המלצה לתוכנת עריכה

רוֹנָה

New member
המלצה לתוכנת עריכה

הי,

מעוניינת לערוך (חובבנית) צילום וידאו מהופעה. יש מספר סרטוני וידאו מזויות שונות והמטרה היא לשלב בין כולם, ולהלביש את הסאונד שנערך בצורה נפרדת.
לצורך כך אני צריכה תוכנת עריכת וידאו, רצוי חינמית, שתאפשר לי את היכולת הדי בסיסית הזאת.
ה"דרישה" היחידה שלי היא שהתוכנה תאפשר דיוק ב"הרכבת" הסרטונים - אני רוצה שכל הסרטונים שצולמו מזויות שונות + רצועת הסאונד יוכלו להתלבש בצורה מדוייקת זה על זה מבחינת הזמנים.
ניסיתי לעבוד קצת עם Magix אבל הוא לא מספק אותי - לא ניתן לדייק מספיק בהרכבת הסרטונים על הטייםליין.

מעבר לכך אין יכולות מיוחדות שאני צריכה.

האם אתם מכירים תוכנת עריכה שעונה על הצרכים שלי?
תודה רבה

joramf1

New member
שלום לך הערה מהטריבונה ....

ראשית אין תכנה חינמית שעושה שכבות כמה שידוע לי תכנות ניסיון לשלושים יום אכן חינמיות אך יש להן מגבלות שונות הגבלת אורך הסרט יצוא סימן מים (לוגו החברה על הסרט)ועוד הפעולה שאת מדברת נקראת מולטי קאם והיא ככל לא פשוטה ועושה בידיוק מהשאת רוצה זה נמצא בתוכנת הפאוור דירקטור שברשימה למעלה יורם

רוֹנָה

New member
תודה יורם

אני לא מעוניינת שייראו את כל המצלמות ביחד ("מסך מפוצל", נראה לי שהתכוונת לזה במונח "מולטי קאם").
כל מה שאני רוצה לעשות זה סוג של "בימוי" , כל פעם לעבור למצלמה אחרת.
הבעיה שלי היא שאני רוצה שהצילומים השונים יהיו מולבשים בצורה מדוייקת על הסאונד. לשם כך צריך שתהיה "רזולוציה" טובה - יכולת להזיז את הסרטונים שבריר שניה קדימה ואחורה, כדי להתאימם בצורה מדוייקת לרצועת הסאונד.
מקווה שהסברתי את עצמי עכשיו טוב יותר , ואודה אם יש לכם המלצה לתוכנה שעושה זאת בצורה טובה (חינמית או לא ).
תודה רבה

joramf1

New member
אני התכוונתי בדיוק למה שהסברת

גם בפעם הראשונה וגם בפעם השניה

רוֹנָה

New member
סבבה, תודה רבה למי שעזר

רק להיות בטוחה שהבנתי נכון-
מולטי קאם זה לא מסך מפוצל אלא פשוט עבודה עם כמה מצלמות שכל פעם בוחרים אחת מהן?
תודה רבה
רונה

אורי624

New member
בדיוק. ולמען הסר ספק, כתבי ביוטיוב מולטיקאם ותביני טוב יותר.

רוֹנָה

New member
תודה רבה על התשובות

למעלה