המלצה לרכב מפנק ...

עופרל

New member
המלצה לרכב מפנק ...

על איזה רכב הייתם ממליצים כרכב מפנק במחיר "נורמלי" לא רכב שיכול להביא אותי מנקודה A לB, אלא משהו שגם לאחר נהיגה של כמה שעות מרגישים נינוחים, רצוי גם שלא יצרוך הרבה דלק

yhager

New member
שמעתי הרבה טובות על toyota prius היברידי

אבל אני שייך לאסכולה של נקודה א ל-ב בנושא רכבים.

ShacharWeis

New member
עוד לא ראיתי רכב עם פונקציה עוקפת פקקים

גם רכבי פאר עומדים כמו כולם, ונינוחים לא יוצאים מזה.

dekelsgi

New member
אולי תתן קצת יותר מידע?

מחיר נורמלי? למי? לך או לוורן. לאיזה מזג אויר כמה אנשים ולאילו מטרות. אתה מבין את הרעיון...

עופרל

New member
בבקשה ...

קצת רקע: אנחנו בוונקובר, אבל למרות זאת הייתי מעוניין שתהיה מערכת מסוג ALL-WHEEL או משהו דומה, כנראה שלא צריך 4X4 אמיתי. אנחנו זוג - אבל כמובן רצוי שהרכב יקח 4 אנשים בנוחות עם מטען סוג הנסיעות להן התכוונתי לצאת נינוחים לאחר כמה שעות - אלה נסיעות טיולים ולא עמידה בפקקים! מחיר נורמלי? - מחיר שנותן תמורה, לא משהו שאתה משלם בשביל מותג, לא מתכוון להוציא הרבה, אבל מצד שני לא רוצה להגביל בתגובות ב10 שנים האחרונות הייתי מוטה לכיוון השטח. הרכב האחרון בארץ היה LR3 (והוא דיי מפנק) שהגענו לפה התחברנו למועדון OFF-ROAD ולכן הבחירה הייתה ב "סופה" משופרת ... רכב שבארץ הוא חלום רטוב של גיפאי, TJ Rubicon Unlimited 2006 (הדגם הקודם) מוגבה על צמיגי 33 - כיום רוב חברי המועדון שידרגו את הרכבים בלפחות 2 רמות - לי אין כוונה לעשות את זה ולפיכך גו'ק השטח - כנראה עבר מן העולם אצלי ולכן אני חושב על להיפטר מהגיפ ולעבור לרכב כביש

yaronwho

New member
השאלה היא כמה אוטו אתה צריך?

אם אתה גר ועובד בדאון טאון (כמוני) אז תשתמש באוטו בסופ"ש ואולי פעם בשבוע לקניות כך שחבל לקנות רכב יקר מדי. אם אתה עובד מחוץ לעיר (נגיד ריצ'מונד) ונוסע שעה כל יום, אז זה סיפור אחר במיוחד בחורף ואז חשוב all wheel drive. לכל אחד יש העדפות שונות ואני משוחד לטובת מכוניות גרמניות אז: רכב לסופ"ש ומדי פעם - vw jetta רכב לשימוש יום יומי - audi a4 ואפשר גם quatro

butterfly123

New member
ביואיק רכב מאודדדדדדדדד מפנק

שווה את התוספת השולית של הדלק,אם אתה יכול להרשות לעצמך, טויוטה פיריוס הוא רכב הייברידי חסכוני ומוצלח,הנהיגה בו נעימה אבל יקר ביחס למה שאתה מקבל, לא כדאי לקנות יד שניה והוא לא בר השוואה לביואיק לה סבר או יותר ממנו לוצרן מבחינת הנוחות פינוק וכו... ישנם כלי רכב אמריקאים מפנקים מעט פחות מה-לה סבר ולוצרן אבל יותר מהיפניות,צריך לבדוק כל דגם לגופו וחשוב שיהיה במצב טוב אם הוא יד שניה. בהצלחה

למעלה