המלצה לתנור אמבט

המלצה לתנור אמבט

שלום רב
ישנם שתי סוגים: הפשוטים בעלי 3 גופי חימום אינפרא 500W, 1000W, 1500W
ויש את הסוג השני שזה גופי חימום רגילים 900W, 2200W עם פח נרוסטה

איזה עדיף?
האם הצרכן הגדול יותר מפיץ יותר חום?

תודה חברים

רשר

Well-known member
מנהל
חימום חדר אמבטיה

חדר אמבטיה מלא אדים שצריך ליבש כדי לחמם את האויר לכן תנור קורן לא יעיל כי אדים חוסמים חלק מהקרינה והקרינה מחממת רק את צד הגוף הפונה אליה, האויר יתחמם בחדר רק אחרי שהקיר יספוג קרינה ויחזיר את החום לאויר,
לכן תנור קורן למרות היותו מקובל בהרה מקומות כחימום לחדר אמבטיה אינו יעיל ומחייב הפעלה מראש לפחות שעה,
הפתרון הנכון והיעיל הנו "מפזר חום לאמבטיה" לרוב גם מספיק לעבוד בדרגה 1 (כ 1000W) כי בדרגה 2 הטרמוסטט שלו יפסיק די מהר כי החום עולה למעלה ושם מותקן התנור,
המהדרין מכוונים את הרוח החמה על המראה ומרוויחים מראה גלויה ללא אדים
מומלץ הדגם דמוי מזגן כי מגיע עם שלט ונוטה פחות לצבור אבק על גופי החימום,
https://www.google.co.il/search?q=מ...XepQzBFCQwRAkkrP2CoSCctIbc4y4wXUEazVebXZ_1gW2

רוני1955

Active member
אפשר להתקין מזגנית בחדר רחצה?

מה קורה עם התרמוסטט? הוא מנתק את החימום, וממשיך להזרים אוויר קר, או שהוא מפסיק גם את המניפה?
אני שואל כי אני מחפש גם תנור חדש למקלחת.

רשר

Well-known member
מנהל
מצטער אך אין לי כל מידע כי לא ניסיתי מזגנית

מפזרי החום הרגילים מנתקים גם את המאורר

המזגנית נחוצה בגלל שלט רחוק?

במידה ולא, אז אני יכול להמליץ לך על מולדת MR2 שיש לו אותו עיקרון עבודה עם מפוח טנגנציאלי כמו של מזגן. הוא צר יותר ולמרות זאת מחמם מעולה. העוצמה הראשונית 1400-1500 וואט עם שתי ספיקות אויר נמוכה וגבוהה. בדרגה ה-3 ההספק עולה ל- 2600-2700 וואט (אני לא משתמש בה כי היא יותר מידי חמה לי אישית). המוצר לא עושה רוח קרה ולא מפסיק את החימום אף פעם. נראה לי שאין לו טרמוסטט לבקרת טמפ' אויר אלא רק מנגנון הגנה מהתחממות יתר. מבחינת רעש הוא יותר שקט ממפזרים זולים שיש להם מפוחי פרופלור.

סתם שאלה ?

האים אפשר לגשר את הטרמוסטט . בתנור
זכור לי משנים קודמות . שהתנור הייה מפסיק לחמם . לכן החלפתי לתנוא רגיל

רשר

Well-known member
מנהל
זה קרה כי הפעלת 2000W - פשוט מורידים ל 1000W

אין צורך בחדר כל-כך קטן בהספק גבוה

למעלה