המלצה לשפה חדשה

Snoopyz

New member
המלצה לשפה חדשה

אני מתכנת בVB.NET ..יודע גם ASP.NET גם מסדי נתונים כמו SQL עם ADO.NET עכשיו השאלה שלי היא כזאת,האם ללמוד את C# שהרבה אומרים שהיא מאוד דומה לVBNET או ללכת על שפה אחרת ,יכול להיות גם שמחוץ ל NET כמו JAVA? או VC++ NET ???

ami2004

New member
לפי דעתי תתמקצע במה שאתה כבר יודע

היום אין הבדל בין #C ל VB.Net לפי דעתי אין טעם ללמוד משהו חדש אלא להעמיק ולהעשיר את הידע במשהו שאתה כבר יודע ושיש לך ניסיון בו אבל זאת דעתי כמובן שאתה יכול להחליט מה שאתה מרגיש ביי...:)

pagis

New member
השאלה היא מה המטרה

מבחינת תכנות פרופר, להתמקד במה שאתה יודע זה רעיון חכם, אף על פי שאני בדיוק בימים אלו נתקלתי בכמה דברים שאין להם פתרון בתוך סביבת הדוט נט ונאלצתי לחזור לג'אווה ול ++C (אחד היה GLOBAL WIN HOOKS והשני אפלט מורכב שמכיל כמה DLL-ים עם ממשק WEB-י) כדי לספק פתרונות לצרכים האלו, אז אני אתקן ואגיד שמבחינת תכנות פרופר זה תלוי אם נתקלת בדברים שאתה לא מוצא להם פתרונות דוט נטים. מבחינה מקצועית, כלומר מציאת עבודה, אין ספק שג'אווה היא שם חם היום בשוק (כבר כמה שנים) ויש הרבה מקומות שיש דרישה לניסיון ב J2EE וכו'. גם ++C היא אם כל השפות, ויש הרבה מאוד מקרים שאתה רוצה לכתוב משהו שיקומפל ל NATIVE CODE, שבמקרים מסויימים יש לו ייתרונות. קיצור, אם מה שאתה מחפש זה שיפור ה קו"ח שלך לך על ג'אווה כעדיפות ראשונה ועל ++C כעדיפות משנית.

Snoopyz

New member
רגע אז Java

בגדול נחשבת לשפה טובה?? מבחינת הsyntax היא דומה ל c++ הסיבה היחידה שחשבתי ללכת לc++ או ל C# זה כי עוד מעט אני מתכנן ללמוד מדעי המחשב,אז שיהיה לי קצת רקע לשפה. אבל אם java היא די דומה..אז אני יעדיף java

Snoopyz

New member
עוד שאלה..

נגיד ואני ילך על Java הסביבה החדשה של בורלנד Jbuilder 2005 נחשבת טובה?? זה J2EE????

pagis

New member
כל סביבה של בורלנד היא טובה

בכלל, כל דבר שבורלנד נוגעת בו הוא טוב, יקר אבל טוב

pagis

New member
אני לא בטוח שהבנתי אותך

מה הרקע שלך? בעיני אם אתה מחפש משהו שיתן לך רקע למדמ"ח אז לך על ++C, בכל מקרה המטרה של מדמ"ח היא לא לדעת לתכנת אלא להבין מה קורה במחשב, טכנולוגיות כמו ג'אווה או דוט נט מאוד נוחות לעבודה כי הן עושות בעצמן המון דברים שבעבר התוכניתן נאלץ לחשוב לחשב ולעשות. ב ++C אתה מתמודד עם הקצאות זכרון, אם ניהול זמן מעבד במקרים מסויימים וכו', זו בהחלט שפה שמאלצת אותך להבין מה קורה מאחורי הקוד שלך. JAVA היא שפה טובה? לא יודע, עניין של נקודת מבט. אני, כמי שמגיע מעולם ה VMS שונא אותה, אני יודע שגם תוכניתני UNIס לא מתים עליה, יש לה בעיה קשה של תאימות לאחור, אני תמיד אומר ש JAVA זה מה שנקרא write once debug everywhere, מצד שני בתעשייה אוהבים לעבוד איתה. היא מאוד דומה ל #C סינטקסית, מאוד מאוד.

למעלה