תורי.. ../images/Emo13.gif
1. HIM - in joy an sorrow אין על השיר הזה, פשוט אין. עזר לי כשהייתי עצובה והרגשתי לבד. הקול של וילה יכול ממש להמיס את הלב לפעמים.
וגם הלחן דיי נחמד למרות שהוא פשוט ויש להם שירים יותר מסובכים. 2. apocalyptica + ville + lauri - bittersweet שילוב של שני זמרים מעולים ולהקה איכותית. מה אתם מצפים שיצא?
3. muse - sunburn אין שיר שמבטא רגשי אשמה יותר טוב מזה... והפסנתר! הפסנתר!
מת'יו הוא אחד האנשים היותר מוכשרים בעולם הזה. 4. sonata arctica - my selene השיר האהוב עליי לזה הרגע.
5. hammerfall - allways will be כי אני חורשת עליו בזמן האחרון המון ולמרות כל החרישות האלו, הוא נשמע לי מעולה כל פעם מחדש. 6. helloween - mirror mirror כזה שיר שולט. אני לא הדבנגרית אבל כל פעם שהשיר הזה מתחיל אני מזיזה את הראש בלי לשים לב.
7.shinedown - simple man אווו הקול שלו הבשיר הזה!!!
כל כך מדהים שזה לא יאמן. 8. marylin manson - coma white למרות כל הפוזות והשיט למרילין עוד יש נשמה ואפשר לראות את זה בשיר הזה. המילים מקסימות וגם הקול שלו לא רע. כ-ל כ-ך צרוד. אבל בצורה סקסית כזאת.
המילים האלו מופיעות לי בחתימה אגב. 9. nirvana - lithium השיר שגרם לי להפסיק לחשוב שנירוונה הם סתם עוד להקה שצועקת שטויות. אחרי ששמעתי את השיר הזה התרחקתי קצת מהמוזיקה הנוראית ששמעתי מלפני זה (אבל ההתרחקות הסופית התרחשה רק שנה אחרי זה) שום דבר שאני אגיד לא יצליח לבטא את הגאונות של הלריקס. קורט קוביין הזה שווה סגידה.
10? פאק אין לי רעיון ל10.
*חושבת* נממ מטאליקה וואטאוור. יש להם באלבומים הישנים שירים מעולים אז מיי פייבוריטס הר: one, fade to black, sad bat true לכו לשמוע. אם אתם לא מכירים אותם אז תתבישו לכם.
(לא נראה לי שיש מישהו כזה.
)