המלצה לתרמיל גב

Nitzanas

New member
המלצה לתרמיל גב

אני יוצאת לטרק של שבועיים לקיריגיסטאן ומעוניינת לקנות תרמיל של 35-40 ליטר (סוחבים על הגב רק הציוד לאותו היום).
היה לי תרמיל מצוין שנכחד (לא זוכרת סוג) והתפתיתי לקנות חדש ב"מבצע" (לא רוצה להשמיץ), בשבוע שעבר הלכתי אתו את שביל ישראל וכמעט נשבר לי הגב.
זקוקה להמלצות לתרמיל מעולה, אם אפשר שמותאם במיוחד לנשים. וגם המלצה לגבי איך ואיפה הכי משתלם לקנות.
תודה רבה

natyh

New member
לכי על תרמיל עם אבא

הכי טוב לטעמי הוא אוספרי, יהיו כאלו שיגידו גרגורי , יש אוהדים ואני ביניהם לסלווה יחס עלות תועלת הכי טוב , או טאטונקה גם חברה רצינית והחלוץ בתחום הוא לוא אלפין .

וכמובן תיתכן הפתעה מה לחפש את כבר יודעת לאור הנסיון חנויות יש בלי סוף נסי את זאפ השואת מחירים .

Nitzanas

New member
The Paradox of Choice

מכיר את התיאוריה? כמה שיותר אפשרויות ככה פחות אושר...
או.קיי, נצא לבדוק את השוק, גם סוג של טרק...
תודה רבה בכולופן

natyh

New member
שיהיה בהצלחה

אבל בואי נצמצם את האפשרויות :
1 מערכת גב נוחה.
2 סוג האריג הגימור חשוב שתהיה קורדורה חזקה ועמידה לגשם .
3 נוחות לסחיבת חפצים מקלות הליכה למשל יש תפסי גומי מיוחדים .
אפשרות לשים בקבוקים .
מחיצות המאפשרות להפריד בין מצלמה ספרים מסמכים לשאר הדברים .
4 שם ומוניטין של החברה המיצרת .

לכל השמות שכתבתי יש הכל , חפשי קודם באי ביי קבלי מושג על טווח מחירים הגיוני
חפשי ב REI חפשי c BACKCOUNTRY ואז כשתקבלי מושג מה חשוב לך עברי לחנויות בארץ קודם דרך זאפ .

משם הכל יהיה ברור ואולי בכל זאת תחליטי להביא מחו"ל אי ביי למשל .

Nitzanas

New member
תודה רבה רבה

אני מתחילה להתמרכז וההמלצות שלך עוזרות ביותר.
לא נראה לי שאספיק להביא מחו"ל ואסתפק בסקר בחברות בארץ.
אגב - בזאפ מפרסמת חנות לציוד בהוד השרון שנקראת ווקאינ שמציעה מחירים יחיסת טובים. מהנסיון שלי כשאתה מגיע לשם מסתבר איזה קצ' ואז או שאתה מתפתה לקנות משהו אחר, כמובן יקר יותר, או שחוזר לת"א בידיים ריקות. לדוגמה - הם פרסמו מחיר זול מאד לזוג מקלות הליכה, בתכלס הסתבר שמדובר בשני מקלות המותאמות ליד שמאל. כאילו שהיו מורידים לך מחיר על זוג נעליים שמאליות בלבד...
והם כמעט החנות העיקרית שמפרסמת את הציוד הזה בזאפ...
איך החנות בקיבוץ עין חרוד, מישהו שמע עליהם? מבחינת המבחר באינטרנט נראה שיש להם הרבה מה להציע. אך האם יש להם באמת מחירים טובים שמצדיקים נסיעה עד לשם?
יום טוב ותודה מראש,
ניצנה

natyh

New member
כנראה שלא הובנתי

בארץ יש הכל , אך את המחירים הנכונים תמצאי בחו"ל ויאפשר לך להבין מה סדר גודל המחיר שתצטרכי לשלם .

גם הגדרות המוצר מדויקות יותר בחנויות אמריקאיות , בסוף אחרי שתעשי את סקר השוק שם כלומר פה דרך הרשת תוכלי לגת לחנויות כאן ולהבין מה יהיה הנזק לכיסך .

את מחפשת מוצר שנמכר בתדירות גבוהה , כלומר המחיר לא צריך להיות רצחני .

Nitzanas

New member
מחירים בארץ ובחו"ל - מה קשור?

נתי (הזהו שמך?),
ישיתי סקר על תרמיל של גריגורי. בחו"ל ראיתי שעולה בסביבות ה-70 60 דולר, בארץ 650-750 ש"ח. כך שקשה להסיק ממה שקורה בחו"ל. מה עוד שאחרי שניכוויתי פעם אחת לא אקנה משהו מבלי לנסות אלייב, גם אם יעלה כפול (כפי שאכן קורה). חבל כי בפסח הייתי בניו-יורק, אבל אז עוד חשבתי שאני מסודרת בנושא התרמיל...
שוב תודה על ההשקעה,
ניצנה

natyh

New member
הנה הקשר :

לא משתלם לקנות אותו בארץ!
צריך לחפש משהו שהוא בסביבות 50 אחוז יקר יותר מחול עם אחריות אך לא יותר מזה !

HelloweeN

New member
הספר של שוורץ בדרך אלי!

הכי טוב לדעתי, לכי תמדדי מה שאת רוצה וצריכה ואחרי זה תזמיני מאיביי או מאתרים בחו"ל.

מה שאני עושה לכל דבר בערך (לעיתים קרובות אני הולך על בליינד בידיעה).

natyh

New member
אי ביי הוא אתר גלובלי

הזמנה מאי ביי יכולה להיות הזמנה מאירופה הזמנה מארה"ב סינגפור טאיוואן הונג קונג קוריאה מלזיה או תאילאנד ....

בכל פריט תמצאי את סעיף המשלוח תעברי לטאב שיפינג ,לאיזה מדינות לא שולחים וכמה זמן אורך להזמנה להגיע לפי תנאי המשלוח שנבחרו בהזמנה .

למעלה