המלצה לשירים?

slallum

New member
אני דווקא די מסכים איתך..

ואני בנאדם שצוחק על השואה בלי גבולות.. אבל משהו בהריסת יצירת אומנות שכזאת.. זה פשוט העללות באמת.. לא יודע=\ מילא זה היה אומנותי או משהו.. אבל אין פה מסר חבוי או משהו..

SonatArcticA

New member
יאללה תירגעו סה"כ תמונה

היא לא ציירה את זה אז אין צורך לעשות עניין, משעמם לכם? לכו לפורום אוף טופיק, כאן זה פאוור מטאל.

slallum

New member
שאלה לי אליך

אם כאן זה פורום פאוור מטאל אז אסור לנו לדבר על משהו שהוא לא קשור לפאוור מטאל? אז למה לעזאזל המליצו פה אנשים על שירים שרובם לא קשורים לפאוור מטאל בכלל? למה nightborn פתחה שירשור על התחפושת שלה? הרי זה פורום פאוור. אמרת לדעתי דבר די מפגר=\ מותר לנו לדבר על תמונה ולהביע את דעתנו, ביג דיל! לא אמרנו שומדבר רע על Tornado of Souls, אלא על הציור עצמו.

slallum

New member
אה..

טוב, בנוגע לזה זה כבר דיעה שונה של שנינו. לדעתי זה לא אמור להפריע שיהיו דיונים בנוגע לדברים אחרים בשירשורים כאלה, כנראה לדעתך זה כן מפריע..? נבדוק עם המנהלת וזהו? =]

Blade Of Fire

New member
גם השירשור לא...

זה הערכה גסה אבל לפחות 75% מהשירים המומלצים פה הם *לא* פאוור... וריבוי דעות רולז, לא משנה באיזה פורום...

slallum

New member
אז אני אומר

בוא נחזור לריב

תורי.. ../images/Emo13.gif

1. HIM - in joy an sorrow אין על השיר הזה, פשוט אין. עזר לי כשהייתי עצובה והרגשתי לבד. הקול של וילה יכול ממש להמיס את הלב לפעמים.
וגם הלחן דיי נחמד למרות שהוא פשוט ויש להם שירים יותר מסובכים. 2. apocalyptica + ville + lauri - bittersweet שילוב של שני זמרים מעולים ולהקה איכותית. מה אתם מצפים שיצא?
3. muse - sunburn אין שיר שמבטא רגשי אשמה יותר טוב מזה... והפסנתר! הפסנתר!
מת'יו הוא אחד האנשים היותר מוכשרים בעולם הזה. 4. sonata arctica - my selene השיר האהוב עליי לזה הרגע.
5. hammerfall - allways will be כי אני חורשת עליו בזמן האחרון המון ולמרות כל החרישות האלו, הוא נשמע לי מעולה כל פעם מחדש. 6. helloween - mirror mirror כזה שיר שולט. אני לא הדבנגרית אבל כל פעם שהשיר הזה מתחיל אני מזיזה את הראש בלי לשים לב.
7.shinedown - simple man אווו הקול שלו הבשיר הזה!!!
כל כך מדהים שזה לא יאמן. 8. marylin manson - coma white למרות כל הפוזות והשיט למרילין עוד יש נשמה ואפשר לראות את זה בשיר הזה. המילים מקסימות וגם הקול שלו לא רע. כ-ל כ-ך צרוד. אבל בצורה סקסית כזאת.
המילים האלו מופיעות לי בחתימה אגב. 9. nirvana - lithium השיר שגרם לי להפסיק לחשוב שנירוונה הם סתם עוד להקה שצועקת שטויות. אחרי ששמעתי את השיר הזה התרחקתי קצת מהמוזיקה הנוראית ששמעתי מלפני זה (אבל ההתרחקות הסופית התרחשה רק שנה אחרי זה) שום דבר שאני אגיד לא יצליח לבטא את הגאונות של הלריקס. קורט קוביין הזה שווה סגידה.
10? פאק אין לי רעיון ל10.
*חושבת* נממ מטאליקה וואטאוור. יש להם באלבומים הישנים שירים מעולים אז מיי פייבוריטס הר: one, fade to black, sad bat true לכו לשמוע. אם אתם לא מכירים אותם אז תתבישו לכם.
(לא נראה לי שיש מישהו כזה.
)

Jillian

New member
מיאו

אני ממש לא בטוחה... 1. Lacrimosa- The Phantom Of The Opera עשו את זה מעולה!! 2. HIM -Join Me להקה מצויין! שיר מעולה 3. malice mizer-Beast Of Blood גררר קוראהא תעשה לי ילד! 4. Blind Guardian- Nightfall 5.Within Temptation- ice queen להקה מצויינת! 6. Miyavi - POP is dead שגם הוא יעשה לי ילד!! 7. Miyavi - Night in Gir 8.Depeche Mode- Enjoy The Silence 9. nightwish- Wishmaster 10.persephone-Immersion אמן והיה לי צבע שיער כמו שלה מיאו :(

../images/Emo152.gifובכן..

