המלצה לרפידות דיסק

talmiz

New member
המלצה לרפידות דיסק

הי, אני צריך המלצה לרפידות דיסק. שימנו M575 תודה.

ofekgg

New member
כולם ממליצים על קולסטופ

לי אין ניסיון איתם כרגע, אני עדיין עם המקוריות של שימנו, ואני מעריך שייגמרו עוד 4-5 חודשים. (אני עם דאור 535). כולם אמרו לי שקולסטופ הם השידרוג הכי טוב שיש למעצורים האלה, יש לי רצון עז לנסות אבל כרגע הרפידות במצב טוב אז אין לי למה להחליף. בהצלחה

אורי-

New member
כנראה שהמחירים הכי טובים בדיסקוברייק

דיסקוברייק הזמנתי אתמול 2 זוגות רפידות, כולל משלוח (המשלוח חינם) במחיר יותר זול מרפידה אחת בארץ, כולל קומבינות והנחות (אגב, צריך לזכור שמחירי משלוח מחו"ל לא תמיד שונים מהותית ממחיר נסיעה לחנות).

talmiz

New member
מי צריך לנסוע? מזמין באינטרנט...

מה שגם לפעמים זה כיף לעשות סיבוב חנויות.

ofekgg

New member
הגיעו אליהם רפידות קוולאר חדשות

ראיתי עכשיו בלינק שנתת, לפני כמה חודשים לא היה להם קבלר, מעניין לבדוק אותם.

אורי-

New member
יש להם באתר איזה הסבר.

כנראה שהסינטר יהיה טוב יותר למשתמש הממוצע, אבל קצת יקר. האורגני/ סמי-מטלי, נותן תמורה מצויינת למחיר, לא מצטיין בשום תחום (בלאי/ ביצועים/ מזג אוויר/פינוי חום) אבל עובד טוב מאוד בכולם. לפעמים בלאי נמוך לרפידה = בלאי מוגבר לדיסק, כי כח הבלימה צריך להגיע מאיפה שהוא, והחיכוך יוצר בלאי לחלקים נעים. התרכובות היותר יקרות ומיוחדות אמורות לתת מענה לצרכים ספציפיים אבל יכולות להיות מאוד בעייתיות בשימוש שלא מתאים לפרופיל שלהן. אני החלטתי לשים מקדימה סינטר ומאחור את הסמי-מטלי.

puptits

New member
תודה, הזמנתי

את ה- Sintered שהבנתי שזה האורגני. הלכתי על הדיל של הרביעיית זוגות ב 34$ כי הנחתי שהיותר יקרות הן היותר טובות נראה...

אורי-

New member
ההסבר המלא באתר:

כאן בגדול - הפרו בעל אורך חיים קצר, אבל עצירה טובה יותר הארד - יקר יותר, עמיד יותר ועוצר קצת פחות טוב.

למעלה