המלצה לריצוף

לולי1001

New member
איפה אפשר להשיג גרנית פורצלן שנראה כמו טרצו?

מחפשת כבר המון זמן כזה

avi5199

New member
מצטער לא זוכר איפה

ראיתי כזה באחת החנויות לפני כשנה.. ביקרתי בכל כך הרבה חנויות שאני לא זוכר איפה ראיתי את זה. אבל אם כבר למה לא לקנות את הטרצו המקורי ? באלוני או במצר וכ"ד... גם יותר טוב, וגם יותר זול. טרצו מקורי ביחד עם ליטוש שיש וואקס פוליש... נראה טוב יותר ומאריך ימים טוב יותר מגרנית פורצלן ואפילו זול יותר .

calya

New member
תגידו - איך עושים את הריצוף הזה

שנראה כאילו אין לו "חיבורים" ? ראיתי את זה באיזה בית וזה פשוט יפה ! כאילו הכל משטח אחד רצוף של... שיש או גרניט פורצלן, לא יודעת להבחין. בלי רובה (לא הסתכלתי מספיק מקרוב, אם היתה רובה היא לא היתה נראית לעין בלי להתאמץ) מכירים כזה ?

פיטנגו4

New member
ליטוש

עשו אצל ההורים שלי, על בלטות ישנות מלפני 50 שנים: חורצים עם דיסק בין הבלטות לעומק של הבלטה (2.5 אאל"ט) ממלאים עם דבק שיש (לא רובה) ומלטשים עם 7 אבנים בהדרגה מהכי גס להכי עדין. יצא כמו משטח אחיד של שיש, מדהים ביופיו. רק במבט ממש מקרוב אפשר לראות שיש אריחים ושיש חומר ביניהם.

calya

New member
אפשר לעשות את זה גם על גרניט פורצלן ?

ואם עושים את זה מראש, אז בטח לא צריך לחרוץ, לא ? כי עוד אין רובה... הולכת לגגל...

לא. מאותה סיבה שבגללה לא ניתן

לשייף פרקט לימינציה, מה שאפשר לעשות בפרקט מעץ מלא: השכבה ה"חזותית" היא דקה יחסית.

bar 23

New member
אז על איזה סוג ריצוף ניתן לעשות את זה?

רצוי סוג כזה שגם ניתן לנקות ביותר מרק מים....

bar 23

New member
בשביל דברים שומניים במטבח לדוגמא

או כל מיני דברים שהילדים מייצרים....

bar 23

New member
מקפיצה../images/Emo208.gifבאיזה ריצוף אפשר לעשות ליטוש../images/Emo35.gif

bar 23

New member
למה לא קופץ? ../images/Emo4.gif

תקפוץ! תקפוץ! תקפוץ! חחחחח......

avi5199

New member
בטרצו, שומשום, שיש מלא , אבן מכל הסוגים.

ובמרצפות מלט לבן צבוע. אי אפשר לעשות את זה בקרמיקה ובגרנית פורצלן .

bar 23

New member
אבי תודה../images/Emo13.gif איפה אפשר למצוא רשימת יתרונות

וחסרונות לכל סוג של ריצוף? אני לא רוצה אבן טבעית (הבנתי שהיא סופגת) ואני רוצה משהו שלא תיראה עליו כל טיפת מים או פרווה של הכלב... על מה ללכת?

fireman

New member
כל אריח מנוסר ניתן לרצף ללא פוגה

למרות שהתקן אומר פוגה של 3 מ"מ.... אני אומר שהגיע הזמן שהתקן שהתאים לימים בהם ייצרו קרמיקה ששרפו בתנור ואיבדה את הצורה ישתנה ויוסיף לתוכו את הסייגים הנוגעים לסוג האריח והחיתוך שלו.

נונשון1

New member
מוצר לא מתאים לתקן

קודם כל תודה על כל התגובות. איפה הייתי עד עכשיו? אז ככה, מצאנו אריח גרניט פורצלן מסויים. נאמר לנו שהאריח הוא מזוגג ועם תו תקן. דרשנו לראות תו תקן וקיבלנו תעודת בדיקה שבה נאמר בתאור המוצר שהאריח הוא אריח קרמיקה לא מזוגג לריצןף! בהמשך כתוב שסוג האריח בהתאם לספיגה הוא פורצלן והסיווג הוא סוג א' אבל יש דילוג על קטגורית העמידות בשחיקה. מסקנות הבדיקה החלקית הינן שהמוצר לא מתאים לתקן בסעיף 2.1 - סימון. בסעיף 2.1 נאמר שאין התאמה לתקו והליקוי הוא בסימון+ קבוצת ספיגות. מה הכוונה ? במה האריח נכשל? אוסיף שסעיף 3.1 שמדבר על ספיגות האריח הוא בסדק E קטן מ 0.5 . בהמשך שוב מופיע סעיף 3.1 בהקשר עמידות לשחיקה ומדובר רק על נפח שנשחק, והוא אכן בהתאם לתקן, אך לא מדברים על הקטגוריה שהאריח נמצא (1-5) וזה בדיוק גם מה שחסר בתאור המוצר. האם זאת הבעיה של האריח? ומה המשמעות? מקווה שמישהוא יכול להאיר את דרכי... בנוסף למישהוא יש קישור לתקן 314? חיפשתי ברשת הרבה זמן ואני לא מוצא. תודה מראש

נונשון1

New member
ועוד תמיהות

האיח נראה מזוגג והוא בטוח לא מלוטש! איך זה שעל הבדיקה רשום שהאריחלא מזוגג?

ITCHAKG

New member
תיפנה להנהלת תפוז שם יודעים איך להבריח

את בעלי המקצוע לפורומים שכנים.

למעלה