המלצה לשירים?

powermetal1

New member
המלצה לשירים?

אני רואה שהפורום קצת רדום וקצת משעמם לי אז יש לי רעיון- שכל אחד ירשום 10 שירים שהוא אוהב( לא חייב פאוור),בלי לחשוב, פשוט לרשום מה שעולה לכם בראש ולהסביר למה דווקא למה בחרתם בשירים האלה.( סורי על "האפליה" בנות חחח, זה מופנה לכולם) 1.Masterplan - Spirit Never Die(בגלל המילים, איזה סולן ענק!) 2.Stratovarius-Night Time Eclipse(בגלל הגיטרה, חח כיף לנגן את זה) 3.-Metallica-fade to black( אחד השירים היפים ביותר שנכתבו אי פעם לדעתי, שיר קלאסי) 4.Iron Maiden-The Trooper( אין לי מושג למה) 5.Falconer- the clarion call(השיר הכי אהוב עליי בשנתיים האחרונות להקה מדהימה, רק חבל שאחרי הדיסק השני הסולן עזב) 6.sonata arctica- black sheep( לא יודע למה) 7.Kamelot-forever( שיר ענק,הסולן שאני הכי אוהב, אגב למי שלא יודע המנגינה של השיר(או הפזמון) לקוחה מ קטע של גריג ( מלחין קלאסי). 8 Iced Earth - blessed are you( שיר עם המון רגש) 9. Iron Maiden - No More Lies( אחד הסולאים הכי יפים שאני מכיר) 10.Nightwish- wishemaster( חח אין מה להגיד פשוט שיר ענק)

slallum

New member
הה! ידעתי ששכחתי פורום!

חשבתי "בטח יש איזה פורום ששכחתי להכנס אליו..
" ועכשיו נזכרתי בפורום פאוור =] 1. Dream Theater - Metropolis - איזה מורכבות מדהימה, איזה סולו מדהים בבאס! איזה אינסטרומנטאל ענק! איזה ליריקה שולטת! איזה תופים! 2. Led Zeppelin - Achiles Last Stand - תופים מצויינים, ממש גיטרה טובה
ושיר ממכר בטירוף. 3. Savatage - Edge of Thrones - ממש ממכר השיר הזה, גם אחלה גיטרה :) 4. Rush - Yyz - שיר שמזכיר לי משום מה את משינה.. אבל שיר מצויין, כלומר נעימה P: עם תופים טובים, כמו שראש יודעים לעשות :) 5. Jimi Hendrix - Voodoo Child - עם הפיל של ג'ימי אני לא צריך להגיד למה בחרתי בשיר שלו.. =] 6. Yngwie Malmsteen - Fat Beyond the Sun - עם הטכניקה של אינגוי אני לא צריך להגיד למה בחרתי בשיר שלו
7. Yes - Roundabout - אחלה של התחלה ספרדית נחמדה, אחלה של באס, אחלה של קול לכל הזמרים שם, ובכלל אחת הלהקות הכי טובות ששמעתי =] 8. Dream Theater - Lost Without You - סולו גיטרה מצויין של פטרוצ'י, סוף סוף שומעים אצלו קצת רגש :) 9. Rainbow - Kill the King - לא יודע למה, פשוט כל השירים של ריינבואו מצויינים (עם ריצ'י בלאקמור המ-ל-ך
) ונזכרתי בשיר הזה כי אני שומע את I Believe והם אמרו שם King
9. Rainbow - Lady of the Lake - אם כבר ריינבואו אז גם כדאי לשמוע את השיר המצויין והממכר הזה 10. The G3 Jam - Rockin' In The Free World - אינגוי מלמסטיין - הגיטרסיט האהוב עלי, סטיב וואי - גיטריסט מדהים וענק וג'ו סטריאני שהיה מורה דרך גם לסטיב וואי, גם לג'ון פטרוצ'י, ולעוד כמה גיטריסטים מפורסמים, וכל מילה נוספת מיותרת

RoCKeR121

New member
בקשר לאכילס לאסט סטאנד...

