המלצה לשנה ג'

kramer3

New member
המלצה לשנה ג'

רציתי לדעת את מי לדעתכם כדאי לבחור לסמינריון לשנה ג' : כלכלה : אורבך , יונג, פישמן , אפשטיין , דון יהודה , גודלנר, סילבר ז'ק , אזרנט לאוניד, גולדברג , בן ישר. מנע"ס : רוזביץ, אינטרטור , ויניצקי, פולובין , נצר בגדול שמעתי קצת המלצות , אבל לא ממש חותכות , אם יש לכם המלצה על מישהו טוב מהם , שגם לא מציק מדיי וגם יבוא לקראתי וידריך אותי - אני אשמח , וכמובן - גם ציונים גבוהים , למרות שלא קיבלתם. אה ! וגם - מישהו שמע על כלכלה ומשפט ? שווה להמר על הקורס הזה ? כמה שיותר תשובות יעזרו לי להחליט תודה רבה

GuyDa1

New member
המלצות לסמנריון

אני יכול להגיד על מה שבחרתי. במנע"ס : בחרתי רוזביץ. והמלצתי היא : רוזביץ, רובזביץ, רוזביץ (אני מקווה שזה ברור) בכלכלה: אני בחרתי ביונג, והוא מנחה סבבה לעבודת סמינר. הוא לא לוחץ במועד הגשה, והוא זורם עם הנושאים והבנתי שהוא גם יחסית נוח מבחינת ציונים.ידיריך אותך - אני לא יודע עד כמה. אם אתה מחפש הדרכה, אתה מוזמן לגשת למרצי :"עשה לי עבודה שמעניינת אותי ואקרע לך תצורה (אל תדאג, אני אדריך אותך...) כדוגמת עליזה ברזיס , רפפורט, מילטיייייייך וכו' ... בהצלחה.

kramer3

New member
וואלה - ממש תודה !

שמחתי לשמוע כיוון כללי - עוד מישהו ? תודה

sveta 20

New member
אין לנו את רוזביץ :(

יש למישהו משהו חיובי לומר על ארבעת האחרים? נצר, ויניצקי, אינטרטור ופולובין תודה

yaronironi

New member
בקשר לרוזיבץ...

הגשת לו כבר את הסמינריון? קיבלת ציון? אתה יכול לתת טיפים לדבריםן שחשובים לו כי שמעתי שלא קל להפציץ אצלו..

למעלה