המלצה לשיר מצוין

RunNGun

New member
המלצה לשיר מצוין

קטע יפהפה של ג'יי זי עם אלייה (R.I.P), רמיקס ללהיט הגדול שלה Miss You שבו ג'יי זי מספיד אותה, בתוספת השורה הנצחית: It's Been Too Long And I'm Lost Without U קטע פשוט מרגש, שבו ג'יי זי לא שוכח גם את פאק, ביגי, ביג פאן וכל שאר החיילים שנאבדו להיפהופ לאורך הזמן: Aaliyah Feat. Jay-Z - Miss You Remix שווה הורדה!

DJ$upreme

New member
לא שמעתי את השיר

אבל בעניין קרוב, קצת מעצבן אותי כבר השיוך האוטומטי הזה של אלייה, לפט איי, ביגי, טופאק, ביג פאן וג'אם מאסטר ג'יי, לאיזו קבוצה דמיונית של מלאכי שרת טהורים שנפלו בעת פעילות מבצעית. המשותף בין תאונת דרכים, טייס, רציחות על רקע פלילי או סתם התבהמות, לא מצדיק לדעתי את המיתוג האטומטי הזה של "מתי ההיפהופ הקדושים". ואם כן, אז אני דורש שגם פרנק סינטרה יהיה שם.

kodman

New member
אני יודע בדיוק איפה הם! ../images/Emo107.gif

טוב תאמת שלא - אבל באמת מרגיז אותי העניין שכל אדם שמת הופכים אותו לאליל. אלייה הייתה זמרת טובה - אבל אף פעם היא לא הייתה לפי דעתי זמרת כל כך טובה, היו ועדיין קיימות זמרות יותר טובות ממנה שפחות חוזרות על עצמן שמספקות דברים יותר מעניינים. כנ"ל לגבי לפט איי - לפט איי ראפרית טובה מאוד אבל גם עכשיו אחרי שהיא מתה היא לא יותר טובה ממיסי לפי דעתי, והאלבום הבינוני ומטה שלה לא מראה שהיא לבד מסוגלת ליותר מליל קים (שהקטעים שלה באלבום של ג'וניור מאפיה עולים על הקטעים של לפט איי באלבומים של TLC). אני מתערב שאם האלבום השני של 50 סנט לא יצליח בכזאת היסטריות אמינם יעיף אותו לקיבינימט ואז הוא בטח יחתום אצל מאסטר פי, באיזה יום ששניהם יהיו ביחד באולפן ו 50 ינסה לראפרפ תוך כדי שינה בזמן שפי בדיוק התעורר מהשינה ונמתח לצלילי UGHHHH - באופן מפתיע יפול איזה מטאור ענקי ויהרוג את שניהם וגם הם יהיו אלילים. נ.ב פראנק סינטרה באמת אליל
kodman

kodman

New member
זה לא החמישי. והכוונה לאלבום השני

שיוצא תחת חסותם של אמינם ודרה ואצלם. kodman

למעלה