המלצה לשלט

srami

New member
המלצה לשלט

לאחר אי אילו שנים של פרישה, אני חוזר להובי... מבקש המלצה על מערכת שלט הנמכרת בארץ עם התכונות הבאות: 1. מינימום 5 ערוצים מלאים (לא סויץ) 2. אפשרות היפוך כיוון סרוו 3. שינוי תחום מהלך הסרוו 4. מיקסר פנימי לשני סרוו עבור מאזנות/מדפים (FLAPERONS) וכן המלצה איפה כדאי לקנות. תודה ולהתראות... רמי

rubber duck

New member
המלצה לשלט

יש המון שלטים שיענו לדרישותיך הפוטבה 6xa הינו הבחירה של רוב המטיסים אופציה נוספת הוא האירטרוניקס rd6000 שנפוץ יותר בצפון הארץ היכן לקנות המלצתי היא תמיד חנות באיזורך כלומר חנות ברדיוס של עד שעה נסיעה ממקום מגוריך אם תכתוב היכן אתה גר אוכל להמליץ ספציפית יותר שרון

srami

New member
תודה על ההמלצה ו...

ל-RUBBER DUCK, אני גר בפ"ת, אז תוכל גם להיות ספציפי... הספקתי בינתיים להוריד את הMANUAL של 6XA .ממש מהפכה מהתקופה שהייתי מטיס... עם פוטבה 4 ערוצים במארז חום... דרך אגב, מה דעתכם על מערכות של HITECH ?

tnitzani

New member
אני לא בעד מערכות hitech

אני אישית לא בעד למרות ששמעתי שהן טובות אני מעדיף את המוכרות יותר כמו פוטבה וסנוואה .

srami

New member
6XA מול RD6000

תודה על התשובות. בהנחה שהמחירים קרובים (איפה לקנות בגוש דן?) האם יש סיבה להעדיף אחת מהן? ושאלה בענייני תדרים - האם תחום 40MHZ מקובל וחוקי?

rubber duck

New member
היי רמי

שלחתי לך מסר אישי לדבי 40 מגהרץ - שומר נפשו ירחק התחום הנ"ל מוקצה עבור שימושים צבאיים אני מכיר דיי הרבה מטסים שנכוון ממנו כמו כן נעשה שימוש רב בתחום זה לטובת מכוניות נהוגות רדיו התחום המומלץ ביותר בישראל הוא ה 73 מגהרץ שאגב מוקצה רשמית לטובת טיסנאות ( נבדק מול משרד התקשורת ) שרון

למעלה