עכשיו הבנתי מאיפה הגיע לאיירון מיידן ההשראה לכל האלבום seventh son הם ממש העתיקו קטעים ואת כל המקצב הייחודי של השיר הזה

slallum

New member
מה!?@?#

זונות! טוב נו.. בעצם זה סבבה, אני משער שהם לא העתיקו וזה רק נשמע דומה או משהו.. והם הושפעו מלד זפלין =] שיר מדהים, עם סולו כל כך טוב!! :)

RoCKeR121

New member
נכון ונכון

ברור שהם לא העתיקו אבל זה נשמע ממש כאילו אלה כל הטיוטות של אכילס לאסט סטאנד שחוברו ביחד לדיסק אה ועוד משהו: הם הוסיפו סינטיסייזרים שממש מכערים את הכל(והקול...חחח, אני תחת השפעת תרופות אל תשאלו) ובכל הרעיונות שבאו עם הדיסק הם מתלהבים שהסינטיסייזרים הם שיא הטכנולוגיה ושהם ממש גאים שהם יכולים להשתמש בזה לפי דעתי הם סתם התלהבו מהם והיו חייבים להוסיף את זה לכל השירים כדי להתלהב שהם מגניבים(הם בכל זאת היו אחת הלהקות הגדולות באותו זמן...)

slallum

New member
תגיד

אתה שומע דרים ת'יאטר? שמעת את ההופעה האחרונה שלהם בבודוקאן? הקלידן שלהם מה זה מתלהב מהצלילים שהוא יוצר בעצמו בסינטיסייזר, כזה מצחיק :) הוא נראה כמו גאון כזה שמתלהב על הכלי החדש שלו, אבל זה עדיין ענק :=]

Blade Of Fire

New member
הו.. רעיון טוב...

ככה: 1. metallica-fade to black עזר לי לצאת ממצבים נואשים. הדיכאון בהתגלמותו. 2. ManOwar-warriors of the world שיר חזק כל כך! 3. היהודים-ליפול, גירסת אנפלאגד. פתיחה אדירה, ביצוע מצוין. 4. Led Zeplin- Stairway to heaven לא צריך להגיד כלום. פשוט כלום. 5. within temptation-stand my ground הוא פשוט נותן בראש. ווקליות אדירה 6. orphaned land-Ocean Land וכמו כל מבול-כל צליל מיוחד וכל צליל במקום. 7. Nirvana-Smells like teen spirit ההמנון של ההתבגרות שלי... 8. Metallica-Seek & Destroy הכוח בשבשיר הזה תמיד הדהים אותי 9. nightwish-Sleeping sun ועוד בהופעה חיה ולראות את זה.. נמס... 10. חייב להקדיש עוד אחד למטאליקה והמנון הת'ראש-master of puppets העשירייה המדהימה שלי

SonatArcticA

New member
אל תכנסו לפה

לא ממש לפי הסדר אבל זה העשר שלי 1)sonata arctica - Replica (השיר הכי טוב של סונטה לנצח!) 2)Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon סולן מיידן בקריירת סולו, הגרסא של הדיסק כ"כ שולטת 3)Falconer - A Quest For The Qrown שלמות של פלקונר, שיר מרגש ומילים מעניינות (אחד השירים הכי טוב שלהם אם לא הכי טוב) 4)Gamma Ray - Heaven or Hell שיר מצויין וסוחף, השיר הראשון ששמעתי של גאמה 5) Gn'R - Estranged שיר ענק של גאנז וגם קליפ גדול 6)Hammerfall - Always Will Be שיר יפה של המרפול.. 7)Helloween - In The Middle Of A Heartbeat שיר יפה של הלווין 8)Iron Maiden - Fear Of The Dark ללא ספק הכי טוב של מיידן! שיר ענק הגרסא החיה שהוא צועק בהתחלה (Fearrrrr Offf Theeeee Darkkk) כל כך שולט. 9) Metallica - One שיר ענק אי אפשר להסביר 10) Nightwish - Beauty And The Beast שיר גדווול כל כך, וגם הגרסא עם טוני מסונטה ארקטיקה שולטת. קשה להכניס רק 10 שירים ויש עוד מלא שהיו יוכלים להכנס לעשירייה אבל זה משעלה לי לראש כרגע.

