה וחצי עברתי לאסותא - 3 שנים אנחנו מטופלים שם עם ילדה אחת באמצע ועכשיו כשחזרתי זה כאילו חזרתי הביתה. לגבי בנק זרע - זה לא משנה איפה עושים טיפול אפשר להשתמש בכל בנק זרע בארץ לכל בית חולים

אני מטופלת במדיקל סנטר בהרצליה

המלצה לIVF
אני מטופלת במדיקל סנטר בהרצליה
ומאוד מרוצה. האחיות שם מלאכיות והמעבדה נחשבת בעיני הרופא שלי למעולה. לא ידוע לי לגבי בנק זרע

מצטרפת להמלצה על תה"ש.

המלצה לIVF
מצטרפת להמלצה על תה"ש.
אני עושה שם כבר את ה"סיבוב השני" שלי. צוות נהדר, רופאים מעולים ומחלקת אישפוז יום נעימה. החיסרון הוא שקצת עמוס שם. וכן- יש בנק זרע. בהצלחה.

MIF2002

New member
ירושליים זה במרכז?

המלצה לIVF
ירושליים זה במרכז?
אנחנו התחלנו טיפוליפ כשגרנו בהרצליה ובחרנו דווקא ביח' ה IVF של הדסה עין כרם, שם אנחנו מטופלים גם היום, ומרוצים. יש להם מעבדה מאוד טובה, עשיתי לגביהם בירורים עוד לפני שהתחלנו את הטיפולים שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה