המלצה ל PDA

joe911

New member
המלצה ל PDA

שיהיה לו טלפון ו gps שיתמוך ב wm2005 עם wi fi Bluetooth

עדימ

New member
TYTN,ipaq6915 etenm600+

JAMIN ולא עולים לי עוד מכשירים כרגע בראש

AYELET1

New member
ה-ETEN 600 הוא ללא GPS

ה-TYTN ללא GPS וה-JAMIN אאל"ט , גם הוא ללא GPS

BravoMan

Active member
נכון.

לJAMIN אין GPS. למעשה כרגע יש רק שני מכשירים שיש בהם הכל הHP 6915 וHTC HERMES (שלא ראיתי אותו בארץ). כדאי לשים לב שאף אחד מהמכשירים האלה הוא לא דור 3, ל6915 מסך מרובע ולא סטנדרטי ולHERMES מעבד 200MHZ. יש דגמים הרבה יותר טובים אם אתה מוכן לוותר על הGPS ולקנות אחד BT. לחילופין יש מכשירים טובים עם GPS אבל בלי WIFI כגון MIO 701 או מכשירים עם WIFI BT וGPS שאינם משולבי טלפון כדוגמת ASUS 639. השאלה אלו תכונות חשובות יותר ועל מה אתה מוכן להתפשר.

joe911

New member
תודה bravo man

בגלל זה אני מחכה שנתיים לקנות PDA כנראה שאני אצטרך לחקות לה iphone שיצא ב יוני ואז לבטל את החוזה שלי אם sprint ולחתום אם cingular רק הם יכולים לשווק את זה או שאני אקנה מכשיר אם BT בלי GPS את זה אני יכול להוסיף טלפון איאפשר להוסיף שאלה האם אני יכול לכבר את BT אוזניה וה gps בו זמנית? אם כן אז אני אני חושב שאני אתפשר על ה gps ומה זה דור 3? תודה לכולם על העזרה

BravoMan

Active member
לא רק שאין לו BT אלא שהוא גם

אמור להיות מכשיר סגור לחלוטין לפי הדיווחים האחרונים ולא PDA מלא, כלומר לא תוכל להתקין עליו כלום. ועוד דבר: התבלבלתי במכשיר מקודם - HERMES הוא שם של HTC לTYTN \ JASJAM שאכן יש כאלה בארץ (סלקום כבר מוכרים רשמית) ויש לו מעבד 400MHZ כמו שCOOCKIE ציין. מה שהייתי אמור לכתוב זה ARTEMIS שזה המכשיר אם GPS, לפחות רשמית. לפי הכתבה שראיתי היום בפריק כבר יש ROM (נסיוני אומנם) שמאפשר גישה לGPS ONE של TRINITY וזה אומר שיש סיכוי שנראה כזה גם לTYTN כי החומרה דומה. אני מעריך שתוך שבוע \ שבועיים יופיע PATCH בXDA-DEV שיבטל את הצורך בהלפת ROM כדי לקבל גישה לGPS שהרי סך הכל מדובר בדרייבר כנראה.

dvdscr

New member
לגבי ה-M600.

ה-ETEN M600 הוא מכשיר טוב, אפילו מצויין בתור PPC אבל טלפון הוא לא. מחוויות הטלפון שלו אפשר לספר על קול מתכתי, הדים בשיחה, שמיעה חלשה מאד של מי שמדבר איתך ועוד. אם בחרתי להשתמש באוזניית BT אז מי שאני מדבר איתו כמעט ולא ישמע אותי. אם כבר אז הטלפון שלו משמש אותי כ-GPRS לקבלת מיילים, לא יותר. אבל הוא זול, נוח ונראה טוב והוא הרבה יותר טוב מה-KJAM.

בעניין השמע...

כבעליו של M600 אני יכול לומר שמאז עדכון ROM 230, והוספת הפאטצ' שמטפל בבעיות השמע לא נתקלתי באף אחת מהתופעות שציינת (על אף ששמעתי עליהן רבות). אינני משתמש בו כטלפון לעיתים תכופות (אני בפלאפון) אך מהפעמים שיצא לי אני יכול לציין שאין כל בעיה ואפילו וידאתי זאת מספר פעמים עם הצד השני. אינני בא לסנגר על המכשיר חלילה כי יש לי מספר טענות כלפי יוצריו אבל הוא את העבודה נפלא.

פלסטיקה קצת זולה.

סוללת הגיבוי (נושא כאוב): ב-M600 הם כללו סוללת גיבוי על לוח האם זאת כתוצאה מכך שהשתמשו בלוח האם של ה-M500 שבתחילתו היה WM2003SE. ב-WM5 אין שום צורך בסוללה הזו. לא ברור למה זה קורה (בעיית חומרה או תוכנה) בשלב מסויים סוללת הגיבוי מפסיקה להיטען ומרגע זה בכל SR תתקבל הודעה על כך שסוללת הגיבוי ריקה. HR לא יעזור כי היא פשוט לא נטענת. בפרום של ETEN יש על הנושא שרשור די ארוך.

למעלה