McBlack

New member
20 להקות&שירים ../images/Emo9.gif סורי חחחחחחחחחחח

אני אכתוב פה את השיר האהוב שלי לכל להקה...חחחחחחחח מצטערת מראש אם זה יעבור את ה-15!
Tenacious D - Wonderboy/ Explosivo/ Kyle Took A Bullet/ Dio
ג'ק בלאק כזה כוסון
. קיי.ג'י כזה שאווה
טנשיוס די כלכך שולטים!!!
Adema - Close Friends
הוא פשוט כלכך חזק... עוזר להוציא עצבים. כשאני שומעת אותו אנשים אומרים לי שיש לי מבט רצחני פחד על הפנים
Sonata Arctica - Full Moon
כיפי כזה
Kamelot - Forever
אין לי תירוץ! מצטערת, הוא פשוט טוב! חיחיחי
American HIFI - Don't Wait For The Sun
הוא מתחיל שקט, ממשיך רועש (יותר), עוזר למצבי רוח! Marilyn Manson - The New Shit
לא ממש בין הלהקות הטובות ביותר שלי, זה פשוט שיר שכיף לשיר! לצרוח!!!!!! וכדומה!!!!!!!!!! Puddle Of Mud - She Fucking Hates Me
תודו שהוא חמווווווווד HIM - The Funeral Of Hearts
Grey Daze - Sickness
צ'סטר בנינגטון מעולם לא נשמע יותר טינאייג'רי
Metallica - The Unforgiven
יש צורך להסביר? בתי - נדנדה
אני גדלתי על השיר הזה!!! אני מכירה אותו כבר 5-6 שנים, זה משהו רציני. גם השיר שלה, פרפרים, פשוט מעולה! למרות שהיא קצת מזייפת בלייב
מוניקה סקס - סאן חוזה
(אולי) גיליתי שזה השיר האהוב אצלי שלהם
מופע הארנבות של ד"ר קספר - רדיו ג'ו/סקס/חוטים של זהב
אל תכריחו אותי לבחור ביניהם
Dashboard Confessional - Age Six Racer
הסולו בהתחלה פשוט מדהים. מומלץ ביותר. איפה הילד - רק בשביל לקבל
תודו שהשם מאפיין אותי לגמרי
חחחחחחחחחח כנסיית השכל - היינו עושים אהבה/האביב הנצחי
קצר, מקסים, אני אוהבת לנגן אותו...חיח! Symphony X - Evolution/ Fallen
גם ביניהם לא הצלחתי לבחור...Fallen היה הראשון שלהם ששמעתי
נימרוד שיקלר - נציל את היום
יש לי יותר מדי שירים חחחחחחחח מצטערת היהודים - גניבה
התוכן פשוט טווווווווווב
3Doors Down - Kryptonite
הוא טוב, אבל התלבטתי אם להכניס אותו לרשימה. אני פשוט אוהבת את הלהקה וחושבת שזה אחד הטובים (שלהם, לפחות). סה"כ 20, יש איזה 40+ (להקות...עם שירים) אם הייתם אומרים לי לכתוב פה 30 אולי הייתי מכניסה את ה-40+ שלי לשם

מאיויו את מפתיעה אותי מרגע לרגע...

מאיפה את מכירה את דונ'ט וויט פור דה סאן?
אני שונאת פאנק, פשוט שונאת. יש לי רק 10 שירי פאנק בכל הרשימה. (מתוך יותר מ500. :p) והיי פיי הם אחת מהלהקות הפאנק האלו שאני מצליחה לסבול ואף לאהוב במצבי רוח מסויימים. זה שר ממש חמוד.. אני אוהבת אותו וגם את השיר השני המפורסם שלהם. *ברח לי השם*

McBlack

New member
היי פיי (בלי ב' בסוף! פויה) מעולים

אממממ שירים טובים שלהם....חכי Another Perfect Day Surround שניהם טובים ודי מאד מוכרים, פשוט תגידי לאיזה מהם התכוונת. איזה נחמד! חזרת! חעחעחע קראתי "מאיויו" בתגובה וישר הבנתי שחזרת^^ איך היה הטיו"ש? טוב בטח כתבת את זה באיזושהי הודעה...אני אלך לבדוק

לא זה ולא זה. flaver of the week

זה הזה עם הקליפ של שנות ה80. כזה שיר ישן... אני מכירה אותו מכיתה ו'!
חחחחחחחח.. לא אני הלכתי לטיול שנתי, זאת הייתה נדיר שהלכה.
הטיול השנתי שלי היה מלפני שבועים.

