המלצה לשיר/קליפ

Itai S

New member
המלצה לשיר/קליפ

Aaliyah-Miss you שיר יפה לאללה שמקבל משמעות אחרת אחרי המוות שלה, יש לזה גם קליפ יפה עם הרבה אנשים מהתעשייה, זה מתחיל עם DMX שמדבר אליה, ראיתי את הקליפ פעם ראשונה בטלויזיה בג'י, אני רואה את DMX פתאום ולא מבין מה הוא עושה שם...לא אמור לצאת לו סינגל... בקיצור יש שם גם את מיסי, טימבה,טוני ברקסטון, צ'ילי,לפט איי,ג'יימי פוקס, קווין לטיפה ועוד... איזה מדהימה היא. אפשר להוריד את הקלים מהשרת שלי במירק בחדר #היפ. ויש גם רימיקס טוב לשיר עם ג'יי זי שמספר לה על כל אלה שמתגעגעים אליה, ובדרך מספר לביגי ופאק וכל אלה מהמוזיקה שהלכו שהם חיים בזיכרון Aaliyah feat Jay Z- MISS YOU REMIX Dmx: "Dearest sweet Aaliyah, I have trouble accepting the fact that you're gone, so I won't, it'll be like we went for a while without seeing each other, but I can understand why God would wanted you close to him cause you truley were an angel on earth ... miss you"

Sister G

New member
טוב שנזכרת..

אבל אניוואי, כן, גם אני חשבתי כמה שהשיר יפה ושהוא מקבל משמעות אחרת לגמרי אחרי המוות שלה, ואני ממש מעריכה את כל הזמרים שבאו הוהשתתפו בקליפ, ואני הכי מעריכה את מיסי אליוט, עד כמה שאני לא אוהבת את המוסיקהשלה (חוץ מאיזה שיר או שניים). היא נראית לי בנאדם טוב ובמלא שירים שלה, ואם אני לא טועה גם באיזה טקס היא נתנה לה כבוד והזכירה אותה, וגםאת לפט איי. כל הכבוד למיסי

hevel

New member
המליצו פה כבר על הרימקס על JZ

תאמת עם כל הרגשנות בעיניין- לא אהבתי את השיר הזה, במיוחד עם הליריקה הגרועה של גיי' זי והפיזמון הכושל.

למעלה