המלצה לשיר פצצה! סינרגיה- צועקים על אהבה שיר יפה! תורידו.. המלצה!
M miki barrr New member 21/1/04 #2 חח..הייתי בשישי בהופעה שלהם... אומנם גבר אמרתי את זה פה..אבל הם באמת נותנים הופעה מצויינת!
M miki barrr New member 21/1/04 #6 כן,זו להקה... ואולי יש בינינו אנשים שזוכרים אותם..הם היו מופיעים בקאט בלו לפני כמה שנים טובות...אני זכרתי...מוזר... יש קליפ שלהם ב-24....
כן,זו להקה... ואולי יש בינינו אנשים שזוכרים אותם..הם היו מופיעים בקאט בלו לפני כמה שנים טובות...אני זכרתי...מוזר... יש קליפ שלהם ב-24....
א אלעל אימפריה New member 21/1/04 #7 גם אני היתי שם ../images/Emo9.gif הם אחלה להקה, הם צריכים לקבל פירגון... הקטע שהם עשו איירופליין של רד הוט בסוף ההופעה זה היה הרגע שעשה לי את זה.. חוץ מצועקים על אהבה יש להם גם את :"עד שהכל יגמר", "ממשיכים לרוץ", "חושך" שהם אחלה של שירים, שווה שמיעה..
גם אני היתי שם ../images/Emo9.gif הם אחלה להקה, הם צריכים לקבל פירגון... הקטע שהם עשו איירופליין של רד הוט בסוף ההופעה זה היה הרגע שעשה לי את זה.. חוץ מצועקים על אהבה יש להם גם את :"עד שהכל יגמר", "ממשיכים לרוץ", "חושך" שהם אחלה של שירים, שווה שמיעה..
M miki barrr New member 21/1/04 #8 אויש..בושה לעצמי...הלכתי באמצע בגל חברה שרצתה לחזור הביתה,והיינו רק עם אוטו אחד...התבאסתי ממנה ממש האמת..אבל את רוב השירים שמעתי.. יש גם את 'כוכב'...לא שאני מעודדת הורדת שירים...!
אויש..בושה לעצמי...הלכתי באמצע בגל חברה שרצתה לחזור הביתה,והיינו רק עם אוטו אחד...התבאסתי ממנה ממש האמת..אבל את רוב השירים שמעתי.. יש גם את 'כוכב'...לא שאני מעודדת הורדת שירים...!