McBlack

New member
סורי מותק, אני מתבלבלת ביניכן ../images/Emo4.gif

כה זהו ידעתי שיש עוד שיר שלהם שאני אוהבת ושכחתי! חיח

Impossible,

אבל אנסה בכל זאת (לא לפי הסדר כמובן, זו באמת הגזמה פראית): White pearl, black oceans - ה-Masterpeace של סונטה ארקטיקה מעל כל צל של ספק, ואם להקה כמו סונטה התעלתה על עצמה, ברור שיש זה בזה משהו של ממש. הנגינה, המילים, המנגינה... The maiden and the minstrel knight - מבחינת Blind Guardian, אין יותר טוב מ-Nightfall in the middle earth, אבל זה סוג של יצירה אחת גדולה וקשה לי להצביע שם על שיר טוב במיוחד. The maiden... הוא פשוט שיר כל כך יפה ונוגע. Stratovarius - Eagleheart - כי הוא אופטימי וכיפי כזה.
Kai Hansen & Hammerfall - I Want Out - גרסת כיסוי שהרבה יותר נאמנה למקור מהמקור עצמו, ואני מעדיפה אותה על פני גרסאות אחרות, אבל בכלל השיר הזה נפלא בכל גרסה. Vain Glory Opera - משיר לשיר קשה לי יותר לפרט. :| אני מאוד אוהבת את איך ש-Tobias נשמע בשיר הזה, מזכיר מאוד את Hansi מה-Blind Guardian יקיריי, ועם הליריקה המעולה כמו תמיד של Edguy זה שיר שלא יכול לפספס. Farewell - Avantasia - יש שם את Tobias! ועוד זמרת נפלאה שאת שמה אני לא זוכרת כרגע ומנגינה קורעת לב. Nemo - Nightwish - שיר יפהפה וגם הקליפ פנטסטסי (ואפשר לראות אותו בקישור הזה) Falconer - Upon the grave of guilt - בלי סיבה מיוחדת. Wolf & Raven - הראשון של סונטה ואחד הראשונים בפאוור ששמעתי, אני לא יכולה שלא לאהוב אותו... Rhapsody - Triumph for my magic steel - כי הוא מייצג בעיניי את מהות הפאוור
אלו היו הפאוור - מובן שיש עוד כל כך הרבה אחרים. Pink Floyd, האלבום The velvet underground & Nico שיש בו דברים שהם גאונות טהורה, Metallica מן הסתם, REM הנהדרים שתמיד גורמים לי לחייך, Iron Savior ו -Gamma Ray הקשוחים, Iron Maiden... די, זה לא נגמר

Oh well..Let me see now..

1. Adagio - In nomine. להקת פרוג מצויינת..משלבים מוזיקה קלאסית, וסולן ענק.. 2. Symphony X - Awakinngs. הסולן שר כלכך יפה, ועדין.
3. Orphaned Land - The kiss of babylon. אחד השירים הכי טובים במבול. 4. Elvenking - Seasonspeech. פולק בהתגלמותו..עליז וקופצני, נעים להאזנה. 5. Hammerfall - Always will be. חביב למדי. 6. Opeth - Face of melinda. אמנם שיר ישן, אבל נצחי. איןאיןאין עליו! 7. Rhapsody - Echoes of Tragedy. קצת דכאוני, אבל עם השירה של פאביו הכל נשמע טוב. במיוחד בשיר הזה. 8. Salem - Flames. קליפ די לעוג עשו לו, אבל השיר נשמע טוב, הגיטרות, והסולן האחר שהוא לא זאב, וגם לא קבוע. 9. Yngwie J Malmsteen - Fire and ice. כי הוא תותח
10. Angra - Heroes of sand. אחד השירים אולי הכי טובים שלהם. אלה השירים שאהובים עליי בזמן הנוכחי, כמובן שיש עוד.. Good evening.
קבלו תמונה שווה

למעלה