המלצה לשיר חופה

Leah27

New member
המלצה לשיר חופה

שלום לכולם,

אני קצת חדשה קצת ישנה, אבל בפורום הזה טרם העזתי; מרגישה שככל שהיום מתקרב, פתאום גם מעיזה יותר.
אז אחרי שבן-זוגי ואני התלבטנו רבות לגבי שיר חופה ראוי ואישי (כזה שיש לו נגיעה לסיפור שלנו), החלטנו ללכת עם הלב. אני יודעת שרוב רובנו גדלו על שירים של שלמה ארצי, כי הייחוד שלו טמון בכך שהוא מלווה דורות של צעירים; אותי הוא ליווה עם שיריו באופן אישי בכל מני צמתים בחיים, ויש מספר שירים שמזוהים לי ממש עם תקופות ותחושות. החלטנו שאנחנו רוצים שיהיה זה שילווה אותנו גם בלילה הקסום הזה, בדרך הנהדרת אל תוך החיים האחרים, המשותפים והמתרקים ביחד. ההתלבטות שלנו היא בין 4 שירים, שתפסו את מקומם בלבנו. מבקשת להתייעץ עמכם ולשמוע את דעתכם האישית לגבי איזה מהם ראוי וכדאי:

1. קצת משונה שלא נשארת.
2. פתאום כשלא באת.
3. ניקח לנו יום.
4. שלא ייעלמו הדברים היפים.

החלטנו גם שדעתכם תהיה המכרעת בעניין זה.

תודה ושבת שלום,
החדשה-ישנה;)

RingGirl

New member
ברמה הטקסטואלית

* קצת משונה שלא נשארת + פתאום כשלא באת - שיר על פרידה (אז ממש לא כדאי עם כל היופי שבהם)
* ניקח לנו יום - טקסט רומנטי
* שלא יעלמו הדברים היפים - רומנטי, אבל הטקסט על לשון שלילה
&nbsp
אם הייתי אתם הייתי בוחרת את ניקח לנו יום

&nbsp
&nbsp

dori78

New member
לא מתה על שלמה ארצי באופן כללי

ולא ממש מבינה איך שירים שמדברים על פרידה ולבד מתאימים לחתונה, לכן מהשירים שציינת היחיד שנראה לי מתאים הוא "נקח לנו יום".
אבל אם את מחפשת משהו לא שגרתי ואם אתם מוכנים להכניס עוד מועמד שלא של שלמה ארצי לרשימה, את יכולה לבדוק את "גורל מתוק" של ירמי קפלן.
גם מילים שמדברות על ביחד, גם קצב איטי שמתאים לכניסה לחופה.
(אני באופן אישי גם מעדיפה שירים של שניים ולא של אחד שמדבר אל השני, לכן לא בחרתי אותו לעצמי).

ואני ממש סקרנית לדעת מה תהיה ההחלטה הסופית שלכם.

czech rep

New member
מסכימה עם דורי

פתאום כשלא באת זה שיר פרידה.
א=כך שאני הולכת על האופציה השניה.

oritta17

New member
שיר לחופה : "מודה אני " של מאיר אריאל,,

&nbsp
"מודה אני " - של מאיר אריאל .
(מתאים לאוהבים שיר אהבה מרגש).

למעלה