1)Iron Maiden-The Educated Fool 2)ManOwar-Heart Of Steal 3)sonata arctica-last drop falls 4)Axel Rudi Pell-Forever Angel 5)nightwish-beauty and the beast 6)for my pain-dancer in the dark 7)iron maiden-aces high 8)saxon-killing fround 9)sinergy-i spit on your grave 10)iced earth-hallowed by thy name
לא צריך להסביר!!

Danihell1

New member
Mine../images/Emo9.gif

1. Pain Of Salvation-Undertow [שמעתי אותו פעם ראשונה לפני כמה שבועות, והוא תקוע בראש שלי כל הזמן. בכלל, להקה ממש טובה (פרוגרסיב)]. 2. Dark Tranquillity-Lethe [דת' מלודי שבדי]. 3. Sonata Arctica-the power of one [השיר הכי טוב שלהם, לדעתי]. 4. Dream theater- Endless sacrifise [מתוך Train of thought, האלבום האחרון והדיי שנוי במחלקות של דרים ת'יאטר. יותר כבד מהקודמים, ולדעתי גם יותר טוב]. 5.Killswitch engage-Rose of sharyn 6. Iron Maiden-Childhood's end [השיר מהחתימה שלי :] 7. Orphaned land- the storm still rages inside [מתוך Mabool]. 8. Iced earth- Damien (מתוך The Horror Show, אלבום גדול. ואני מתה על הקטעי אופרה האלה שלהם]. 9. Salem- Ha'ayara Bo'eret [קאבר לשיר "העיירה בוערת". הצחיק אותי שבאתר "metal archives" הגדירו את הליריקה שלהם כpain of the jewish people חחח כאב של יהודונים]. 10.Silverchair- Cemetery [שיר לא כבד, סתם חמוד].

RoCKeR121

New member
הרשימה שלי

היא ממש לא בסדר שהכי אהוב עלי(חוץ מהראשון) פשוט שיר אחד מכל להקה שאני אוהב וחושב שהוא טוב...(וגם מה שבדיוק עלה לי לראש) 1.Gn'R- Dont Cry(אחד הטובים של גאנז אם לא הטוב ביותר כל ההרגשה של השיר זה משהו מיוחד שקשה לי להגדיר במילים, וגם קליפ יפייפה) 2.beatles- something(אחד השירים האהובים עלי, יש משהו בגיטרות שם שאני אוהב, וגם זה השיר שלי ושל חברה שלי) 3.scorpions - dust in the wind(שיר על הזמן, ועל כמה שהוא קצר ולמרות שהוא לא כ"כ חזק מבחינת הקצב והסולואים עדיין שיר מעולה לדעתי) 4.pink floyd-comfortably numb(התלבטתי בינו לבין shine on או wish ובסוף החלטתי שהסולו גיטרה המושלם של גילמור שם פשוט מיוחד מידי כדי שאני לא יציין אותו פה) 5.metalica-one(חשבתי אולי לכתוב על nothing אבל זה שיר יותר מיוחד אז לקחתי אותו. כל מילה מיותרת, רק לשמוע ולהתאהב) 6.led zepplin - black dog(על stairway כבר כתבו אז הנה עוד שיר מעולה שלהם, קצב נהדר וגיטרות ישנות מוכלכות במיטבן) 7.iron maiden- the prophacy(מתוך seventh son פשוט בגלל הסולו הענק שיש באמצע) 8.rhapsody - legendary tales(השם אומר הכל) 9.david bowie -ziggy statdust(פשוט בגלל המילים, הקול המיוחד של בואי והצליל של הגיטרות) 10.queen- bohemian rhapsody(פשוט שיר מעולה) חוץ מאלה אני אוהב גם את REM(בתקופה שלפני ההתמסחרות- שני האלבומים האחרונים) ועוד כל מיני להקות אחרות שלא עולות לי לראש עכשיו...

TarwenR

New member
מיין :]

1.Arwen-Time's gate השיר הראשון של ארוון ששמעתי, והוא פשוט יפיפה. 2.Arwen-Illusion שיר מהדיסק החדש. שיר מאוד עוצמתי. 3.Sonata arctica-Wildfire השיר הראשון מהדיסק ששמעתי, מהר מאוד אהבתי אותו, את הקצב שלו ואת זה שהוא מאוד משתנה. 4.Kamelot-Across the highlends אוהבת מאוד את הלחן של השיר הזה 5.Puddle of mudd-Away from me שמעתי את השיר לפני שהאלבום החדש יצא, וממש אהבתי אותו 6.Nightwish-End of all hope אוהבת את הלחן 7.The rasmus-In my life אוהבת את הקול של לאורי פה, אוהבת את המוזיקה. 8.Lauri+Apocalyptica-Life burns אהבתי אותו מהרגע הראשון, מאוד לא הסגנון של ראסמוס,ואולי זה מה שגרם לי להתעניין בו יותר 9.Within temptation-Mother earth פשוט שיר יפיפה 10.Luca turilli-Legend of steel מאוהבת במוזיקה של השיר הזה, ובכלל לוקה מלך *סוגדת* זה היה כל כך קשה :S

למעלה